reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

reklama
:confused: a jaka to grupa?

ireczko wstęp zabroniony więc sie niedowiemy

Dziewczyny wlasnie wpadlam na pomysl, ze chce gdzies pojechac w Maju na urlopik. Gdzie w Maju bedzie naprawde ladna pogoda tak w granicach 26 - 30 stopni ale nie wiecej?

dominika a gdzie tam do maja :-):-):-):-) , no ale pomarzyć można - Egipt :sorry2:, no ale z takim maleństwem to chyba niezabardzo:dry:

Ja byłam w ubiegłym roku w Chorwacji, w Porec, tak bardziej na północy, na wysokości Wenecji - zresztą można było do tej Wenecji jakimś wodolotem się udać na wycieczkę. Mieliśmy segment w szeregowcu, kuchnia w pełni wyposażona + ogródek i taras, a do tego - całkiem przyzwoitą cenę :-) Mogę nawet spróbować odkopać namiary na tę miejscówkę :-D

Porec_Karte.jpg

Kalina dzieki wielkie, wlasnie ogladalam oferty z chorwacji i malo jest takich
all inclusive. Tak aby wszystko bylo wliczone. Co bym sie juz nie martwila jedzeniem i drinkami dla meza.
Zastanawiam sie nad Turcja cos w tym stylu First Choice | Session Timed Out
ino musze meza spytac czy nam zafunduje. Musze go jakos zachecic.

reklama
Do góry