Jak dwie godz temu dzidzia obudziła się na cyca to do tej pory latała z otwartymi oczami... Z nocy dzień sobie robi

Nie wiem kiedy znowu będzie mi pisane do was zajrzeć, ale trzymajcie za mnie kciuki, bo normalnie babyblues to dla mnie pikuś!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siemka z rana...
Jak dwie godz temu dzidzia obudziła się na cyca to do tej pory latała z otwartymi oczami... Z nocy dzień sobie robiJasna cholera; co za dziecko; wszystkie negatywne strony noworodka już poznałam, ale czy nadejdą te lepsze?!
Nie wiem kiedy znowu będzie mi pisane do was zajrzeć, ale trzymajcie za mnie kciuki, bo normalnie babyblues to dla mnie pikuś!!!!