reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Witam Panie :-)

czesc kobitki:)
dawno sie nie odzywalam,ale bylam w szpitalu.na szczescie juz po wszystkim:-) 10 czerwca urodzila sie ZUZIA:-):-):-) zdrowiutka (10pkt) wazyla 3720 i 59 dluga.slicznosci mowie Wam:-D jestem szczesliwa:-) pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazania.buziaki

Gratuluje dorodnej Córuni!!!:-)
A ja nie daję rady... Znowu jakiś kryzys mnie dopadł :-(
Jednym słowem, a właściwie dwoma - MAM DOŚĆ! :wściekła/y:
Cypisia trzymam kciuki, nie poddawaj się!!!:-)

Ja dzisiaj dzwonię do lekarza bo od soboty bardzo słabo czuję ruchy Małej, wiem że może się do porodu przygotowuje ale wolę dmuchać na zimne.

Miłego dnia!!!:-)

Witam :) za mną przespana noc :) heheh niby coraz bliżej końca a u mnie cicho jak makiem zasiał :p:p:-D malutkiej sie nie spieszy na świat :) Uciekam na miasto na małe zakupki.... Życzę udanego dnia:) Pozdrawiam:-)

Hej :-)
u mnie nieprzespana noc skurcze zeby w sciane bol w kroczu i podbrzuszu i oczywiscie od 4 juz chodzilam i scian sie trzymalam o godzineie 8 rano bylo po wszystkim :-( pozniej jade na KTG i pewnie juz nic sie nie ruszy wiec w srode na porodwoke!!!

Milego dzionka :-)

Hej,

U nas pogoda dziś okropna. Tylko by spać :-(
Szkoda tylko że Gabi nie chce :no: Budzi sie dziś co gidzine...
Już sama nie wiem czy t moja dieta czy cos innego...

Miłego dzionka

Hej dziewczynki :)))
Kilka dni potrzeba na ogarnięcietakiego szczęścia :)))) i to mało ^^
Niunia je i spi... nic więcej - odpukać!!! i to co 3-4 godziny a w nocy nawet co 5 :tak::tak::tak:
Na którym forum opisujemy porody?

Hej kochane:-) melduję się w końcu, od soboty jesteśmy już w domku, przedłużyło sie do 6 dni, bo malutek mój się zażółcił i trafił na 2 doby pod lampy:baffled: Ten czas pozostanie w mojej pamięci na długo bo opiekowałam się nim sama a on bidulek nie chciał tam lezec i strasznie płakał, oprócz tego co chwilę ściągał sobie okularki ochronne z oczek, nawet podczas snu, musiałam więc go ciągle pilnowac i zaliczyłam 2 nieprzespane nocki i lekkie załamanie:zawstydzona/y:
No, ale juz jest dobrze, Kamilek jest cudny, grzeczniutki i w ogóle jestem w nim zakochana na zabój:-)
W miarę możliwości postaram się nadrobic wątki, najbardziej jestem ciekawa ile z nas w tym czasie się rozpakowało:-):-D

reklama
Na którym forum opisujemy porody?

Adapterku porody opisujemy na "Wspomnienia z porodówki"

A tak wogóle to czesc dziewczynki:-)

U nas pogoda masakra pada i zmino i jestesmy skazane na siedzenie w domku.Ale podobno od jutra ma juz byc cieplutko wiec znów bedziemy spacerowac.
Moja niunia jak to moje starsze dziewczynki mówia.....je, śpi i kupe robi...haha ale tak własnie wyglada dzien noworodka.
U nas wszystko ok.Mała ładnie w nocy spi wiec nie narzekam nie czuje wogóle zmeczenia ...i niech tak bedzie.
Dziewczynki nierozpakowane marsz na porodówke ilez mozna z brzuszkiem chodzic!!!!
Miłego dnia :-):-):-)

Do góry