reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Śliczna dziś pogoda , tylko już zaczynają muchy wlatywać i jakieś małe robaczki , naganiałam sie już ich dzisiaj po całym mieszkanku:sorry::sorry:

U nas też dziś ładnie było i muchy zaczęły się pojawiać, ale ja biegać za nimi nie muszę, bo zajmuje się tym nasza kociczka:tak: A przy tych jej łowach, to ja mam śmiechu co nie miara:-D:-D:-D

No i jestem z siebie dumna, bo wreszcie zabrałam się za kompletowanie torby szpitalnej - a mianowicie kupiłam koszulkę do rodzenia (jak się nie zniszczy za bardzo, to i do karmienia się nada;-)) i nowe śliczne kapciuszki:laugh2:. I jeszcze takie małe co nieco na jakąś sesyjkę zdjęciową z brzuniem:-p Jak się odbędzie i wyjdzie coś ładnego, to się oczywiście pochwalę:tak:

..:: Witam serdecznie. Jestem poczatkujaca forumowiczka ;-). Czekamy na dzidziusia, termin mam wlasnie na 18-go czerwca. Pozdrawiam wszystkie mamy :-) ::..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurcze dziewczyny ja rozumiem ze majowki sie rozdwajaja ale spokojnie nie straszcie mnie :)Ja staram sie nie myslec o zblizajacym sie porodzie chociaz z drugiej strony juz chcialabym miec to za soba Jest dzien ze gory moge przenosic a tak jak dzis nie mam sily noga ruszyc nic mi sie niechce ciagle boli mnie gora brzucha chyba skora sie naciaga bo nic nie pomaga ;(

bylismy z nasza ksiezniczka dzis u weterynarza zaszczepiona zbadana i zmienili jej karme 50 funtow mniej w kieszeni :) za 2 tyg powtorka z rozrywki najbardziej mnie martwi ubezpieczenie dla niej jest obowiazkowe tylko ktore wybrac o to jest pytanie :)

Witam wszystkie brzuchatki wieczorową porą:-),także nowe mamusie,
ja mam termin według OM na 19 czerwca także blisko nowych mamusiek,ale mój mały ma chyba ADHD i jak doczeka końca maja to będzie super:szok::-D.

U mnie dziś piękna pogoda,poprałam rzeczy dla maluszka dziś jasne, jutro kolorowe, później prasowanie-moje ulubione zajęcie:-D, mały daje mi popalić-ruchów nie liczę, bo On wykonuje ok 10 na godzinę:szok::-), w przeciwieństwie do Miska, z nim byłam kilka razy na ktg,bo nie ruszał się prawie wcale:baffled:.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku:-)

Kamireszel - ja już wiem o co chodzi z tą wyprawką, w PL to się nazywa "cegiełka". Po prostu dla siebie po jednej rzeczy a reszta na rzecz szpitala ;-)

Mojemu malemu chyba tez nie za bardzo wygodnie w brzuchu, bo kopie mnie, gdzie popadnie, nie ma litosci:confused2:.
Ja rowniez jak agata z jednej strony chcialabym miec juz porod za soba a z drugiej zaczelam sie troche bac.... Szkoda, ze te dzieciaki nie moga tak bezbolesnie wyskakiwac z brzucha jak sie do niego dostaly:tak::-D A najbardziej chcialabym, by moj maz sobie ponosil brzuch z dzieckiem i urodzil za mnie. Gdyby to bylo mozliwe, to nie mialabym oporow miec jeszcze z 5 dzidzusiow:tak::laugh2:

reklama
Do góry