reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

jej nie wierze w to co widze...:szok:
nikogo jeszcze dzis tu nie było.... a co to w PL internet wyłączyli, w sumie to chyba tylko w IE został....
pewnie weekend-ujecie się wszystkie...:-)
pogode macie fajna to nie dziwie się te bym nie siedziala w domu...
u nas dzień jak co dzień- ponuro, słoneczko mogę tylko w polskiej pogodzie zobaczyć albo jak sobie narysuję :-D ale juz niedługo i ja bede korzystać z lata....:-D:-D:-D:-D
Od 3 lat nie widzialam pozadnego lata- teraz w koncu w wakacje bede w PL. Za tydzień lece z Fifim- mam nadzieje ze bedzie cieplutko i bede mogla malucha rozebrac z tych ubran by pomachal sobie golymi nozkami i raczkami a nie ciagle w tych dresach i czapce:baffled:

reklama
hejo laski, u nas żarrrrr dosłownie leje się z nieba. Jest tak gorąco że idzie umrzeć, małe latają ( i leżą ;-) ) nagusieńkie. Julka usnęła a jak wstanie to mykamy na placyk zabaw. Wczoraj Julka tak się wyszalała że spała 10h bez pobudki. Ania usnęła po 22 spała do 6.20 dostała mleko i lulu do 9. Teraz sobie drzemie w wózeczku.

Kami, kochana, u mnie jest net, tylko nie za bardzo był czas zaglądać wcześniej ;-) teraz dzieci śpią, obiad zrobiony i mam chwilkę na BB. Ale znudzona jestem strasznie... dobija mnie już to gorącooooo!!!

Hej Dziewczynki :)
My dzis troche zajeci - czyli dzien jak co dzien :)
Mala jak zwykle bardzo aktywna - mam nadzieje, ze juz jej tak zostanie i nie zmieni sie w leniwca jak juz dorosnie :) :) :)

Mam do Was pytanko, bo od kilku dni zauwazylam, ze traci swoje cenne owlosienie na glowie :)
Wiem, ze maluszkom wycieraja sie wloski od lezenia, spania - ale to powinno byc chyba po prawej i lewej stronie glowy i z tylu - a nasza Mala mam wraznie traci wloski szczegolnie z przodu - gory glowy - jak tam Wasze Maluszki? To normalne, czy powinnismy sie wybrac do lekarza?

no i milego wieczorka sobotniego wszystkim zyczymy :)

czesc

moja niunia wczoraj miala jakis zly dzien marudna byla pozniej zaczela sie denerwowac przy cycu jadla jadla i dalej glodna byla rece cyc i tak do polnocy.kupilam mleko nan 1 dzis jej podalam zjadla i zasnela od razu teraz na noc dalam jej cyca zobaczymy jak narazie spi a co bedzie dalej to sie okaze.i powiem wam ze przez noc nie robila kupki a jak jej podalam butle (dwie dzis)to od razu byly kupki i to bez zlosci i meki i nawet normalne takie jak zawsze.

ja dopiero teraz znalazłam chwilke dzien bardzo aktywny troche posprzatałam skosilam trawe potem posiałam nową bo suka przekopała pół ogrodu na koniec wykąpałam dwoje najmłodszych Oliv spi a mała jeszcze gra chwilke na kompie a mi no coz musze przygotowac mojego M do rozprawy w sadzie -ma apelacje o nie przyznaniu mu zasilku dla bezrobotnych mam nadzieje ze im porzadnie nawsadza i oddadza nam kase skurczybyki :)no i moj sie rozchorowal na nowy samochod dzis go ogladał ..... tylko musi isc do banku zobaczyc czy dostanie kredyt :(

cześć dziewczynki,
my dziś bardzo aktywny dzień, dopiero wróciliśmy z wojarzy :-D:-D
Piotruś dziś pierwszy raz był na basenie, narazie 20 min ewidentnie mu się podobało:szok: teraz chłopak śpi, potem obiadek na starówce i dłuuuuugi spacer po parku :-)
Ja padam zaraz idę do łóżeczka

Załączniki

• DSC03890.jpg
    DSC03890.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Dzień dobry laseczki :-D

Agatko, trzymam kciuki za M, oby wszystko dobrze się skończyło!! :tak::tak:

Oli, widać że Piotruś zadowolony ;-) super, mnie też się marzy basen... zresztą, pomarzyć sobie zawsze można...

u nas nocka ok, małe spały od 22 do 8.20. Ja byłam nie do życia wczoraj i po kąpieli od razu położyłam się spać. W miarę się wyspałam, ale głowa mnie dalej boli, już się tak morduję trzeci dzień. Julka marudna, znówu te zębiska wychodzą, a ona jest nie do zniesienia. Musieliśmy ją wywieźć do teściowej do apartamentów, żeby trochę sobie ania pospała, bo jej to dablę nie da pospać. ;-)

u nas zapowiadają dziś skwar niesamowity :szok: niedługo mnie te upały wykończą... jakaś taka jestem nie do życia...

A mam pytanie nie na temat, dziewczynki karmiące piersią, dostałyście już @ po porodzie?

udanego dnia babeczki :-D

Ewunia22 ja dostałam okres dokładnie 1 miesiąc i 3 tygodnie po porodzie, ale może to dlatego że zaczęłam brać tabletki Cerazette.

reklama
Do góry