reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Ello!

Moja Niunia dostała wczoraj butle o 20 tej i spała do 6.10 - normalnie mam kochane dziecko :-):tak::-)

Brzydko i pochmurno nic mi się nie chce :zawstydzona/y:
W sobotę odebraliśmy zamówione szczepionki dla Małej ( rotarix na rotawirusa i synflorix na pneumokok)i i jestem "lżejsza" o 700 PLN :wściekła/y::szok:

Klaudia coraz chętnej śmieje się do zabawek, cały czas spędza na leżaczku albo na macie edukacyjnej, położyć ją do łóżeczka bez płaczu to prawie sukces - no chyba że juz śpi :-). Postanowiłam że muszę kupić tą karuzelę z fisher price nad łóżeczko aby i tam były jakieś atrakcje, czaję się na allegro na jedną używaną bo chrzanie kupowanie nowej za ponad dwie stówy.

Czy to tylko mi się tak kasa rozchodzi ???

Ostatnio mam bzika na punkcie ciuszków z Coccodrillo :zawstydzona/y: jak tak dalej pójdzie to mnie Janusz z chaty wywali..... i tak jest mega tolerancyjny..... ale co mam zrobić jak jest tyle pięknych ciuszków dla dziewczynek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Nocanka nie tylko Tobie się kasa rozchodzi :wściekła/y::wściekła/y:
Ja już nawet ciuszki zaczęłam kupować na allegro :-D kupiłam Piterowi ostatnio super kurtkę puchową na zimę Zary za 50 zł :-D

Czesc

U nas pogoda bardzo kiepska.
P wymyslil sobe nurkowanie w sobote, wiec wstalismy o 5 raao zeby dojechac na miejsce.
Myslalam ze to fajny pomysl, mala swiezego powietrza powdycha, psiak sie wygania. A tu jak zwykle problemy.:wściekła/y:
Jak dojechalismy to okazalo ze mala tak sie spocila ze z niej kapalo - wiec gdzie tu spacerowac. Psiak po 5 minutach nie zdazyl wykrecic i wpadl do jeciora. Ale byly zapachy....:szok:
Zapakowalysmy sie wiec w samochod i pojechalysmy do moich rodzicow.
Wskoczylysmy a autostrade, jedziemy jedziemy a ta wskazowka od benzyny cos nisko...... a na tej glupiej autostradzie anie jednej stacji benzynowej!!!!:no:
Jak ja się nastresowałam, znalazłam wreszce jakas stacje w szczerym polu

Więc weekend był pełen atrakcji :-D

Nocanka nie tylko Tobie się kasa rozchodzi :wściekła/y::wściekła/y:
Ja już nawet ciuszki zaczęłam kupować na allegro :-D kupiłam Piterowi ostatnio super kurtkę puchową na zimę Zary za 50 zł :-D

Ja kupiłam kombinezon z coccodrillo

kombinezon.jpg

Nie mogłam się powstrzymać....

Generalnie jak zakupy, to tylko na allegro :-)

Witajcie kochane :-)

Nocanka, fajowy ten kombinezon :-)

Jak dostanę pensję, to robię jakieś zakupki. Muszę sobie coś i dzieciom kupić do ubrania...

Moje małe ładnie spały do 8 :-) Ania znów śpi a Julka szaleje.

I ja sie melduje w zarąbistym nastroju :) Błoga cisza w domu kawa na stole niewazne ze w domu tsunami z tornadem posiedze sobie chwilke napawam sie spokojem Nareszcie skonczyly sie wakacje yupiiiii :)

Witam z rana.
Mi też kasa rozchodzi się w zastraszającym tempie. Ze swojej wypłaty zbrakło mi na czynsz więc go nie zapłaciłam :wściekła/y:Czekam z niecierpliwością na wypłatę mojego A :wściekła/y:
A zakupy dla małego też robię na allegro, bo na nowe rzeczy troszkę mnie nie stać. Ja jeszcze nie kupiłam Filipowi kombinezonu na zimę, gdyż on tak szybko rośnie i boję się że kupię i okaże się zamały. Filip "wchodzi" właśnie w rozmiar 74 i nie wiem jak szybko będzie rósł. :tak:

reklama
Do góry