pyzuniagaj
Mama Aniołka i Martynki
Witam wszystkie czerwcowe Mamuśki! Mój termin prawdopodobnie 20 czerwca... 2 testy wyszły mi pozytywnie. Do lekarza idę dopiero 6.11
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam was znowu!!!!!!!!
Pisałam ostatnio że miałam staszne bóle i myślałam że to korzonki niestety wstałam we wtorek rano i zaczęłam plamić. Pojechałam do szpitala gdzie pracuje mj lekarz i natychmiast mnie położył w szpitalu. We wtorek od razu zrobili usg i potwierdzili mi ciążę ale nie słyszeli jescze bicia serduszka. W piątek przestałam plamić i zrobili następne usg to już bilo serduszko. Jestem taka szczęśliwa, ale niestety lekarz powiedział że to już ciąża zagrożona i że do pracy nie mogę wrócić. Muszę leżeć w domu i póki co mi kazał nigdzie wychodzić tylko leżeć. Także uważajcie na siebie dziewczyny.