reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Serenity- Witaj =)

Wczoraj odwiedziłam okuliste bo bylo podejrzenie ze przez wade wzroku ktora mam bede musiala miec cc. Na szczescie okazalo sie ze moge urodzic normalnie :)) KAMIEN Z SERCA :))
Ostatnio po nocach mam wizje przedwczesnego porodu... ;( czy wy tez tak macie???
Czy poprostu mam tak bo wszystkie brzuchatki z mojego otoczenia juz urodzily???
Miłego wieczorku :*
No ja jak na razie wizji porodu to nie mam, ale śnią mi się takie pierdoły że hej. Ostatnio np. nie wiem czy mały tak mocno szalał czy co, ale przyśniło mi się że przebił mi paluszkiem brzuch i wystawał taki malutki, ale bardzo długi i ostry paznokieć:baffled:chyba jakaś nienormalna jestem:sorry:następnie że zamiast dziecka urodziłam trzy małe kotki i kompletnie nie umiałam się nimi zająć:eek:

reklama
Ja też mam w ciąży dziwne sny. Śnił mi się mój poród-ale nie był normalny. Wyglądało to tak,że moja skóra stawała się coraz cieńsza-zupełnie przezroczysta-mój S wyciągnął dzidzię- i za chwilę brzuszek wrócił do normy. Och gdyby to tak wyglądało...
Raz śniło mi się,ze miałam synka przy sobie i zapomniałam go karmić przez tydzień-a po tym czasie sobie przypomniałam i bałam się,ze nie bedzie chciał jeśc z piersi.
Ja wolę po tych moich snach nie myśleć wogóle o porodzie-ograniczę się do myslenia o wyprawce a reszta sama przyjdzie :)
Dobranoc:)

Minutka porody raczej nie sa takie blyskawiczne:-D:-DNapewno bedziesz miala dosyc czasu aby sobie wszystko zorganizowac.Co do tego saczenia,to wiele dziewczyn tutaj tak ma ja tez,przy gwaltowniejszych ruchach niestety musze uwazac:-)dzidzia naciska,i na siku biegamy czesciej,a przy okazji cos tam polatuje,wody plodowe chyba sa bezwonne i bezbarwne ,wiec zobacz usiebie ale napewno wszystko jest okay:-)

Bede kontrolowac czy to wody czy tez nie :) dziekuje za pomoc :))
Pozdrawiam serdecznie;-)

chy ba takie dziwne sny w ciąży to norma:tak::tak: też mi sie takie głupoty śnia ze szok:szok::szok: potem jak mezowi opowiadam to ma niezły ubaw:-D:-D

chy ba takie dziwne sny w ciąży to norma:tak::tak: też mi sie takie głupoty śnia ze szok:szok::szok: potem jak mezowi opowiadam to ma niezły ubaw:-D:-D

Moni_ju, ale to chyba standard, bo już mamy świadomość że rozsypiemy się za niedługo i roztaczmy we śnie wizje... ostatnio mój A powiedział mi, że jak wstawał do Julinki w nocy to robiłam głupie miny i coś tam mruczałam :-D ale na szczęście u mnie jak się coś przyśni to coś wesołego :-D że chociaż mam śmiecha z tego cały dzień :-)

jolenkaq- Witaj !!! :)

A co do snów to też mam dziwne, że podmieniaja mi dziecko w szpitalu itp. albo ostatnio snilo mi sie ze po porodzie nie chcieli mi dac dziecka bo powiedziala polozna ze sobie nie poradze.... ;/ dobrze ze to tylko sny :)

Ode mnie niedawno wyszla klientka z paznokci wiec teraz moge spokojnie isc spac o ile dam rade bo zgage mam ogromna, mam nadzieje ze obejdzie sie bez dziwnych snow :p

jolenkaq- Witaj !!! :)

A co do snów to też mam dziwne, że podmieniaja mi dziecko w szpitalu itp. albo ostatnio snilo mi sie ze po porodzie nie chcieli mi dac dziecka bo powiedziala polozna ze sobie nie poradze.... ;/ dobrze ze to tylko sny :)

Ode mnie niedawno wyszla klientka z paznokci wiec teraz moge spokojnie isc spac o ile dam rade bo zgage mam ogromna, mam nadzieje ze obejdzie sie bez dziwnych snow :p
minutko, walnij sobie rennie i powinno ustapić raz dwa... mnie po tym przechodzi... a jak nie mam rennie to posiłkuję się zachcianką, tzn pepsi :-p:-p:-p

reklama
Do góry