Też czasem mam gorszy dzień...nawet często...ale to przez to że za bardzo wszystkim się przejmuje:-(Sunniva - trzymam kciauki aby dzidzia pokazała co ma miedzy nogami.
U nas szaro smutno i nie chce sie nawet wychodzic z domu. Od wczoraj mam normalnie takiego doła ze szok.
reklama
sylwiaa28
Czerwcowa mama 2009
Witajcie a u nas dzień był piękny słonko dawno tak nie świeciło mam nadzieje, że jutro też tak będzie:-)
Andzia ja też mogłabym chodzić na wizytę co tydzień:-) a tak ogóle to mogłabym mieś USG w domku na wyłączność;-);-)
Dziewczynki zapisałam się na 4D na 13 II JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ!:-)
Andzia ja też mogłabym chodzić na wizytę co tydzień:-) a tak ogóle to mogłabym mieś USG w domku na wyłączność;-);-)
Dziewczynki zapisałam się na 4D na 13 II JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ!:-)
ja też mogłabym chodzić na wizytę co tydzień:-) a tak ogóle to mogłabym mieś USG w domku na wyłączność;-);-):-)
OH gdyby to było możliwe ...
sylwiu a wiesz że 13 tego miesiąca przypada w piatek ja niby nie jestem przesądna ale ....
Cześć dziewczynki:-) !
U nas ostatnio taka pogoda, że szok! Śnieg z deszczem i zimno jak szlak. Nawet najstarsi irlandzcy górale tego nie pamiętają Nic dziwnego, że się humor rzuca. No i bję się żeby czegoś nie podłapać, bo wszyscy tacy podziębnięci i trzęsący się.
Sunniva - przetrzymaj trochę taką ładną pogodę. Wybieram się do Polski za 2 tygodnie i trochę bym się ogrzała i słonko zobaczyła:-) A jak tam u nas z grypą? Słyszałam, że jakaś epidemia panuje, prawda to?
Co do wagi, to ja też mało przybrałam, dopiero jakieś 2 kg, a to już koniec 22 tygodnia! I też jakoś specjalnie jeść mi się nie chce, choć jak mnie czasem na słodkie weźmie, to klękajcie narody!!!I pomyśleć, że przed ciążą mogłabym mieszkać w lodówce. Żeby mi tak zostało po porodzie!
U nas ostatnio taka pogoda, że szok! Śnieg z deszczem i zimno jak szlak. Nawet najstarsi irlandzcy górale tego nie pamiętają Nic dziwnego, że się humor rzuca. No i bję się żeby czegoś nie podłapać, bo wszyscy tacy podziębnięci i trzęsący się.
Sunniva - przetrzymaj trochę taką ładną pogodę. Wybieram się do Polski za 2 tygodnie i trochę bym się ogrzała i słonko zobaczyła:-) A jak tam u nas z grypą? Słyszałam, że jakaś epidemia panuje, prawda to?
Kwiatek - gratuluję ruchów! Ja od jakiegoś tygodnia czuję ruchy codziennie , ale do tej pory nie byłam pewna, że to to :-) Teraz mała jest najbardziej aktywna wieczorem ( jak się kładę spać oczywiście) i powtarza się regularnie, więc nabrałam pewności, że to moja córcia. Choć są to takie delikatne pukania. Ale uczucie fajne!Cześć Mamusie :-)
Musze się Wam pochwalić chociaż to nic pewnego ale ....
wczoraj wieczorem ok godz 21 w czasie kapieli gdy wylegiwalam sie relaksujaca we wannie poczulam jak mi sie w brzuszku na dole cos dziwnie zrobilo i za chwile znowu i znowu tak jak by jakas malenka rybka sobie tam plywala. Bylam tak podekscytowana ze lezalam i nie ruszalam sie jeszcze przez pol godz zeby tylko znow to poczuc. :-)
Az mi woda sie zimna zrobila hihiih
Juz nie moge sie doczekac nastepnego razu zeby sie upewnic ze to napewno moje malenstwo.
Wczoraj troche zaszalalam na miescie i kupilam pare ubranek dla dzidzi.:-)
A odnosnie tego tycia to nierozumiem jak to sie dzieje ale ja wciaz stoje w miejscu z waga a brzuszek coraz wiekszy. W ogole żadko kiedy jestem glodana. Musze sie pilnowac zeby jesc bo moja dzidzia bedzie inaczej glodowac. Do kolacji w postaci chocby jednej kanapaki musze sie nie raz zmuszac.
To bardzo dziwne poniewaz wczesniej jak to mowi moja mama bylam "żarłaczem pasibrzuchem"
Co do wagi, to ja też mało przybrałam, dopiero jakieś 2 kg, a to już koniec 22 tygodnia! I też jakoś specjalnie jeść mi się nie chce, choć jak mnie czasem na słodkie weźmie, to klękajcie narody!!!I pomyśleć, że przed ciążą mogłabym mieszkać w lodówce. Żeby mi tak zostało po porodzie!
cześć dziewczyny :-) chciałam się pochwalić,będę miała syna :-).
Pan doktor jest pewien na 100 % :-).
Od początku wiedziałam ze chłopak będzie
gratuluje synusia
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Cześć Dziewczyny :-) Chciałam się pochwalić,będę miała SYNA :-).
Pan Doktor jest pewien na 100 % :-).
Super!!! Wielkie gratulacje,moze mojemu malenstwu tez jeszcze siusiaczek wyrosnie,zobaczymy28 lutego na wizycie 4D,no ale chyba nie bylby do konca zadowolony z tych sukieneczek ktore juz kupilam
Gratuluje Syna:-)Cześć Dziewczyny :-) Chciałam się pochwalić,będę miała SYNA :-).
Pan Doktor jest pewien na 100 % :-).
reklama
milkada gratuluję synka!!
Ja niestety dzisiaj niczego się nie dowiedziałam, bo lekarz nie dojechał na USG:-( A ja tak się nastawiłam, już nie mogłam się doczekać.. jestem zła, smutna, rozczarowana... aż się poryczałam z tego wszystkiego:-( No nic, idę za tydzień, może tym razem się uda.
annya no ponoć szaleje jakiś wirus, taki okres teraz chorobowy. A pogodę z chęcią bym przetrzymała, bo bez słońca już zaczynam dołki łapać
Beatka jak tam córcia, mam nadzieję że już lepiej?
Ja niestety dzisiaj niczego się nie dowiedziałam, bo lekarz nie dojechał na USG:-( A ja tak się nastawiłam, już nie mogłam się doczekać.. jestem zła, smutna, rozczarowana... aż się poryczałam z tego wszystkiego:-( No nic, idę za tydzień, może tym razem się uda.
annya no ponoć szaleje jakiś wirus, taki okres teraz chorobowy. A pogodę z chęcią bym przetrzymała, bo bez słońca już zaczynam dołki łapać
Beatka jak tam córcia, mam nadzieję że już lepiej?