reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

U nas dziś ciężki dzeń :-( Piotruś miał dziś dwa bezdechy, jeden dość długi i ogólnie cały dzień stresu :realmad: kuźwa kiedy mu to minie.
Tak strasznie bidulek płakał potem :-( nie wiem czy go to boli, czy się wystraszył. Ech mówię Wam serce się kraje w takich momentach

reklama
Oli wiem co czujesz moja Olka tez jest bezdechowcem i potrafi zajść sie nawet w wieku 14 lat Długo mieliśmy spokoj ale ostatnio wróciły :( Małgośka dla odmiany przy histerii swojej tez potrafi zapomniec o oddychaniu najgorsze ze na to lekarstwa nie ma :(

Oli wiem co czujesz moja Olka tez jest bezdechowcem i potrafi zajść sie nawet w wieku 14 lat Długo mieliśmy spokoj ale ostatnio wróciły :( Małgośka dla odmiany przy histerii swojej tez potrafi zapomniec o oddychaniu najgorsze ze na to lekarstwa nie ma :(
Nie pocieszyłaś mnie, lekarze mówią że powinny zniknąć do 6 misiąca. :-(
Oj biedne te nasze słonka

witam

u nas bylo dzis brzydko ze zaledwie godzinke bylismy na dworzu,pozniej mielismy gosci bylo wesolo_Oliwka po kapaniu byla marudna nie chciala ani zasnac ani cyca.no ale jakos o 21 usnela.teraz mruczy cos przez sen.
ostatnio na szczepionce ktora dostala w szpitalu na raczce zbierala jej sie ropa a wczoraj po kapieli jak ja smarowalam ta ropa wyplynela i od razu mniejszy znak sie zrobil.dzis ropy nie ma.jak to wygladalo u waszych maluchow.bo u niej wygladalo to tak jakby ja co ugryzlo a pozniej ta ropa.siostra mi mowila ze u jej dzieciakow takie duze to nie bylo.

Witam dziewczynki - mamunie czerwcowych słodziaków.
Oli - nie wiem czy u mojego Ignasia to też są bezdechy - jak bardzo się rozpłacze zanosi się - robi się czerwony i nie oddycha - na takie coś - pielęgniarka, która pobierała mu krew i tak zrobił - dmuchnęła mu z odległości lekko w nosek - i od razu złapał oddech. Jak czasem tak się dzieje w domu - tez mu dmuchnę i faktycznie przypomina sobie, że trzeba złapać oddech.
3 września skończył 3 m-ce i jest coraz bardziej ciekawy świata - w dzień czasem śpi 2-3 razy po pół godzinki i to wszystko, jest słodki, kochany i przecudny.
:tak:

czesc dziewczynki
no i sie rychlo...moja tesciowa ma juz bilet, niech to szlag!
dzieki za support ale niestety czary, mary nie pomogly, tlumaczylam ile wlezie mezulkowi ze to nie najlepszy pomysl bo to bo tamto, ale chyba go nie przekonalam. Mam nadzieje ze jakos to zniose przyjezdza na poczatku pazdziernika w weekend od sob to wtorku....bleee

a tak ogolnie to bylismy dzis na malych zakupach, zamiar byl by malej troszke pokupowac a konkretnie cos cieplejszego, szczegolnie czapeczke(wiazana pod broda), buciki i moze jakies bluzeczki it...z tego kupilismy spiochy i buciki, kurcze wymyslilam sobie ta czapeczke a nigdzie znalezc nie moglam. Byly owszem wkladane ale nie wiazane, ahhhh albo nie te rozmiary.
Ale za to sobie troszke kupilismy, trafilismy do outletu i za grosze fajne rzeczy pokupowalismy :)
aaaa teraz na maxa zmeczeni, wyprobowalismy tez nosidelko, super sprawa, przede wszytkim wygodnie bo wozka targac nie trzeba, no i niunka ani razu nie zaplakala, bo jak jest w wozku to trzeba ciagle w ruchu byc bo inaczej jej sie nie podoba.
jutro mam plan na basen, wiec zmykam spac pa

Tak was czytam i zastanawiam się czemu wy tak często te szczepienia macie? Ja miałam w sierpniu 6w1 i następne mam dopiero za 2 miesiące, czyli w październiku. :cool:

Annya, ja też mam drugie szczepienie dopiero w październiku. Miało być odrobinkę wcześniej, ale musiałam je przesunąć ze względu na wyjazd.

Te szczepienia 6 w 1 trzeba robić w odstępach co najmniej 6 tygodni, więc wszystko gra :-)

Hej hej. Witam w sobotę z rana :D
Andzia a te pieluszki są dobre na Oskarka? Bo ja zostawiłam sobie je dla następnej niuni bo Fifi to raczej się w 2 nie zmieści :D
Dziewczyny jak chcecie wypróbować te pieluszki to wypełnijcie ankietę na stronie www.pamperspremium.pl i przyślą wam darmową próbkę.
Ale będę wdzięczna za opinię na temat tych pieluch wysłaną na priva :-D A i hasło od przyjaciółki to Ekspert.
Z góry dzięki :-D
Mój synio znowu przespał całą noc czyli od 19.00 do 5.40 ale za to usypiał z wielkim płaczem i pobódka taka sama jak zasypianie. Potem drzemki również kończyły się krzykiem. Boże nie wiem już co może mu być bo to do niego niepodobne. Jak by mi ktoś syneczka podmienił :wściekła/y:
A my dzisiaj walimy na grilla. Pogoda paskudna jak niewiem, ale grill będzie stał na ganku a my w domu będziemy świętować imieniny mojej mamy, dziadka i ciotki czyli 3 w 1. :-D
No to życzę miłego dzionka dla Was mamuśki i dla naszych pociech kochanych dużych i małych :tak::tak::tak: Dziubasy
MONIKA
wypełniłam tą ankiete o pampersy i zobaczymy poczekam 14 dni czy przyślą. Jak dostanę to napiszę Tobie co o nich sądze.
Dziękuje za hasło i linka na tą stronę.:-)

Witajcie kochane...
Nie odzywałam się jakiś czas, ale mam "wymówke" ;-)

Mój Adam ma jutro urodzinki, a dziś zrobiliśmy torta i mieliśmy paru gości ;-) niedawno się rozeszli i teraz mam chwilkę na BB. Małe już śpią.

Jutro dostanę pensję, jedziemy po farby, malujemy!!! a musze kupić Julce łóżeczko :-) a i na tyg mają się odezwać w sprawie Adama pracy, oby były pomyslne wieści!!! ach, byłoby cudownie!!! :tak:

Sunniva, życzę Majci zdróweczka!!!

Martusia, super, że Sandrusia zaaklimatyzowała się w przedszkolu :-)

Monia, też wypełniłam formularzyk :-)

Tusieńka, ja też mam Ani szczepienia 22.09 :-(

reklama
Czesc kochane:-D:-)

Jakos teraz rzadko sie odzywam bo czasu brak:-D ale codziennie was podczytuje,Gabrysia rosnie zdrowo Viki tez,wiec wszystko jest Okay.Gabi jest bardzo spokojnym i wrazliwym bobaskiem,przeciwienstwo Viki:happy:,korzystaqmy teraz z pogody i prawie kazda wolna chwilke spedzamu na zewnatrz.
Zamarzylo sie nam tez zmiana mieszkanka na wieksze i troszke czasu spedzamy na poszukiwaniu,czegoc co by nam odpowiadalo.

Caluje Was i Bobaski bardzo bardzo goraco.Pa. Pa.

Do góry