Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Kalina - Artystka z Ciebie,...naprawde... szacun.:-):-):-)Tylko ten papieroch Ci nie pasuje....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mąż pojechała na mecz, a ja w tym czasie z sasiadka sobie kawkę wypilam. Dobrze mieć taka sasiadkę :-)
Kalina Ty kujonko, gratuluje!! Matko, ja tez bym chciala miec ten stresik za soba, a tu jeszcze do kwietnia musze poczekac
U nas sie dzisiaj pogoda troche skiepscila, wprawdzie nie pada, ale sloneczko sie gdzies schowalo, no coz, moze jeszcze sie rozjasni. Pozniej pojdziemy z Erykiem na spacerek, ale na razie jakos nie chce mi sie za bardzo wychodzic. Poczekam na meza. Jutro mam badanie na cukrzyce. Glukoza juz stoi w pogotowiu, ciekawe, czy tym razem obejdzie sie bez mdlosci
jak ja zdalam, egz. ( nie powiem za którym razem) to ze szczęścia nie wiedziałam, w którą stronę do domu iść:-)
szukalismy drzwi przesuwnych i w Lubllinie znalazłam 1 punkt cena wnosi 1000 zl, troche duzo jak za jedne drzwi, zalamuja mnie te wydatki a jeszcze tyle przed nami...
U mnie dzisiaj studniówka, jak ten czas leci.