reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Milkada Gratuluje SYNECZKA :)

Ja tez chyba wczoraj za duzo pochodzilam i dzis musze sobie troszke odpoczac - tak wiec dzis mamy dzien odpoczynkowy :)

reklama
uffff...... w koncu nadrobilam te zalegle 50 stron w tym watku :-D:-D:-D:-D:-D

Super ten zestaw od Moni ju, ja bym tylko pampki dorzuciła, a właśnie i majtki jednorazowe dla nas(super wynalazek):tak:

czy ja jestem slepa, czy wcielo posta Moni ju z tym zestawem do szpitala? :confused:

Milkada, gratuleje syneczka!!!
Sunniva, przykro mi, ze usg nie wypalilo, wiem jak bardzo na nie czekalas. Ale pomysl w ten sposob, ze dzieki temu zobaczysz malenstwo juz za niecaly tydzien :-) A i wtedy wieksze prawdopodobienstwo jest na podejrzenie plci :happy:

No i witam wszystki nowe mamusie, ktorych powitac jeszcze okazji nie mialam.

A propos cieplych kapieli, mi polecil je lekarz sam, jakbym miala bole, dla rozluznienia i relaksu.

Carmi niewcieło tylko został przeniesiony do odpowiedniego wątku Szuflada -porady

Bo ja dzis zeby sie zająć wziełam sie za porzadki na forum i nabroiłam naszczescie Kasia Irlandia odkreciła i zrobiła faktycznie porzadek Kasia wielkie dzieki :)

prosze was zebyście pisały w odpowiednich wątkach to są ważne informacje i w głównym wątku przy takiej ilości postów cięzko później je odnaleźć

Jesli chodzi o porzadek jeszcze to: mamy dwa podobne watki - Wyprawka.... i Zakupowe szalenstwa polecam...... i tu chcemy(Agatka i ja) zalecic aby ubranka i inne rzeczy- kupione dla naszych dzieciatek wklejac na Wyprawce.. a cala reszte - nasze zakupy, i propozycje zakupow , a takze prosby o porade na Zakupowych szalenstwach. Posty nie na temat beda bezlitosnie kasowane...

Uuuuu to widze porzadki pelna para ruszyly :-D Ale ja jestem za bo czasami faktycznie ciezko znalezc informacje ktore sa potrzebne, bo...nie wiadomo gdzie ich dokladnie szukac:-) Milego porzadkowania;-)

Sunniva ,zatydzień bedziesz napewno wiedziała co twój maluszek bedzie miał w gatkach - głowa do góry.

A u nas dziś od samego rana słoneczko mocno przyświeca , wymarzona pogoda na spacerek. A może to już wiosna sie zbliża????????????

Załączniki

• oooo.gif
    oooo.gif
    12,6 KB · Wyświetleń: 28
witajcie kobietki

wlasnie nadrabialam zaleglosci bo pare dni mnie nie bylo na forum ale juz sie uporalam.
mam straszna ochote na chrusty bo wczoraj u siostry posmakowalam wiec ide do kuchni zakasac rekawy i upichcic sobie .
pozdrawiam

reklama
Do góry