reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

tak mi sie chce truskawek ze szok w trampkach normalnie ehhhh...... moglam ruszyc tylek i isc a nie teraz sliny przelykam :-D cholera jutro nie odpuszcze !!!

reklama
ewunia wredoto nie mow mi nawet o truskawkach
adapterek- srodmiescie :-) a dlaczego??? :-) a Ty w Warszawie na jakiej??? Moj A pochodzi z Bemowa tam tez teraz jest bo pracuje w Warszawie.

Pytam bo na Kapuściskach mieszka jedna ciocia mojego męża, na Fordońskiej siostra cioteczna, w Brzozie bracia, a na Focha wujek itp
A ja jestem z Targówka Bródna i Białołęki czyli rzut beretem od Bemowa :p

No to na Focha ja mam pare krokow :-D a przez Brzoze przejezdzam do rodzinki do Barcina :-D
Kapy wiem gdzie sa ale nie bywam w tych okolicach :- ) No a Fordonska to sila rzeczy bo sklepy fajne :-D

Dziewczyny nie wiele z nas chyba ostalo, ja codziennie was czytam i mam juz napisac, ale jakos ostatnie dni bylam tak zmeczona, ze nie pisalam. Ale malo nas juz czerwcowek ostalo? Ja mam termin dopiero na 21 czerwca, i tak jak tydzien temu czulam skurcze i wszytsko, to teraz cisza, czuje sie dobrze, lekko ciagnie, brzuch sie napina, cos zakuje czy zaboli ale to koniec.
A widze ze u was tez dobrze dziewczyny? Czekacie dzielnie... i o truskawkach rozprawiacie :)

Kochane mam wiesci od Martusi nadal 2 w 1 w czwartek ma sie stawic na wywolaniu narazie jest bez neta ale bardzo teskni i wszystkie was pozdrawia :))

reklama
Dziewczyny
nie umiem tu na forum wstawiać zdjęć, ale wstawiłam zdjęcia mojej córeczki w moim profilu.
Miłego oglądania ... hi hi ...ja mam to już na żywo!!
Pozdrawiam wszystkie.

Do góry