reklama
Dziewczyny co myślicie na temat wyjazdów na wakacje za granicę z Waszymi dzieciakami? My wybieramy się we wrześniu na nasz długo wyczekiwany urlop i zabieramy ze sobą naszego skarba, chociaż czasami mam wątpliwości czy nie jest jeszcze za mała na takie wojaże.....
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
A gdzie jedziecie? Jesli dobrze sie przygotujecie to napewno wszystko bedzie dobrze,musicie tylko wybrac miejsce przyjazne dzieciom,aby malutka byla bespieczna i sie nie nudzila,no i oczywiscie jezeli to kraj egzotyczny to pewnie bedziesz ja musiala zaszczepic itd: mam znajome ktore pojechaly z mniejszymi maluszkami i bylo super:-)Dziewczyny co myślicie na temat wyjazdów na wakacje za granicę z Waszymi dzieciakami? My wybieramy się we wrześniu na nasz długo wyczekiwany urlop i zabieramy ze sobą naszego skarba, chociaż czasami mam wątpliwości czy nie jest jeszcze za mała na takie wojaże.....
A gdzie jedziecie?
Lecimy na Majorkę. Tam nie są potrzebne szczepienia ani nic z tych rzeczy, klimat jest w miarę łagodny, martwię się tylko, jak Lenka zniesie podróż samolotem i zmianę klimatu.... No ale skoro ludzie podróżują z mniejszymi szkrabami po całym świecie, to mam nadzieję, że będzie spoko.
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Oj na Majorce super na pewno bedzie,ja sie wybieram koncem wrzesnia sama z coreczkami do Polski,juz sie boje bo starsz corcia ma dopiero 3 latka,a z Gabrysi to sie straszny nerwusek ostatnio zrobil,i niewiem jak ona wytrzyma na kolanach 8h....
DOROTA.D.-L.
Fanka BB :)
MONIKACześć dziewczyny. Dawno mnie tutaj nie było i widzę że dużo nowych dziewczyn się przyłączyło.
Pozdrawiam zwłaszcza koleżankę z Lublina.
Mój Filip mówi tylko baba, czasami mama i tata ale to raczej przypadkiem a poza tym nic a nic, dobrze że chociaż chodzi
Mamy 10 ząbków i chyba na razie tyle zostanie chociaż jest tak po chińsku z nimi bo na górze ma jedynki i czwórki tylko a dwójki gdzieś się zapodziały
moja mała też jeszcze praktycznie nic nie mówi konkretnego jakieś dadadada ciągle powtarza i po swojemu rożne rzeczy.
Ale za to chodzi już od 9 miesiąca.:-)
czerwcówki jak tam maluszki ??
chodzą już ??
Gabi ma bunt wózkowy wszędzie chce chodzić na własnych nogach ... nawet na rękach się wygina i marudzi .... nawet za ręke nie chce by ją trzymać a wiadomo nie zawsze mogę ją puścić ...
chodzą już ??
Gabi ma bunt wózkowy wszędzie chce chodzić na własnych nogach ... nawet na rękach się wygina i marudzi .... nawet za ręke nie chce by ją trzymać a wiadomo nie zawsze mogę ją puścić ...
reklama
Cześć, chyba znajdę czas tylko się przywitać. Głodomor się obudził.
U nas "dużo nowego".... Ale jeszcze nie było okazji oficjalnie potwierdzić.
Też wybieramy się na wrześniowe wakacje. Majorka jest super. No i najwygodniejsza, krótki lot z Poznania. My już objechaliśmy swego czasu wyspę, więc teraz szykujemy się na lenistwo pod palmami. Polecam okolice zatoki Alcudia.
Zobaczymy co powie na to lekarz, czy jednak zabroni lotu?
U nas "dużo nowego".... Ale jeszcze nie było okazji oficjalnie potwierdzić.
Też wybieramy się na wrześniowe wakacje. Majorka jest super. No i najwygodniejsza, krótki lot z Poznania. My już objechaliśmy swego czasu wyspę, więc teraz szykujemy się na lenistwo pod palmami. Polecam okolice zatoki Alcudia.
Zobaczymy co powie na to lekarz, czy jednak zabroni lotu?