reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Anavel liscie z kapusty juz byly, pomagaly ale na krotko a potem smierdzialam ta kapusta , doslownie!!!

Nie powiem o tym ze bylam na zakupach po biustonosz, pojechalismy na wielka wyprawe do Plazy , maz zostal z malym przed sklepem , a ja w takim stresie robilam te zakupy ze w koncu wzielam nie ten rozmiar co chcialam, w domu sie sie popłakalam z nerow:wściekła/y:a dalam 50 zl bo z H&M , i musze znowu kupic drugi, mam nadzieje ze ten mniejszey tez potem sie przyda, bo teraz to mam porządne D.

Ja jeszcze krotkiego rekawka nie wkladam ,maly ma 2 tyg, i jakos sie boje jeszcze

reklama
a w co ubieracie bąbla? zakładacie już krótkie rękawki?
Moj pomyka w bodziaku z krotkim rekawem, lub bez rekawow :-), no chyba ze jest zimno, ale zdecydowanie nie naleze do matek przegrzewajacych dzieciaki.
ay009yj

a5CVlvLO7ulfAGM7TnT0dQ

Ostatnia edycja:
Turban z tetry u mnie też się sprawdza, bo czapeczek Mały zdecydowanie nie toleruje :-D I również staram się Go ubierać lekko, bo jesteśmy chłodolubni z moim i nie wyobrażam sobie życia w 30 stopniach :-D Dlatego powolutku ochładzamy klimat i Małemu widzę, że pasuje ta opcja :-)

Mój młody też na krótko, głownie rampersiki,, czapki nie zakładamy, jak wieje to podobnie jak Tau, przykrywam główkę pieluszką:tak:

Lenka bardzo się cieszę, że Adaś już jest w domku, powodzenia w utrzymaniu laktacji i w ogóle wszystkiego naj z okazji wczorajszych urodzin:-)

andzia - drakula to ewuni teściowa, moja jest ok :tak:
U nas ostatnio pogoda się popsuła, więc na spacer , na bodziaka zakładam małej półśpioszki i jakiś kaftanik, albo bluzeczkę. A czapeczkę tylko jak jest zimno i wieje.

tacjana - spróbuj nie karmić tą piersią przez kilka dni, tylko odciągaj pokarm. Po smarowaniu powinna się zagoić.

Annya, a co jest gorsze od drakuli??? muszę ją przechrzcić... takiego wstydu narobiła dziś przy mojej mamie, że ta az się zabrała i sobie poszła... obniosła mnie przed nią i zrobiła mnie potworem!! ludzie zabiję ją kiedyś!!! i mam baby bluesa, nie chce mi się żyć !!!

andzia - drakula to ewuni teściowa, moja jest ok :tak:
.

coś mi sie walnelo chyba z tego niewyspania , myślałam o ewuni a czytałam że tobie tak dogadzają i coś mi przezkoczyło we łebku:-p

mój terrorysta śpi !!!!!:szok:
jak usnął 0 11 na spacerku tak do teraz hrapie , az sie boje nocy po takim spaniu:baffled: bo jestem już po 2 redbulach i 2 kawach siekierach więc jak kolejną nocke zarwie to zawał murowaNY:-p

A my zaliczyłaysmy zaległe szczepienie BCG, badanie słuchu i druga zołtaczke.
Moja mała tez jak jest goroco to tylko w body lub sukience lezy.

witam sie:)
dzisiaj ciezki dzionek- Nadusia od 8 do 14 jeczala i marudzila nawet nie jadlam sniadania... na rekach spokoj a jak ja tylko polozylam od nowa. no ale teraz spi:-)och i oby pospala jeszcze. zdazylam troche chate ogarnac, zamowilam ksiazki dla starszej corki do szkoly i mam chwilke dla siebie:):-):-):-) milego popoludnia papa

reklama
Czesc dziewczynki!!

U nas tez juz prawie drug nocka nieprzespana bo Gabi zalapla katar od Viktori i marudzi:-D:-Doby tylko goraczki nie dostala bo tu przy 38 wysylaja na pogotowie...mam nadzieje ze mala powoli wydobrzeje.
Wczoraj przez to przeziebienie wyladowalismy u lekarza,niby wszystko okay,tylko ten okropny katar,,,malej pac nie daje.
Gabi przybrala przez miesiac przeszlo kilo wiec chyba nie jest zle,,,
Pogoda u nas w tym roku tragiczna jak pada to pada 2 tyg. a jak swieci slonce to zaraz sa takie upaly ze lepiej z domu nie wychodzic...no mala znow jeczy ,wiec uciekam..........

Do góry