reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

dzięki :)

jak tam u was poświątecznie ? przejedzone brzuszki ?? :)

mój oskar sika dalej w majty no ale jak ma zawołać jak gadać jeszcze nieumie , no ale najwyższa pora poćwiczyć to siusianie bo 2 latka zapasem !!

gratulujemy odpieluszkowanym !

reklama
oh a ja sie pochwale ze Gabcia juz bez pampersa biega i nawet spi juz od 3 miesiecy :) coz za ulga dla portfela :) odzwyczajona bez presji nakazow zakazow przyzwyczajana od 7 miesiaca i efekt rewelacyjny :)

oh a ja sie pochwale ze Gabcia juz bez pampersa biega i nawet spi juz od 3 miesiecy :) coz za ulga dla portfela :) odzwyczajona bez presji nakazow zakazow przyzwyczajana od 7 miesiaca i efekt rewelacyjny :)

A jak ja przyzwyczajałaś? Moja biega w majtkach sika w nie i nic jej to nie przeszkadza :(
Pytam siusiu? ona: nie! A potem sika i nic nie mówi i mokre majtki jej nie przeszkadzają :(

Ja zastosowalam metode "gdzie spojrze tam nocnik" :) Rozstawilam nocniczki w kazdym pokoju i sadzalam kiedy uwazalam ze czas. Kupilam majteczki z ukochana swinka peppa i jak sie posiusiala w majtki to "peppa pe" (w jej jezyku) i za "kare" zakladlysmy zwyczajne i za jakis czas rozstawiany nocnik przypominal gdzie ma usiasc (bo pytalam ja co jakis czas czy chce siusiu a jak tak badz nie to gdzie ma to zrobic) i zrobic siusiu tak aby peppa nie byla pe i mogla w niej chodzic caly dzien :) trwalo to dwa tygodnie i sie udalo teraz mamy wielki sukces :) Zyczymy powodzenia !!!!

A jak ja przyzwyczajałaś? Moja biega w majtkach sika w nie i nic jej to nie przeszkadza :(
Pytam siusiu? ona: nie! A potem sika i nic nie mówi i mokre majtki jej nie przeszkadzają :(

U mnie jest tak samo...

Jak jej się pytam jak trzeba zawołać jak chce się siusiu to ładnie mówi : " mama niunia siusiu chce" ale jakoś sama nie zawoła...

emimonkey gratulacje :-)

Hej czy są jeszcze bakłażany :D Jeśli tak ja chętnie :)

Niestety nie ma ;( ale jak będą to dam znać :)
Gratulacje dla odpieluszkowanych. My zaczniemy lada dzień. Narazie pozbywamy się smoczka i jest wielki płacz, kolejne będą pieluchy.
Mój Fifi nie mówi więc nie powie kiedy chce siku zresztą mokre majty mu nie przeszkadzają (kiedyś testowaliśmy). Chociaż jak zrobi kopę to pokazuje na tyłek i mówi hi hi (zamiast si si).

Halooooooo! Jest tu ktoś????????????????????
Cisza jak makiem zasiał...
U nas chorobowo:wściekła/y:Maję dopadła jakaś gorączka:-(.....
Ale i tak mądrzy się i rozrabia jak zawsze,no i mówi przepięknie,i bardzo dużo, czasem aż, za dużo:-D

Goniasobol no to zdolniacha z Twojej Majci. Mój to buntownik i diabelec wcielony. Moj na razie nic nie mówi i dalej sika w pampersa i nie che jeśc, więc sam jeszcze nie je łyżka czy widelcem :(

reklama
Dziewczyny, dzięki za rady :*********** :-)
Kupię majtki z myszką miki, bo to teraz na topie u nas ;) i jakieś nocniki, bo do tej pory próbowałam tylko sadzania na klapę z myszka miki. Mała na klapie i 15 min przesiedziała, ale siku robiła w majtki po zdjęciu z sedesu :wściekła/y:W ogóle jak zrobi susiu to chodzi io zdziwiona ciagnie za mokre spodnie, tak jakby nie wiedziała skąd to się wzięło ;) No ale może to pierwszy krok i zacznie jej przeszkadzać???? Troche mnie przeraziły te nocniki w każdym pokoju - musiałabym ze 4 miec ;) no ale chyba kupie nocnik :)

Do góry