reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Milkada Gratuluje SYNECZKA :)

Ja tez chyba wczoraj za duzo pochodzilam i dzis musze sobie troszke odpoczac - tak wiec dzis mamy dzien odpoczynkowy :)

reklama
uffff...... w koncu nadrobilam te zalegle 50 stron w tym watku :-D:-D:-D:-D:-D

Super ten zestaw od Moni ju, ja bym tylko pampki dorzuciła, a właśnie i majtki jednorazowe dla nas(super wynalazek):tak:

czy ja jestem slepa, czy wcielo posta Moni ju z tym zestawem do szpitala? :confused:

Milkada, gratuleje syneczka!!!
Sunniva, przykro mi, ze usg nie wypalilo, wiem jak bardzo na nie czekalas. Ale pomysl w ten sposob, ze dzieki temu zobaczysz malenstwo juz za niecaly tydzien :-) A i wtedy wieksze prawdopodobienstwo jest na podejrzenie plci :happy:

No i witam wszystki nowe mamusie, ktorych powitac jeszcze okazji nie mialam.

A propos cieplych kapieli, mi polecil je lekarz sam, jakbym miala bole, dla rozluznienia i relaksu.

Carmi niewcieło tylko został przeniesiony do odpowiedniego wątku Szuflada -porady

Bo ja dzis zeby sie zająć wziełam sie za porzadki na forum i nabroiłam naszczescie Kasia Irlandia odkreciła i zrobiła faktycznie porzadek Kasia wielkie dzieki :)

prosze was zebyście pisały w odpowiednich wątkach to są ważne informacje i w głównym wątku przy takiej ilości postów cięzko później je odnaleźć

Jesli chodzi o porzadek jeszcze to: mamy dwa podobne watki - Wyprawka.... i Zakupowe szalenstwa polecam...... i tu chcemy(Agatka i ja) zalecic aby ubranka i inne rzeczy- kupione dla naszych dzieciatek wklejac na Wyprawce.. a cala reszte - nasze zakupy, i propozycje zakupow , a takze prosby o porade na Zakupowych szalenstwach. Posty nie na temat beda bezlitosnie kasowane...

Uuuuu to widze porzadki pelna para ruszyly :-D Ale ja jestem za bo czasami faktycznie ciezko znalezc informacje ktore sa potrzebne, bo...nie wiadomo gdzie ich dokladnie szukac:-) Milego porzadkowania;-)

Sunniva ,zatydzień bedziesz napewno wiedziała co twój maluszek bedzie miał w gatkach - głowa do góry.

A u nas dziś od samego rana słoneczko mocno przyświeca , wymarzona pogoda na spacerek. A może to już wiosna sie zbliża????????????

Załączniki

• oooo.gif
    oooo.gif
    12,6 KB · Wyświetleń: 30
witajcie kobietki

wlasnie nadrabialam zaleglosci bo pare dni mnie nie bylo na forum ale juz sie uporalam.
mam straszna ochote na chrusty bo wczoraj u siostry posmakowalam wiec ide do kuchni zakasac rekawy i upichcic sobie .
pozdrawiam

reklama
Do góry