sylwiaa28
Czerwcowa mama 2009
Dziewczyny nie wiele z nas chyba ostalo, ja codziennie was czytam i mam juz napisac, ale jakos ostatnie dni bylam tak zmeczona, ze nie pisalam. Ale malo nas juz czerwcowek ostalo? Ja mam termin dopiero na 21 czerwca, i tak jak tydzien temu czulam skurcze i wszytsko, to teraz cisza, czuje sie dobrze, lekko ciagnie, brzuch sie napina, cos zakuje czy zaboli ale to koniec.
A widzę ze u was tez dobrze dziewczyny? Czekacie dzielnie... i o truskawkach rozprawiacie
Musimy być cierpliwe ja też termin mam dopiero na 20 ale nic nie zapowiada wcześniejszego rozwiązania choć wczoraj i przedwczoraj miałam takie skurcze że myślałam że się zaczyna wszystko mnie bolało chodzić nie mogłam nawet a wieczorem jak ręką odjął śladu nie ma po skurczach cała noc przespana nic mnie nie bolało ale już coraz bliżej niż dalej noże załapiemy się na zodiakalnego raka;-) co ma być to będzie dzieci nasze same zdecydują
A właśnie ciągle się zastanawiałam co u Martusi myślałam że tuli już synka .Martusia my też tęsknimy czekamy na szybki powrót do nas a wtedy pewnie już z maluszkiem.Kochane mam wiesci od Martusi nadal 2 w 1 w czwartek ma sie stawic na wywolaniu narazie jest bez neta ale bardzo teskni i wszystkie was pozdrawia )
Dorotka córeczka śliczna.