reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Anavel liscie z kapusty juz byly, pomagaly ale na krotko a potem smierdzialam ta kapusta , doslownie!!!

Nie powiem o tym ze bylam na zakupach po biustonosz, pojechalismy na wielka wyprawe do Plazy , maz zostal z malym przed sklepem , a ja w takim stresie robilam te zakupy ze w koncu wzielam nie ten rozmiar co chcialam, w domu sie sie popłakalam z nerow:wściekła/y:a dalam 50 zl bo z H&M , i musze znowu kupic drugi, mam nadzieje ze ten mniejszey tez potem sie przyda, bo teraz to mam porządne D.

Ja jeszcze krotkiego rekawka nie wkladam ,maly ma 2 tyg, i jakos sie boje jeszcze

reklama
a w co ubieracie bąbla? zakładacie już krótkie rękawki?
Moj pomyka w bodziaku z krotkim rekawem, lub bez rekawow :-), no chyba ze jest zimno, ale zdecydowanie nie naleze do matek przegrzewajacych dzieciaki.
ay009yj

a5CVlvLO7ulfAGM7TnT0dQ

Ostatnia edycja:
Turban z tetry u mnie też się sprawdza, bo czapeczek Mały zdecydowanie nie toleruje :-D I również staram się Go ubierać lekko, bo jesteśmy chłodolubni z moim i nie wyobrażam sobie życia w 30 stopniach :-D Dlatego powolutku ochładzamy klimat i Małemu widzę, że pasuje ta opcja :-)

Mój młody też na krótko, głownie rampersiki,, czapki nie zakładamy, jak wieje to podobnie jak Tau, przykrywam główkę pieluszką:tak:

Lenka bardzo się cieszę, że Adaś już jest w domku, powodzenia w utrzymaniu laktacji i w ogóle wszystkiego naj z okazji wczorajszych urodzin:-)

andzia - drakula to ewuni teściowa, moja jest ok :tak:
U nas ostatnio pogoda się popsuła, więc na spacer , na bodziaka zakładam małej półśpioszki i jakiś kaftanik, albo bluzeczkę. A czapeczkę tylko jak jest zimno i wieje.

tacjana - spróbuj nie karmić tą piersią przez kilka dni, tylko odciągaj pokarm. Po smarowaniu powinna się zagoić.

Annya, a co jest gorsze od drakuli??? muszę ją przechrzcić... takiego wstydu narobiła dziś przy mojej mamie, że ta az się zabrała i sobie poszła... obniosła mnie przed nią i zrobiła mnie potworem!! ludzie zabiję ją kiedyś!!! i mam baby bluesa, nie chce mi się żyć !!!

andzia - drakula to ewuni teściowa, moja jest ok :tak:
.

coś mi sie walnelo chyba z tego niewyspania , myślałam o ewuni a czytałam że tobie tak dogadzają i coś mi przezkoczyło we łebku:-p

mój terrorysta śpi !!!!!:szok:
jak usnął 0 11 na spacerku tak do teraz hrapie , az sie boje nocy po takim spaniu:baffled: bo jestem już po 2 redbulach i 2 kawach siekierach więc jak kolejną nocke zarwie to zawał murowaNY:-p

A my zaliczyłaysmy zaległe szczepienie BCG, badanie słuchu i druga zołtaczke.
Moja mała tez jak jest goroco to tylko w body lub sukience lezy.

witam sie:)
dzisiaj ciezki dzionek- Nadusia od 8 do 14 jeczala i marudzila nawet nie jadlam sniadania... na rekach spokoj a jak ja tylko polozylam od nowa. no ale teraz spi:-)och i oby pospala jeszcze. zdazylam troche chate ogarnac, zamowilam ksiazki dla starszej corki do szkoly i mam chwilke dla siebie:):-):-):-) milego popoludnia papa

reklama
Czesc dziewczynki!!

U nas tez juz prawie drug nocka nieprzespana bo Gabi zalapla katar od Viktori i marudzi:-D:-Doby tylko goraczki nie dostala bo tu przy 38 wysylaja na pogotowie...mam nadzieje ze mala powoli wydobrzeje.
Wczoraj przez to przeziebienie wyladowalismy u lekarza,niby wszystko okay,tylko ten okropny katar,,,malej pac nie daje.
Gabi przybrala przez miesiac przeszlo kilo wiec chyba nie jest zle,,,
Pogoda u nas w tym roku tragiczna jak pada to pada 2 tyg. a jak swieci slonce to zaraz sa takie upaly ze lepiej z domu nie wychodzic...no mala znow jeczy ,wiec uciekam..........

Do góry