reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

hejo , mój bąbel dziś bardzo grzeczniutki je i śpi - chyba ten upał go tak męczy albo odsypia wczorajszy dzień bo spał tylko 1h i to na spacerku . dziś to musiałam go nawet na żarełko budzić - kurde aż sie boje co to będzie w nocy po takim spaniu:baffled:
a tak wogóle to dziś znów upalny dzień , och jakbym sie poopalała gdzieś nad wodą - no cóż marzenia są dla ludzi:-p

oli widać że bąbelkowi basen spasował

.

reklama
Witam u nas tez goraco jak diabli. Dobrze ze kupilismy duzy basen to sie chociaz ochłodziłam, bo inaczej bym padła. Co do @ to ja tez narazie nie mam choc dzisiaj pobolewa mnie prawy jajnik.

Cześć Mamuśki!
Dziewczyny, mam dla was pewną propozycję.
Jeśli któraś z was ( lub waszych znajomych ) chciałaby się pozbyć ( oddać, odsprzedać) ciążowych ciuszków, to ja jestem chętna i proszę o info na priva.

Ewunia - ja jeszcze nie dostałam @ i mam nadzieję, że nie prędko się pojawi, bo myślałam o tej spirali, a to trzeba cytologię wcześniej zrobić , tak gdzieś 4 miesiące po porodzie . Na razie nie tęsknię, chyba się odzwyczaiłam :tak:;-):-):-)

Ja tez jeszcze nie mam i wcale mi sie do niej nie teskni :)) jak dla mnie to moglabym odrazu wskoczyc w okres menopauzy aby tylko ciotka nie wracala z ameryki :D

Ja też nie tęsknie... ale już dwa lata w ciąży chodziłam, więc mi starczy... a pewnie kiedyś dostanę... a już zapomniałam jak @ wygląda :-) chodziłam dziś taka zła cosik, a tak się czułam przed tym... ale to chyba pogoda ;-)

Annya, u mnie też ginekolog polecił spiralę, jak pójdę do niego po 10 sierpnia, to pewnie się wywiem, co i jak...

Agatka pewnie mi wkopie za posta pod postem ale niech ta... mam newsa!!!

KOCHANE POJAWIŁY SIĘ KWIETNIÓWKI!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też nie tęsknie... ale już dwa lata w ciąży chodziłam, więc mi starczy... a pewnie kiedyś dostanę... a już zapomniałam jak @ wygląda :-) chodziłam dziś taka zła cosik, a tak się czułam przed tym... ale to chyba pogoda ;-)

Annya, u mnie też ginekolog polecił spiralę, jak pójdę do niego po 10 sierpnia, to pewnie się wywiem, co i jak...

Agatka pewnie mi wkopie za posta pod postem ale niech ta... mam newsa!!!

KOCHANE POJAWIŁY SIĘ KWIETNIÓWKI!!!

ewa wystarczylo edytowac posta i dopisac :p dostaniesz po glowie nastepnym razem zobaczysz :D

Kabaretka, wydaje mi się, że to nie jest konieczne. Ta kontrola jest zalecana, jak maluch ukończy 6 tygodni, ale jeśli nie masz takiej możliwości, to lepiej późno, niż wcale :-D Jeśli dzidzia miałaby kłopoty z bioderkami, to wtedy lepiej wcześniej zacząć leczenie, ale dysplazja stawów biodrowych nie jest jednak aż tak powszechna i nie ma co o niej myśleć! :tak:

reklama
czesc dziewczynki
moja wiedzmowata tesciowa wyjechala...jupiii wreszcie, myslalam ze juz nie wyrobie na kzdym kroku "wyreczanie" mnie przy dziecku...ahh szkoda gadac... moglabym sie rozpisac ze miejsca by zabraklo.
no...wiec jestem spowrotem tylko z niunka...mezus w pracy a ja moge sobie swoj dzien poukladac po swojemy i nikt mi dziecka nie przegrzewa!
mowiecie dziewczynki o @....ja sie w zeszlym tygodniu zaimplantowalam, wiec jest taka mozliwosc ze w ogole sie nie pojawi :-)
ahhh i wracajac do waszym dobych rad...to musze baaardzo Wam podziekowac, bo moja kochana niunka o wiele lepiej i szybciej zasypia w nocy odkad darowalam sobie zmiane pieluszki :) po cycuchu, bekniemy sobie i lulu...i sie udaje!dzieki dziewczynki.
a tak z innej beczki, ja:no:k ja wam zazdroszcze tej pieknej pogody- ciepelka, u nas jakos tak przecietnie, nieciekawie, poki co na szczescie nie pada wiec pojde z Inusia na spacerek.
no nic uciekam

Do góry