reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

+8 o jak zazdroszczę :-). Piotrek woła sisi tylko jak już jest zasikany po uszy :eek:. Nawet mu kupiłam nakładkę na kibelek z Zik zakiem MCQunem bo to jego ulubieniec, i tak nie pomogło nie chce siadać i tyle. No cóż nie zmuszamy. Ale faktycznie rybka mam nadzieję, że do porodu się ogarnie z tymi pieluchami

reklama
Zwykłe nocniki to mam chyba 3, kupiłam jej taki z fisher price ale jest jeszcze gorzej :-) poza tym bardzo dużo pije, zdarza się tak, że co pół godziny robi siku. Nie chce wołać, zrobi jak ją posadzę.

Moja Gabi ma nakladke z dora 2 nocniki....i sika na ubikacje,nocnik uzywa tylko jesli kupke robi bo wiadomo musi dluzej posiedziec,na nakladke tez nie chce,chyba uwaza sie juz za dorosla....:-)

Niemartwcie dzieciaczki jak beda gotowe to pozniej juz pojdzie szybciutko,mala zaczela przychodzic do mnie jak miala mokro i jak sikala to kucala,wiec zdjelam jej pieluszke w ciagu dnia i przestalam zakladac,pytalam co pare minut czy chce siku meczace bylo dla niej i dla mnie,ale z szybkim skutkiem:-D Jedziemy w maju do Polski i nie chce mi sie tych pieluch tachac,ale i tak wiem ze w nocy pewnie bedzie sikac jeszcze dlugo bo pije strasznie duzo,mleko wode a w nocy nad ranem czesto jeszcze chce pic,nie mam serca jej wybudzac na siku,w koncu kiedys zalapie i w nocy z Vika tez tak mialam w dzien przestala sikac w pieluszke jak miala 15 m. a w nocy dopiero kolo 3 lat:-)

Na drugim zdjeciu krolestwo Viki,Gabi chyba tez kupimy podobne naklejki nad lozko bo te same sobie dziewczyny wybraly ale sa za male,Gabi pokoik bedziemy malowac w sobote wiec wiele sie jeszcze zmieni:-D

Załączniki

• Picture 9936.jpg
    Picture 9936.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 49
  • Picture 8869_picnik.jpg
    Picture 8869_picnik.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 61
  • Picture 9931.jpg
    Picture 9931.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 59
  • Picture 9939.jpg
    Picture 9939.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 47
beata super te Twoje dziewczyny, ja dla Piotrka właśnie myślałam o takim łóżeczku jak ma Twoja Gabi tylko nie czerwonym :-). Z drugiej strony chciałam z szufladą na pościel, a ono chyba nie ma :-(

Ostatnia edycja:
beata1980 ale fajne te Twoje dziewczynki! :-)a jakie długie włosy mają. Moja mała też ma sporo ale nigdy w życiu nie dała by sobie tak uwiązać:-D

beatko mój Oskar dałby sie pokroić za taką upsy daisy :) u nas niestety są masakrycznie drogie, ale jak sie zepne to namaluje mu na ścianie całą ferajne z dobranocnego ogrodu .

Andzia jak znajde tutaj w sklepie to Ci kupie i wysle jak w Polsce bede,Ta juz kupiona dawno temu jeszcze dla Viki bo ona przedtem lubila dobranocny ogrod Gabi woli Make Pake:-D

Ale się rozpisałyście.
Andzia -głupolku nie planuje dziecka lecz pytam bo mnie męczą ciężarne koleżanki z kwestią szpitala do porodu. :)
Mój Fifi dalej sika w pieluchy i do lata tak zostanie, śpi w swoim łóżeczku i nie planujemy kupować "dorosłego" bo mały strasznie łazi w nocy i by się "zabił" przez sen :) przenosin do innego pokoju też nie planujemy bo nie mamy hihi
Oli widzę że może też będziesz miała Filipka :)

reklama
Do góry