reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Hej Dziewczynki
wróciliśmy z Mazur do szarej rzeczywistości :) "szarej" w przenośni bo jak przy dziecku może być szara ?! Poza tym niunia już sporadycznie popłakuje z powodu brzunia :) WS czwartek szczepienia... te obowiązkowe + rota + pneumokoki :-(
Nie nadrobie już wątków ale mam nadzieję, ze u Was wszystko w porządalku :)

Buziale

reklama
Hej,

U nas nocka ok, teraz mała dosypia.
Od kilku dni jest strasznie marudna - czy na ten okres przypada jakiś skok rozwojowy? Pamiętam że ktoś wstawiał link do tego tematu na forum ale nie mogę go znaleźć :zawstydzona/y:
Nie wiem czy z tego powodu czy też nie zaczynam się martwić o ilość mojego mleka. Czuje się jak bym zaczynała być "pusta". Chyba już po kryzysach laktacyjnych?

Mała dużo się uśmiecha i gada jak najęta. Nauczyła się krzyczeć i jak się jej udaje to się sama do siebie smieje. A najlepsza zabawą jest oglądanie siebie samej w lustrze....:-D

Hello!
Ansia - dziecko złożyć sobie przypadkowo jakieś głoski do kupy i czasem wyjdzie z tego coś bardziej sensownego;-) Ale raczej w tym wieku są to głoski a nie sylaby, a już na pewno nie jest to świadome :confused:
Ariada - kiedyś czytałam, że kryzysy laktacyjne zdarzają się kilka razy i to paru miesiącach, ale nie pamietam dokładnie po których. Jak znajdę linka to wkleję, ale poszukaj sobie na necie. Musisz częściej przystawiać i przeczekać :tak:\
Miłego dnia dziewczynki!

Agatko one się pewnie udzielają na forum w swojej grupie społecznościowej :tak: i nie mają dla nas czasu ;-)

Przenosze swojego posta wczesniej zamieszczonego w "Mniam Mniam" na odpowiedni watek.

"Jak sama nazwa mowi - "dzieci urodzone w czerwcu 2009", a ze w czerwcu nie urodzilam, to nie zamierzam zabierac tu glosu :biggrin2:."

Ustały awantury wrócilo do norym wiec...

Pragne sie z Wami pożegnać(przynajmiej nie bede tak aktywna jak do tej pory) Mam dość afer awantur i nerwów ...

Razem z jedna z Was podjełyśmy decyzje ze sobie pójdziemy aby stara wiara mogła wrócic :D

a znajdziecie nas tutaj www.wiedzminek.fora.pl chetnych zapraszamy jest co robic Tworzyc forum od podstaw :D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wlasnie wpadlam na pomysl, ze chce gdzies pojechac w Maju na urlopik. Gdzie w Maju bedzie naprawde ladna pogoda tak w granicach 26 - 30 stopni ale nie wiecej?

Do góry