kalina_malina
Fanka BB :)
nie śpie juz drugą noc, boje się czy z małym wszystko w porzadku, byłam w środę na ktg, ale u nas nawet lekarz go nie ogląda tylko siostra-niby wszystko w porzadku, ale porównywałam do wczesniejszych i wyniki sie różnią
Gumisia, nie martw się, ja miałam parę razy ktg dzień po dniu, albo i dwa razy jednego dnia i za każdym razem wychodziło coś innego. Poza tym, ku mojemu przerażeniu, wychodziło mi czasami "wypadanie tętna" małej. A przy porodzie było idealnie (byłam regularnie monitorowana) i teraz również jest (odpukać!)
Pamiętaj, że peloty przyczepiają nam do brzuszków standardowo, tutaj do tętna dzidziusia, tu - do akcji skurczowej macicy. A przecież u każdej z nas maluch inaczej ułożony, albo różnie ruchliwy... To tylko maszyna!
ech mój sie budzi co dwie godzinki ale też już powoli sie przyzwyczaiam tylko niestety mam mało mleczka i musze go dokarmiać a tak sie nastawilam ze tylko piersią będę karmiła a tu lipa
Raaany, jak ja bym chciała mieć chociaż trochę mniej pokarmu! Ja jestem dosłownie chora z przepełnienia :-( Bolą mnie moje ogromne kamienne piersi, aż nie mogę ruszać rękami, i chyba aż mam podwyższoną temperaturę
A laktacja na bank Ci się rozkręci!