dzieńdoberek :-) Julinka nie spi ale jest grzeczna jak nigdy co mnie trochę dziwi ;-) własnie jemy na spółę chrupki kukurydziane :-) a biedna dostała takiego i to cholera nie wiem czy uczulenie, czy co, strasznie to przeżywam... strasznie ma narządy rodne i pupę zsypaną... byłam u lekarza z nią, mam smarować ją tormentiolem, myć siemieniem lnianym i podawać lakcid na poprawę flory bakteryjnej... nie chce się dawać smarować, bo ją to swędzi jak byk, ale nie grandzi... chociaż tyle... mam nadzieję, że ustąpi. Teściowa znów pokazuje pazury, mam już jej serdecznie dosyć... a muszę z nią zyć bo mamy z A długi jak cholera i na swoim nie damy rady :-
-
-
-( wykańcza mnie psychicznie... zrobię coś jej albo sobie... tak mi działa na nerwy że szok, dzisiaj z rana juz mnie wku******ła... chodzę podminowana od samego rana... aż się boję jakie ja to dziecko urodzę... będzie kłebkiem nerwów pewnie... niby teściowa to nie rodzina, ale wtrąca się we wszystko i dąży do tego aby nam odebrać małą i zrujnować nasze małżeństwo... i dlatego postanowilam sobie że muszę dać radę... udowodnię mojemu A, bo sobie to nie muszę... damy sobie radę sami... musimy!!! czemu ta teściowa tak mi uprzykrza życie?????
Minutko, Injo- to mój patent w pierwszej i drugiej ciąży, poszło hektolitry tego pysznego bąbelkowanego napoju
Lenko, przerąbane, ale mleko też dobre :-) w końcu pij mleko, będziesz wielka hihihihi
Tricolor, ale masz babo zdrowie :-) o 7 rano i spacerki...
Kasiu, super wieści gratuluję, mam nadzieję że podobne usłyszę w czwartek...
Kluseczko, 3mamy baaaaaaaardzo mocno kciukasy, napisz koniecznie jak po usg :-) oby było wszystko ok :-)
udanego dnia ;-)
Minutko, Injo- to mój patent w pierwszej i drugiej ciąży, poszło hektolitry tego pysznego bąbelkowanego napoju
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Lenko, przerąbane, ale mleko też dobre :-) w końcu pij mleko, będziesz wielka hihihihi
Tricolor, ale masz babo zdrowie :-) o 7 rano i spacerki...
Kasiu, super wieści gratuluję, mam nadzieję że podobne usłyszę w czwartek...
Kluseczko, 3mamy baaaaaaaardzo mocno kciukasy, napisz koniecznie jak po usg :-) oby było wszystko ok :-)
udanego dnia ;-)