reklama
Witam dziewczynki z samego rana:-). U nas zapowiada się piękny dzionek.
Mam ostatnio jakiś przypływ energii i nic mi nie dolega aż żyć się chce. A pepsi na zgagę mnie również pomagała.
Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia
Mam ostatnio jakiś przypływ energii i nic mi nie dolega aż żyć się chce. A pepsi na zgagę mnie również pomagała.
Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia
Siemanko grubasy;-)
Rwana nocke mialam dzisiaj i teraz oczy mi sie kleją, ale nieststy pospac sobie nie moge no bo malarze są. Najwazniejsze, że po weekendzie bede prawdopodobnie juz mogła ( jak mi maz meble poskreca ) pochwalic sie Wam pokoikiem :-)
Rano poszłam z psem na spacer. Dziewczyny nie macie pojecia jak cudownie było o 7.00 w lesie
Słonecznego, spokojnego dnia :-)
Rwana nocke mialam dzisiaj i teraz oczy mi sie kleją, ale nieststy pospac sobie nie moge no bo malarze są. Najwazniejsze, że po weekendzie bede prawdopodobnie juz mogła ( jak mi maz meble poskreca ) pochwalic sie Wam pokoikiem :-)
Rano poszłam z psem na spacer. Dziewczyny nie macie pojecia jak cudownie było o 7.00 w lesie
Słonecznego, spokojnego dnia :-)
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Agata - podsylam Ci stronke z ubezpieczeniami.
Pet Insurance | Deal Finder by compareandsave.com
tesco z tego co widze ma 20% off ;-)
Warto miec te ubezpieczenie choc tak naprawde nie jest obowiazkowe. Ceny u weta w razie jakiegos wypadku sa kosmiczne. Moj kociak mial peknieta lapke bo wyskoczyl przez okno i cena 3 dniwego pobytu w szpitalu wlacznie z zabiegiem wyniosla 700£
Z ubezpieczeniem bylo by 150. Zaraz po tym incydencie go ubezpieczylam. Szkoda tylko, ze nie wczesniej.
Pet Insurance | Deal Finder by compareandsave.com
tesco z tego co widze ma 20% off ;-)
Warto miec te ubezpieczenie choc tak naprawde nie jest obowiazkowe. Ceny u weta w razie jakiegos wypadku sa kosmiczne. Moj kociak mial peknieta lapke bo wyskoczyl przez okno i cena 3 dniwego pobytu w szpitalu wlacznie z zabiegiem wyniosla 700£
Z ubezpieczeniem bylo by 150. Zaraz po tym incydencie go ubezpieczylam. Szkoda tylko, ze nie wczesniej.
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Dziendoberek,
Oh ja sie w koncu wyspalam bo wczoraj chodzilam na rzesach. Juz w pracy ale tylko do poludnia bo potem do szpitala biegne na USG. Prosze trzymajcie kciuki za nas.
Tricolor- no no 7 rano na spacerze niezle. Ja do lasu chyba musialabym ze 2 godziny jechac poza Dublin.
Minutka/ Lenka - ja po coli tez ,mam zgage pomaga mi tylko mleko.
Oh ja sie w koncu wyspalam bo wczoraj chodzilam na rzesach. Juz w pracy ale tylko do poludnia bo potem do szpitala biegne na USG. Prosze trzymajcie kciuki za nas.
Tricolor- no no 7 rano na spacerze niezle. Ja do lasu chyba musialabym ze 2 godziny jechac poza Dublin.
Minutka/ Lenka - ja po coli tez ,mam zgage pomaga mi tylko mleko.
kaska76
Czerwcowa Mama 2009
Witamy, witamy
Co do coli to dzewczyny baaardzo Wam zazdroszczę ... Mi niestety nie wolno jej pić ze względu na cukier jaki ma w sobie...
Wczoraj byłam na badaniach, niedawno odebrałam wyniki i jestem najszczęśliwszą kobietą w ciąży na świecie :-)
Cukier mi się unormował, hemoglobina glik w normie :-) wyniki moczu rewelacyjne, bez bakterii i ciał ketonowych ... krew również w normie :-) Idę dzisiaj do ginekologa zobaczymy jeszcze co z malutką :-) Wczoraj miałam robione KTG (muszę ze względu na cukier robić 1 w tyg, a od 35 tyg 2 x w tyg) i się trochę wyleżałam - położna o mnie najzwyczajniej w świecie zapomniała ;-) także wydruk z niego mam na 1,5 godziny :-) Naszczęście również wszystko OK :-)
życzę Wam wszystkim równie pozytywnych wiadomości :-)
reklama
aga29
Fanka BB :)
Dzien dobry. Ja rowniez juz od 7miej na nogach, musialam malego zaprowadzic do przedszkola, a pozniej jeszcze na przedostatnie jazdy. Pogoda u nas sie skiepscila, zrobilo sie chlodno i ponuro. Za dwie godzinki mam wizyte w mojej klinice. Czeka mnie tzw. rozmowa przygotowujaca do porodu, pokarza porodowke (nie wiem, czy che ja widziec;-);-)) i ogolnie opowiedza co i jak. Chyba nic nowego sie nie dowiem, ale pojechac warto