reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Annya - witaj., to jak juz sie rozpedzisz dobrze z tym prasowaniem to mozesz do mnie wpasc :D..Zrobie Ci kawke, herbatke czy co tam bedziesz chciala i zabawiac Cie bede mila konwersacja :D a Ty zaprawiona w boju spokojnie sobie poprasujesz :D:-):-):-)

reklama
Annya - witaj., to jak juz sie rozpedzisz dobrze z tym prasowaniem to mozesz do mnie wpasc :D..Zrobie Ci kawke, herbatke czy co tam bedziesz chciala i zabawiac Cie bede mila konwersacja :D a Ty zaprawiona w boju spokojnie sobie poprasujesz :D:-):-):-)

Kasiu - musiałabyś jeszcze zamówić jakiegoś lekarza, bo ja jak widzę żelazko to dostaję drgawek, a to w połączeniu z kawą może mieć opłakane skutki:-D
Jakoś tak ostatnio udaje mi się mojego T wykorzystać w tym temacie ( on to lubi!!!), a ja tak tylko po parę rzeczy żeby nie było że tego nie robię;-)

.w poniedzialek bylam na usg kolejnym i jestem spokojna bo wszystko ok z malenstwem.wazy juz 1101g ze przez ta wage az termin mi wyszedl z tego usg na 9 czerwca.no i jak to dr powiedzial -jest szparka, bedzie CÓRA .:tak:

Kasiu gratuluje ci CÓRECZKI

Czekałam na ten dzień tak długo, spać w nocy nie mogłam...
Czuję się oszukana i aż ściska mnie w gardle :-( Jestem wściekła na niego :angry:

Cypisiu nie denerwuj sie az tak mysle ze nie warto sie wkurzac bo tak czy siak nie udało sie dzis co nie znaczy ze takiego dnia nie bedzie, napewno nastepnym razem wybierzecie sie na zakupki. Szczerze mówiac to u nas jest odwrotnie mój S uwielbia robic zakupy i jezdzic po marketach wiec zazwyczaj to ja go nakrece ze jedziemy a potem jakos mi sie odechciewa.No ale on jak zwykle mówi no dobrze to innym razem choc pewnie tez sie wkurza.
Ja własnie siedze i czekam az mój ksiaze dojedzie do domku, jak zwykle sie denerwuje jak on w drodze zwłaszcza po ostatnim razie jak jechał do pracy i autko sie popsuło, no ale mam nadzieje ze pan mechanik dobrze naprawił i dojedzie szczesliwie do domku.Wiec zapowiada nam sie całkiem miły, romantyczny wieczór i wyjatkowa noc w koncu dwa tyg sie nie widzielismy . ...nie moge sie go doczekac:-)

Kasiu - musiałabyś jeszcze zamówić jakiegoś lekarza, bo ja jak widzę żelazko to dostaję drgawek, a to w połączeniu z kawą może mieć opłakane skutki:-D
Jakoś tak ostatnio udaje mi się mojego T wykorzystać w tym temacie ( on to lubi!!!), a ja tak tylko po parę rzeczy żeby nie było że tego nie robię;-)
A to nie ma problemu... Medicus ode mnie niedaleko, doslownie rzut beretem, no i jeden z pracownikow K to jest ratownik medyczny, zna sie na rzeczy, jak trzeba bedzie to i porod odbierze :D

A to nie ma problemu... Medicus ode mnie niedaleko, doslownie rzut beretem, no i jeden z pracownikow K to jest ratownik medyczny, zna sie na rzeczy, jak trzeba bedzie to i porod odbierze :D

Aż tak to mi się nie spieszy.....:-)
Ale skoro on taki utalentowany, to może jemu zlecimy to całe prasowanie ( moje i Twoje), a same będziemy odpoczywać, jak na ciężarne kobiety przystało, z kawką i ciasteczkiem?:tak:

wazy juz 1101g ze przez ta wage az termin mi wyszedl z tego usg na 9 czerwca.no i jak to dr powiedzial -jest szparka, bedzie CÓRA .:tak:

Gratuluję Córci !:-)

Czekałam na ten dzień tak długo, spać w nocy nie mogłam...
Czuję się oszukana i aż ściska mnie w gardle :-( Jestem wściekła na niego :angry:
Nie denerwuj się!:-) Twoje nerwy nic nie zmienią a tylko będziesz smutna niepotrzebnie:-)
Cypisia gdybym ja sie miala przejmowac tymi wszystkimi razami co mielimsy gdzies jechac, to juz bym osiwiala na glowie :-D:-D:-D. Wyciagnac mojego na zakupy to jak wygrac w totolotka wiec glowa do gory i wiedz ze nie jestes sama!:-D

Tau u mnie tak samo, jak mój mąż słyszy słowo zakupy to się sino-fioletowy robi :-D:-D:-D

Witanko ;-)

U nas dzis wieje i zimno, choc momentami slonko ladnie przyswieca. Bylismy dzis an zakupach i na spacerku. Z zakupow to jedynie jedzonko kupilismy i nic wiecej. Taka mialam ochote kupic cos corci albo synusiowi i mimo, ze przeceny w Nexcie byly to nic nie kupilam. Chyba gust mi sie spatrzyl bo nic wybrac nie moglam, a po za tym maz mnie poganial i sie denerwowalam i sama nie wiedzialam co kupic. Oj ja niezdecydowana :dry: Chcialam sobie tez jakas kaszule nocna do szpitala kupic, ale normalnie wzory same dla starszych babc albo rozmiary 46-48:baffled:

Takiego dzis mialam smaka na salatke jarzyniowa ze wlasnie sie warzywka paruja :tak:i bede potem robic z corcia :-) Takiego smaka ostatnio na te truskawy mi zrobilyscie z e dzis zakupilam pojemniczek i bedziemy sie zajadac z cukrem i smietanka :tak::-)Oby smakowaly tak jak pachna ;-)
Maz oglada mecz wiec mam czas dla siebie i mojego kompa :-D:-D:-D

kasiab415 gratuluje coreczki :tak:

Cypisia wiem ze to denerwujace bo ja tez dzis sie zezloscilam, ze nie pojechalam do jednego obiecanego mi sklepu :dry:Ale co sie odwlecze to nie uciecze nie ;-)Jutro tez jest dzien wiec moze mezusia namowisz na niedzielne zakupy :-)

blumetka po takim 2 tygodniowym rozstaniu powiatania sa super :tak:
Ale bedzie u was goraca noc :-D:-D

Witam was popołudniem.Nie ma co się stresować facetem zawsze mówi "przecież mówiłem Ci"a ty jak zwykle nie słuchałaś można za to udusić tylko oni nie wiedzą że te zakup są dla nas ważne i my to inaczej przeżywamy niż oni.Moja koleżanka rodzi teraz 9 kwietnia ja nie długo i panowie stwierdzili że już tak się nie przeżywa tą ciąże jak pierwszą.Ale my to odbieramy inaczej:wściekła/y: mnie kupno skarpetek cieszy a dla nich to po prostu skarpetki;;:-(

reklama
w poniedzialek bylam na usg kolejnym i jestem spokojna bo wszystko ok z malenstwem.wazy juz 1101g ze przez ta wage az termin mi wyszedl z tego usg na 9 czerwca.no i jak to dr powiedzial -jest szparka, bedzie CÓRA .:tak:
No to super ze z Maluszkiem wszystko ok i gratuluje corci:-)

Annya - witaj., to jak juz sie rozpedzisz dobrze z tym prasowaniem to mozesz do mnie wpasc :D.
I do mnie i do mnie przyjdz:tak: Dla mnie prasowanie to straszna kara:-D

A mnie chyba przeziebienie bierze...fatalnie sie czuje:wściekła/y: Kicham od rana, gardlo boli, z nosa leci...ehhh a tak dbam o siebie zeby sie nie przeziebic:-( Wypilam juz herbatke z sokiem malinowym i zaraz chyba poloze sie do lozeczka.
Ale kupilam dzisiaj w Tesco 2 fajowe bodziaki i zestaw 3 pajacykow dla Igi...Pani przy kasie policzyla tylko jednego bodziaka wiec drugi jest za darmo...hihi. Ich strata:-D
Aha...pamietajcie ze w nocy przestawiamy zegarki z 2 na 3:szok: co oznacza ze bedziemy spac godzinke krocej:wściekła/y:
No i Polacy przegrali....siermiegi jedne:wściekła/y::angry:
Milego wieczorku...

Do góry