reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Nocanka śliczny, ja też biorę teraz udział w aukcjach kombinezowych :-D może mi się uda upolować.
A to Pitera kurtka :
Kurtka ZARA zimowa z kapturem 6 - 12 m-cy jak NOWA (721665496) - Aukcje internetowe Allegro

Ewa allegro to prostasprawa jak będziesz chciała to napisz numer gg na prv to w wolnej chwili wszystko Ci wytłumaczę :-)

My wczoraj znów byliśmy na basenie, K. kupił Piterowi piankę taką jak nurki mają tylko z krótkim rękawem i nogawgami krótkimi, jak on w niej wyglądał :-D:-D:szok:, ale był zachwycony 40 min wytrzymał, aż w końcu zaczął ziewać i zasypiać :-D:-D

A i jeszcze jedno kucnęłam i pękły mi spodnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: musielismy jechać z K. do galerii i kupić nowe dżiny. Fakt tamte były stare ale moje ulubione :-(

reklama
Oli nie martw sie ja zauwazylam ze moja wga idzie w gore skonczyly sie cisteczka do kawy i podjadanie z lodowki :(

Ja dla odmiany żeruje na ebayu wczoraj odebralam łózeczko drugie dla małego bo koszyk juz za mały i wylądował na strychu
Baby Travel Cot on eBay (end time 05-Sep-09 22:18:37 BST)

do tego giełdy i jeszcze raz giełdy zapas ciuchow mam do wiosny potem znowu otworza i od nowa polowania :D

a propos łóżeczek. JAka ja jestem zła na siebie za to łóżeczko co małemu kupiłam :wściekła/y: Farba schodzi jak się je paznokciem dotknie jest całe porysowane od przewijaka a co będzie jak mały zacznie wszystko gryźć?? :wściekła/y:
A i ostatnio kupiłam małemu łóżeczko turystyczne żeby miał w czym spać u babci jak zostajemy tam na weekend. ŁÓŻECZKA 4BABY ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC (728947443) - Aukcje internetowe Allegro
właśnie takie- pomarańczowe ze słoniem.

Oli, wysłałam Ci PW :tak:

Monia, ja tezs poluję na łóżeczko turystyczne dla Julki. Będzie spać sama w drugim pokoju, po malowaniu i przestawianiu gratów :-)

Jeżeli chodzi o łóżeczka to chyba trzeba będzie kupić "zamykane od góry" mój 16 miesięczny chrześniak dzisiaj nad ranem koło 5tej podskoczył w łóżeczku i wyleciał górą z niego.... Nic mu się nie stało tylko potłuczony i straszny ryk w domu był.......

Jeżeli chodzi o łóżeczka to chyba trzeba będzie kupić "zamykane od góry" mój 16 miesięczny chrześniak dzisiaj nad ranem koło 5tej podskoczył w łóżeczku i wyleciał górą z niego.... Nic mu się nie stało tylko potłuczony i straszny ryk w domu był.......

Masakra, jak On to zrobił... taki maluszek a taką siłę miał, że wyskoczył z łóżeczka - szok...:szok:

reklama
Do góry