reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

reklama
Witam dziewczynki z samego rana:-). U nas zapowiada się piękny dzionek.
Mam ostatnio jakiś przypływ energii i nic mi nie dolega aż żyć się chce. A pepsi na zgagę mnie również pomagała.
Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia

o to ja dzos druga niemozliwe :)

nasza ksiezniczka stwierdzila ze Pani sie wyspala i dotad mnie podgryzala az musialam wstac ;(

Ja uwielbiam w ciąży pepsi-ale niestety właśnie po niej dostaję zgagę. Więc wygląda to tak, że piję pepsi na przemian z mlekiem i daje radę :)

Siemanko grubasy;-):-D

Rwana nocke mialam dzisiaj i teraz oczy mi sie kleją, ale nieststy pospac sobie nie moge no bo malarze są. Najwazniejsze, że po weekendzie bede prawdopodobnie juz mogła ( jak mi maz meble poskreca ) pochwalic sie Wam pokoikiem :-)

Rano poszłam z psem na spacer. Dziewczyny nie macie pojecia jak cudownie było o 7.00 w lesie :tak:

Słonecznego, spokojnego dnia :-)

Witam wszystkie brzucholki.

Tricolor jak ja ci zazdroszcze tego leśnego powietrza , coprawda o 7 rano zdecydowanie wole własną kołderke - dla mnie to jeszcze srodek nocy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Agata - podsylam Ci stronke z ubezpieczeniami.
Pet Insurance | Deal Finder by compareandsave.com

tesco z tego co widze ma 20% off ;-)

Warto miec te ubezpieczenie choc tak naprawde nie jest obowiazkowe. Ceny u weta w razie jakiegos wypadku sa kosmiczne. Moj kociak mial peknieta lapke bo wyskoczyl przez okno i cena 3 dniwego pobytu w szpitalu wlacznie z zabiegiem wyniosla 700£ :eek:
Z ubezpieczeniem bylo by 150. :confused2: Zaraz po tym incydencie go ubezpieczylam. Szkoda tylko, ze nie wczesniej.

Dziendoberek,

Oh ja sie w koncu wyspalam bo wczoraj chodzilam na rzesach. Juz w pracy ale tylko do poludnia bo potem do szpitala biegne na USG. Prosze trzymajcie kciuki za nas.

Tricolor- no no 7 rano na spacerze niezle. Ja do lasu chyba musialabym ze 2 godziny jechac poza Dublin.

Minutka/ Lenka - ja po coli tez ,mam zgage pomaga mi tylko mleko.

..:: Witam serdecznie. Jestem poczatkujaca forumowiczka ;-). Czekamy na dzidziusia, termin mam wlasnie na 18-go czerwca. Pozdrawiam wszystkie mamy :-) ::..

Witamy, witamy

Co do coli to dzewczyny baaardzo Wam zazdroszczę ... Mi niestety nie wolno jej pić ze względu na cukier jaki ma w sobie...
Wczoraj byłam na badaniach, niedawno odebrałam wyniki i jestem najszczęśliwszą kobietą w ciąży na świecie :-)
Cukier mi się unormował, hemoglobina glik w normie :-) wyniki moczu rewelacyjne, bez bakterii i ciał ketonowych ... krew również w normie :-) Idę dzisiaj do ginekologa zobaczymy jeszcze co z malutką :-) Wczoraj miałam robione KTG (muszę ze względu na cukier robić 1 w tyg, a od 35 tyg 2 x w tyg) i się trochę wyleżałam - położna o mnie najzwyczajniej w świecie zapomniała ;-) także wydruk z niego mam na 1,5 godziny :-) Naszczęście również wszystko OK :-)
życzę Wam wszystkim równie pozytywnych wiadomości :-)

reklama
Dzien dobry:tak:. Ja rowniez juz od 7miej na nogach, musialam malego zaprowadzic do przedszkola, a pozniej jeszcze na przedostatnie jazdy. Pogoda u nas sie skiepscila, zrobilo sie chlodno i ponuro:baffled:. Za dwie godzinki mam wizyte w mojej klinice. Czeka mnie tzw. rozmowa przygotowujaca do porodu, pokarza porodowke (nie wiem, czy che ja widziec;-);-)) i ogolnie opowiedza co i jak. Chyba nic nowego sie nie dowiem, ale pojechac warto:tak:

Do góry