reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Halo! Gdzie sa wszystkie czerwcowki? Nie mowcie ze spicie jeszcze w tak paskudny, mokry i deszczowy dzien :-D. Wstawac z wyrka i nie obijac sie dluzej obiboki :-D. Maluchy wziac na spacer po swieze buleczki dla waszych lubych :-D - no dobra, za bardzo mnie ponioslo, niech oni ida po swieze buleczki ;-).

Tau , kalina co wy spać nie możecie? Od samego rana awantury na forum!:szok::-D:-D:-D

Dzień dobry

Jak pisała Kalina w Wawie zapowiada się się piękny dzień:-), trzeba iść koniecznie na spacer żeby siębie i maleństwa dotlenić :tak:.
Mój dół, który miałam poszedł sobie już na szczęście :-D i od razu świat wydaje się piękniejsz.

Ciepłego i słonecznego dnia!:-)

reklama
No jak krzyczy i krzyczy tu od samego rana Kalina, to jak mozna spac? :-D
Ale ja bede sie zbierac i wychodze dotlenic Tymka... niech sie chlopak przyzwyczai do tego "swiezego" krakowskiego powietrza :-D:-D:-D.

Bo Kalina tak lubi sobie niegroźnie pokrzyczeć :-D:-D:-D.

Miłego dotleniania!

Rany, to już odezwać się nie można :baffled:

Ja z natury mam usposobienie jak owieczka, łagodna jestem, że hej, do rany przyłóż, a tu proszę, taki afront! :szok:

Hej!
Widzę, że humorki dopisują, tak trzymać!
Dzięki Wam i ja wesoło rozpoczęłam dzień, ech to forum :-D:-D:-D
Ja dziś odpalam pralkę, wieczorkiem urodziny u rodziny :-)
Miłego dnia dziewczynki. :cool2:

Witam dziewuszki....:-)

U nas tez CHYBA słonko wyjdzie i moze bedzie fajny dzionek..póki co jest ciepło ale jakos tak niebo zachmurane.
Ja dopiero wstałam ech jak mi sie spało dobrze jak mało kiedy zwlec sie z wyrka nie mogłam ale w koncu trza było dzieci domagały sie sniadanka to małe w brzuszku tez wariowało jak niewiem az mnie pępek bolał tak sie wypinała.
Zaraz włączy mi sie power i w ciagu 2 godzin bede miała błysk w mieszkaniu tak czuje, obiadek mam zrobiony skocze tylko po drobne zakupki prz okazji bedzie to spacerek.
Wieczorkiem mój S bedzie w domku jak dobrze nie widzielismy sie 2 tyg toż to cała wiecznośc no ale w koncu bedzie na dwa dni ale bedzie.

Miłego dnia dziewuszki :-)

:-D Uwielbiam te "kłótnie" miedzy kalina i Tau :-D Wiadomo, kto się czubi ten sie lubi.

U nas piekne słoneczko od samego rana :-) Mam taka ochote na porzadki, że szok a tutaj cały weekend w lozku mnie czeka :dry: Wczoraj czulam sie fatalnie wieczorem. Cos mnie podtykało, że tchu nie moglam zlapać, brzuch mi twardnial, że aż w nogach czułam te skurcze :baffled: No i niewiedzieć dlaczego strasznie mi goraco było, a normalnie to zmarzluch jestem wielki. Cała noc okno balkonowe mieliśmy otwarte, a i tak czułam, że mnie pot oblewa :dry:W zwiazku z tym, ja sie klade, a mój męzuś zabiera sie za mycie okien :-) Pozasłaniałam mu żaluzje zwenetrzne, żeby się z niego nie nabijali robotnicy z budowy obok:cool2:

Dzisiejszą nocke przespalam na "parówie" :-) Naprawde świetna sprawa, tylko przekręcanie się z boku na bok troszeczke utrudnione:-)

Dobra idę do łózeczka bo znowu mnie skurcz lapie :baffled:

Słonecznego dzionka :tak::-)

reklama
Blumetko, jaka Ty zorganizowana jesteś!
Mnie energii starczyło na śniadanko, wymianę zdań na forum, kąpanko i... właśnie padam :-D

Ja niestety nie mogę powiedzieć, że się wyspałam, bo mam sąsiada-debila, który lubi remontować dom o północy :-( Poza tym czuję, że mnie lekko połamało w okolicy karku. Fajnie, mam znów pretekst do nic-nie-robienia :-D:-D:-D

Tricolor, wypoczywaj. Ja właśnie też jakaś zdyszana i znów mam menopauzę ;-) Ten banan to chyba fajna sprawa, będzie można jeszcze z niego sporo pokorzystać po ciąży - choćby układać w nim maluszka, żeby się nie sturlał z łóżka. Spróbuję naciągnąć starego :-)

Ostatnia edycja:
Do góry