reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Hej dziewczynki
czy wasze pociechy z wielka checia zajadaja sie papkami? Bo moja niunia trenuje od miesiaca i wczoraj udalo sie zjesc caly sloiczek, a juz dzis niestety brokuly jej nie podeszly. Nie mowiac juz o marchewce ktora zwraca w calosci ....
Od stycznia idzie do zlobka a ja sie boje ze nie dam rady jej przestawic...
POMOCY

reklama
Witaj, Adapterku, moja mała z wielką chęcią je wszystko, co jej dam... i jutro też spróbuję pochodzić po żłobkach i może znajdę dla małych miejsce, ja wracam po koniec stycznia do pracy a mój Adam ma w piątek rozmowę, gdzie ma duże szanse na zatrudnienie,, dają umowę o pracę i 8zł za godzinę. A na teściową wypinam d**** i mam ją gdzieś!!!!!!!!!!!11

Mój mały tez je wszystko co mu dam(prawie wszystko bo jablka nie chce) a jak widzi ze jest koniec to zaczyna plakac :) tylko ja mu daje sloiczki,a od piatku bedziemy w Pl wiec pewnie babcia bedzie gotowac cos wnusiowi..zobaczymy jak to mu podejdzie :)

A czy wasze dzieci sana modyfikowanym czy na cycuniu?
Bo moja na cycuniu i niestety tylko szpinak i dynia jej podeszła narazie :(
Ja do złobka zapisałam dwa mce temu, bou nas w wawie to na panstwowy nie ma szans jest 50ta na liscie rezerwowej.

czesc dziewczyny;-)
zaczelam prace i czasu mam mniej
moja mala je z checia do poludnia jabluszko z brzoskwinka uwielbia a popoludniu dynie z ziemniaczkiem i maslem......szpinakiem z ziemniakiem pluje ze ho:tak::tak::tak:lubi tez kaszke bobowity waniliowa - ale nadal jest tez na cycku

straszne to co pisza o wozkach brrr
pozdrawiam i sciskam bobasy:-):-)

Mój na razie je jabłuszko i bananka. Tez jest na cycusiach, ale czasami na noc dostaje jeszcze 150ml mleczka modyfikowanego jak jest jeszcze nienajedzony i dosypuje mu troche kaszki z bananami.
Dziewczyny ale o tym na innym wątku powinnysmy gadać :-D

My dzisiaj zaliczyliśmy basenik, ale suuuuper było :-) Mała szalała w wodzie, a my razem z nią. Ani ja ani mój mąż nie chcieliśmy iść popływać, bo żal nam było stracić taką uciechę z małej.
No i dzisiaj wyczułam pierwszy ząbek :-) ledwo, ledwo go widać... ale już jest :-)

reklama
Do góry