reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

+8 o jak zazdroszczę :-). Piotrek woła sisi tylko jak już jest zasikany po uszy :eek:. Nawet mu kupiłam nakładkę na kibelek z Zik zakiem MCQunem bo to jego ulubieniec, i tak nie pomogło nie chce siadać i tyle. No cóż nie zmuszamy. Ale faktycznie rybka mam nadzieję, że do porodu się ogarnie z tymi pieluchami

reklama
Zwykłe nocniki to mam chyba 3, kupiłam jej taki z fisher price ale jest jeszcze gorzej :-) poza tym bardzo dużo pije, zdarza się tak, że co pół godziny robi siku. Nie chce wołać, zrobi jak ją posadzę.

Moja Gabi ma nakladke z dora 2 nocniki....i sika na ubikacje,nocnik uzywa tylko jesli kupke robi bo wiadomo musi dluzej posiedziec,na nakladke tez nie chce,chyba uwaza sie juz za dorosla....:-)

Niemartwcie dzieciaczki jak beda gotowe to pozniej juz pojdzie szybciutko,mala zaczela przychodzic do mnie jak miala mokro i jak sikala to kucala,wiec zdjelam jej pieluszke w ciagu dnia i przestalam zakladac,pytalam co pare minut czy chce siku meczace bylo dla niej i dla mnie,ale z szybkim skutkiem:-D Jedziemy w maju do Polski i nie chce mi sie tych pieluch tachac,ale i tak wiem ze w nocy pewnie bedzie sikac jeszcze dlugo bo pije strasznie duzo,mleko wode a w nocy nad ranem czesto jeszcze chce pic,nie mam serca jej wybudzac na siku,w koncu kiedys zalapie i w nocy z Vika tez tak mialam w dzien przestala sikac w pieluszke jak miala 15 m. a w nocy dopiero kolo 3 lat:-)

Na drugim zdjeciu krolestwo Viki,Gabi chyba tez kupimy podobne naklejki nad lozko bo te same sobie dziewczyny wybraly ale sa za male,Gabi pokoik bedziemy malowac w sobote wiec wiele sie jeszcze zmieni:-D

Załączniki

• Picture 9936.jpg
    Picture 9936.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 59
  • Picture 8869_picnik.jpg
    Picture 8869_picnik.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 66
  • Picture 9931.jpg
    Picture 9931.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 67
  • Picture 9939.jpg
    Picture 9939.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 56
beata super te Twoje dziewczyny, ja dla Piotrka właśnie myślałam o takim łóżeczku jak ma Twoja Gabi tylko nie czerwonym :-). Z drugiej strony chciałam z szufladą na pościel, a ono chyba nie ma :-(

Ostatnia edycja:
beata1980 ale fajne te Twoje dziewczynki! :-)a jakie długie włosy mają. Moja mała też ma sporo ale nigdy w życiu nie dała by sobie tak uwiązać:-D

beatko mój Oskar dałby sie pokroić za taką upsy daisy :) u nas niestety są masakrycznie drogie, ale jak sie zepne to namaluje mu na ścianie całą ferajne z dobranocnego ogrodu .

Andzia jak znajde tutaj w sklepie to Ci kupie i wysle jak w Polsce bede,Ta juz kupiona dawno temu jeszcze dla Viki bo ona przedtem lubila dobranocny ogrod Gabi woli Make Pake:-D

Ale się rozpisałyście.
Andzia -głupolku nie planuje dziecka lecz pytam bo mnie męczą ciężarne koleżanki z kwestią szpitala do porodu. :)
Mój Fifi dalej sika w pieluchy i do lata tak zostanie, śpi w swoim łóżeczku i nie planujemy kupować "dorosłego" bo mały strasznie łazi w nocy i by się "zabił" przez sen :) przenosin do innego pokoju też nie planujemy bo nie mamy hihi
Oli widzę że może też będziesz miała Filipka :)

reklama
Do góry