reklama
A propos - myślałyście może już nad łóżeczkiem? Bo my cały czas się zastanawiamy czy zdecydować się na tradycyjne czy na turystyczne. Co o tym myślicie?
No ja to już 5 razy zmieniałam zdanie na ten temat. Ale chyba jednak będzie turystyczne. Ma tą przewagę nad tradycyjnymi, że posiada więcej fajnych opcji, przy tym jest lekkie i można je zabrać ze sobą dosłownie wszędzie
Znajomi korzystali z turystycznego, jak ich chłopak był malutki i bardzo sobie chwalili. Powiedzieli tylko, że warto kupić do niego materacyk taki "prawdziwy", bo ten turystyczny nadaje się ponoć naprawdę tylko na wycieczki. A jak byli w domu, to mieli materacyk kokosowo-grykowy, czy jak mu tam :-)
Jest tylko jeden mankament - strasznie mi się wzory i kolory tych łóżeczek nie podobają
Ale szukam cierpliwie
Cypisia - no to witaj w klubie ! Ja słyszałam właściwie tylko dobre opinie od tych, którzy używają turystycznego ( że dziecko się nie uderza, że lekkie, że bardziej ustawne, że przytulniejsze, że dzieci które nie chciały spać w normalnym - od razu pokochały takie itp.). Wszyscy mieli wątpliwości, czy jest wystarczająco stabilne i wytrzyma dla dziecka trzyletniego. Ale przy użytkowaniu, te wątpliwości zniknęły, bo ponoć te łóżeczka się sprawdzają. Co do tradycyjnych ,to słyszałam, że dzieci się często uderzają głową w szczebelki , nawet jak są ochraniacze ( ponoć potrafią je pięknie ściągnąć ), albo wkładają sobie ręce albo nogi w szczebelki i nie mogą wyciągnąć i to są często powody nocnych płaczów. Tak jak Tobie, mi nie bardzo podobają się te kolory ( zwłaszcza dla dziewczynki ), no i wizualnie ładniej mi sie tradycyjne prezentuje. No ale przecież liczy się funkcjonalność, nie? I żeby dzidzia chciała w nim spać. A reszta dziewczyn? Co myślicie?
Kasia- dla mnie nastepna sobota po poludniu jak najvardziej ok A co na to reszta Dublininanek Annya i Kamireszel??? Moze Dilajla tez moglaby dojechac.
/quote]
Kluseczka - ja mam weekendy wolne, także wstępnie mi pasuje. Chyba, że mój mąż będzie też miał wreszcie wolne w weekend ( co mu się ostatnio nie zdarzało ), to wtedy chciałabym z nim trochę pobyć. Ale jak nie, to chętnie. Jakie masz propozycje? Wolałabym gdzieś niedaleko, bo męczę się ostatnio jak mops, po 10 min spaceru :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Annya to moze gdzies w centrum bo Kasia mieszka po drugiej stronie.
Co do lozeczka to ja chyba postawie na tradycyjne, chociaz jeszcze nie na 100 procent.
Ja mam troszeczke dola- wlasnie ogladalismy ceny mieszkan do wynajecia i jestem troche zalamana
Co do lozeczka to ja chyba postawie na tradycyjne, chociaz jeszcze nie na 100 procent.
Ja mam troszeczke dola- wlasnie ogladalismy ceny mieszkan do wynajecia i jestem troche zalamana
Anavel
Mamuśka
Aga29 wspolczuje serdecznie tych problemow z zebami. U mnie tez nie najlepiej. W ubieglym tyg. bralam antybiotyki z tego powodu, zrobili mi Rentgena i kazali przyjsc za dwa tygodnie. Antybiotyki skonczylam brac a zab jak bolal tak boli. Tez mi dali jakis plyn do plukania ale czasami mam wrazenie ze po tym plynie boli mnie jeszcze bardziej.
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
UUUUuuuuuuuu Agata - czyżby przerwa od grania ??? :-):-):-):-):-)
Witam nowo przybyle :-)
reklama
agata077
Czerwcowa mama 2009
UUUUuuuuuuuu Agata - czyżby przerwa od grania ??? :-):-):-):-):-)
Nie wcale nie ja tu caly czas jestem czytam na bieząco tylko fatalnie sie czuje do tego wczoraj moje dzieci miały Jasełka w pl szkole cala sobota zrąbana od 9 do 20 jezdziliśmy albo do szkoly albo ze szkoly naszczescie dzis juz ostatni spektakl
a gra ciagle tak samo gram i gram