reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
A proszę bardzo z wczoraj :-)

DSC07722.jpg

Witam

Martusia ale Alanek urósł nie moge sie napatrzeć. Napisz co tam u Was słychać

Zielona gratuluję córci :)
Teraz to masz wesoło co ;)

U nas wszystko dobrze,dzieci rosną całe i zdrowe no i gadatliwe i uśmiechnięte :-D:-) Mieszkamy cały czas w irlandii pn, nic się nie zmieniło, dobrze nam tu.
Sandrusia w czerwcu skończyła pierwsza klasę, moja pilna uczennica przyniosła świadectwo z samymi wspaniałymi ocenami:tak::-D strasznie dumna jestem :-)
Alanek czasami sie buntuje i wrzeszczy a czasami jest grzeczniutki jak aniołek :-) duży chłopczyk juz z niego siusia do kibelka, pieluszki uzywamy tylko na noc, ale ui ta kwstaje z sucha, smoka nie ma już od dawna. Taki malutki byl niedawno, urósł mi strasznie szybko.
Ja dalej w domu z dziecmi jestem, nie szukam pracy bo dajemy rade z męża wypłaty.
I tak nam leci dzień za dniem ;)

Tricolor gratuluję córeczki, zaglądaj zaglądaj bo fajnie poczytać co u Was :tak:
No i będę trzymała kciuki w październiku :)

Oli.B Tobie również gratuluję synusia :-D
No i oczywiście w poniedziałek trzymam mocno kciuki :tak:
Daj znać jak wrócicie do domku jak było ;-)

Słodziaka masz w domku :tak::-D

Dziewczyny czekam na kolejne foteczki Waszych maluchów

Pozdrawiam

tricolor super wiadomość, mówisz że do 3 razy sztuka ? :-D Gratulacje

ja w poniedziałek zostaję mamą Filipa

O jak fajnie.

Tricolor Tobie również gratuluję córeczki.

Martusia super że Sandrusia tak się dobrze uczy.

Dziewczyny wstawie fotki na zamknięty ok?

Piter jeszcze nie mówi tzn. po chińsku gada i tylko co rozumiem to jak mówi nie ma, wtedy rozkłada rączki i mówi ma.
Niestety nie mówi mama, tata. Piter to diabel wciielony, histerii dostaje jak cos nie po jego mysli idzie.
Alusia grzeczniutka tylko kiedy jestem w poblizu i najlepiej jej na rączkach.

U mnie Piotrek już składa zdania pomału i bardzo dużo mówi, co dzień jakieś nowe. Dziś np powiedział "Mama dola (loda) poszę (proszę)'" :-D. Za to wali w pieluchy równo i ni cholery nie chce nocnika ani na kibelku usiąść :eek:.

Po za tym wózek wróg i ucieka w sklepie, a jak coś jest nie po jego myśli to się denerwuje i rzuca wszystkim czym popadnie. :wściekła/y: Samochody wszystkie nadają się do śmieci. ooo i taki z niego buntownik

Oli mojego tez nocnik parzy w pupę i tez rzuca czy popadnie. Wózek uwielbia, ale jak go cos zaciekawi to zaraz zwiewa z wózka. Za to samochody uwielbia i zawsze wszedzie ze soba nosi audi TT hehehe

Oli mojego tez nocnik parzy w pupę i tez rzuca czy popadnie. Wózek uwielbia, ale jak go cos zaciekawi to zaraz zwiewa z wózka. Za to samochody uwielbia i zawsze wszedzie ze soba nosi audi TT hehehe

no widzisz Piotrusie, cholera :-D, u mnie teraz jest druga jeszcze fascynacja Lego Duplo, kolejki więc samochody trochę spadły oczko niżej ;-)

A byliście na tym bilansie 2 latków?? Ja zgubiłam książeczkę zdrowia przy przeprowadzce i teraz nie chcą go badać ani szczepić bez książeczki :eek: A nikt nie wie gdzie wyrobić drugą

reklama
Oli byliśmy i dostał histerii nie dało sie go zbadac o nic zapytac, musiałam go wyprowadzic z gabinetu, no i babka przeprowadziła jakis test. Pytała sie o różne rzeczy i miałam odpowiadać tak lub nie i wyszło ze ma jakieś zaburzenia, wiec dostalismy skierowanie do psychiatry. mi sie wydaje że on po prostu jest bardzo wrażliwym dzieckiem i nie lubi tłumu ludzi, hałasów, nowości, lubi mieć ustalony porzadek dnia.

Do góry