irka252
Czerwcowa mama 2009
Tak jest juz od dłuzszego czasu mąz jak chce to dostaje w szpitalu opieke na żone na 14 dni.O polityce prorodzinnej coś słyszałam, ale żeby aż tak...?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jest juz od dłuzszego czasu mąz jak chce to dostaje w szpitalu opieke na żone na 14 dni.O polityce prorodzinnej coś słyszałam, ale żeby aż tak...?
Tak jest juz od dłuzszego czasu mąz jak chce to dostaje w szpitalu opieke na żone na 14 dni.
dziewczyny, ja tak tylko na moment, bo umieram od 3 dni :-(
Wiem, ze paracetamol jest ostatecznoscia i jesli juz, to tylko przy wysokiej temp brac. Ale mnie nizsza temp, bo 37,5 trzyma juz 3 dzien i wedlug ulotki w ciazy nalezy wybrac mniejsze zlo. Myslicie, zeby w koncu wziasc ten paracetamol, ze jeden taki dla dziecka bedzie mniej szkodliwy niz min. 3-4 dniowe (a moze i dluzej) oslabienie naszego organizmu? Moze lepiej pol tabletki, ale wziasc ja wreszcie? Niemiecki paracetamol to 500 mg
Acha, dodam, ze w sumie ok 6 tyg ciazy wtrzachnelam troche tych tabletek, nie wiedzac jeszcze o dzidzi i do tej pory mamy sie super
Carmi - 37,5 to nie jest żadna temperatura. W ciąży normalne jest , że jest trochę wyższa. Daj szansę organizmowi żeby się sam bronił. Co prawda paracetamol jest bezpieczny, ale uważam , że nie ma sensu go brać w Twojej sytuacji. Weź, jak temperatura Ci skoczy powyżej 38.