reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Dziewczyny nie wiele z nas chyba ostalo, ja codziennie was czytam i mam juz napisac, ale jakos ostatnie dni bylam tak zmeczona, ze nie pisalam. Ale malo nas juz czerwcowek ostalo? Ja mam termin dopiero na 21 czerwca, i tak jak tydzien temu czulam skurcze i wszytsko, to teraz cisza, czuje sie dobrze, lekko ciagnie, brzuch sie napina, cos zakuje czy zaboli ale to koniec.
A widzę ze u was tez dobrze dziewczyny? Czekacie dzielnie... i o truskawkach rozprawiacie :)

Musimy być cierpliwe ja też termin mam dopiero na 20 ale nic nie zapowiada wcześniejszego rozwiązania choć wczoraj i przedwczoraj miałam takie skurcze że myślałam że się zaczyna wszystko mnie bolało chodzić nie mogłam nawet a wieczorem jak ręką odjął śladu nie ma po skurczach cała noc przespana nic mnie nie bolało ale już coraz bliżej niż dalej noże załapiemy się na zodiakalnego raka;-):-D co ma być to będzie dzieci nasze same zdecydują

Kochane mam wiesci od Martusi nadal 2 w 1 w czwartek ma sie stawic na wywolaniu narazie jest bez neta ale bardzo teskni i wszystkie was pozdrawia :))
A właśnie ciągle się zastanawiałam co u Martusi myślałam że tuli już synka .Martusia my też tęsknimy czekamy na szybki powrót do nas a wtedy pewnie już z maluszkiem.

Dorotka córeczka śliczna.:tak:

reklama
Hej kochaniutkie :-)
Ja jakos przetrwalam noc ale meczyly mnie skurcze, sikanie, bol w kroczu i krzyzu myslalam ze zwariuje, do tego od rana czuje sie jakbym miala okres tylko kolor nie ten jakis nawal sluzu.
I mam chcice na truskawki przez to ze wczoraj nie zjadlam grrrr..............
adapterek -dzsi wazy dzien trzymam kciki :-)
Martusiu- trzymamy kciuki i rowniez pozdrawiamy :-)
Dorotko- sliczna corcia :-) :-) :-)

Hej Mamunie
ja jeszcze przed wyjściem do szpitala (jakoś mi się tam nie spieszy) !!!
Dopijam kawusię i lecę, ale przez tę chwilkę jeszcze będę z Wami ;-)
Słonecznej środy :-)

Kabaretko ja mieszkam na Skarbka

Witam:) za mną nie przespana noc :(:(:( uciekam jeść śnaidanko i trzeba się wziąść za sprzątanie po remoncie:baffled: jak sobie pomyśle ile tego jest to aż się wszystkiego odechciewa :) pozniej mam wizyte i ginekologa...jak wróce napewno dam znać :) :tak: Życzę mamusiom udanego dnia :)
Dorotka śliczniutką masz córcie :)

Czesc dziewczynki :-)

Witam sie z rana , pogoda nie nastraja za dobrze ale co zrobic.

Martusiu a ja tez juz myslałam ze tulisz synka. Czuje ze tak jak ty bede szła na poród indukowany, no ale czas pokaze.

Dorotko mała Joasia jest słodziutka:-)

Adapterku trzymaj sie dzielnie moze niebawem utulisz juz swojego dzidziusia, trzymam kciuki :-)

Ja tez myslałam, ze wczoraj to juz cos sie u mnie ruszy znów miałam skurcze takie dosc regularne nawet mamie powiedziałam zeby miała telefon obok siebie bo napewno bede dzwoniła.Ale wszystko przeszło , tak jak myslałam bo skurcze które mam nawet te co zaczynaja byc regularne wcale nie bola wiec to nie moze byc jeszcze TO.

Cos czuje ze mała czeka na tatusia a przyjdzie w sobote i jak on to mówi napewno z soboty na niedziele zawiezie mnie na porodówke hmm.... niezle to sobie wymyslił.
Ale ja czuje ze najpredzej to pójde za tydzien w czwartek na poród indukowany wrrrr a tak bym nie chciała.....

Miłego dnia brzuchatki :-)

Witam na nadal 2w1. Mój maluch chyba czeka na weekend. Bo wie,ze z mamą nerwuską to do porodówki może nie dojść. Och jak ja nie lubię samotnych nocek- i wtedy zawsze się coś dzieje. Tak się zastanawiam ile po terminie sie zgłosić. Brzuch mam tak nisko,ze dosłownie między nogami-mam taką ogromną przerwę miedzy biustem a brzuchem. A w dodatku mały wczoraj tak mocno się ruszał całą noc- aż się o niego bałam.

reklama
. Tak się zastanawiam ile po terminie sie zgłosić. Brzuch mam tak nisko,ze dosłownie między nogami-mam taką ogromną przerwę miedzy biustem a brzuchem. A w dodatku mały wczoraj tak mocno się ruszał całą noc- aż się o niego bałam.

lenka mój gin kazał mi sie zgłosic do szpitala rano 6 dni po terminie, czyli ja mam termin na 12 bede szła do szpitala 18 chyba ze cos sie wydarzy do tego czasu.....moja mała przedwczoraj to prawie sie nie ruszała a wczoraj to myslałam ze mi z brzucha wyskoczy.

Mi jak gin kazał liczyc ruchy po kazdym posiłku przez godzine i jak bedzie mniej niz 5 to jechac do szpitala a jak bedzie ich wg mnie za duzo tez jechac . Ale to koncówka wiec mysle ze nasze dzidzie tez juz zmeczone w tych brzuchach i mało miejsca do ruszania sie. Mysle ze jakby mnie cos zaniepokoiło pewnie jechałbym, ale cos czuje ze w weekend duzo nas sie posypie....

Do góry