reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

ewa wystarczylo edytowac posta i dopisac :p dostaniesz po glowie nastepnym razem zobaczysz :D

Cmok :-D:-D ja też Cię lubię ;-) późna pora była, gorąco i wyszło mi to zgłowy, daruj kobietooooo!!!! :-D:-D:-D

witajcie kochane :-D
u na parno i duszno, póki nie pada, zjemy obiad i spadamy na placyk zabaw.. bo zapowiadają zmianę pogody brrrrrr

reklama
Hej

U nas wszystko dobrze.
Malo ostatnio siedze na neciku bo jakos mi tak ochoty in weny brak.

Dzieciaczki sa cudowne i kochaniutkie :tak::-)

Alanek sie prozestawil i chodzi spac o 22 a wstaje o 4-5 na pierwsze jedzonko a potem dopiero kolo 9:tak:

to tule co u nas ;-)

Poazdrawiam mamuski i buziam dzieciaczki :-D

:-)Czesc dziewczyny.

U nas weekendy szybko uciekają. Remontujemy naze stare mieszkanie do wynajęcia. Tak wiięc zdobywam nowe umiejętności budowlane w dodatku wykonywane jedną ręką.:tak:
W piątek byłyśmy na szczepieniu. Gabi była bardzo dzielna. Waży już 4.700
W sobote był 3ci dzień bez kupki. Jak się wreszcie pojawiła to mała bya w niej od pach w dół plus całe nogawki. Gdzie to się mieści w tym małym brzuszku.:confused:
Dziś 2gi dzień bez kupki. Dziwne że tak się zmieniło.

witam

u nas dzis burzowo deszczowo przez co musimy siedziec w domku:wściekła/y:
mala teraz spi sobie cwaniara w lozeczku nie chciala spac co chwila sie budzila teraz ja polozylam na swoim wyrku i od razu spi.
jutro ide do lekarza w koncu bo zwlekalam ze wzgledu na legitymacje ubezp. ale ide ze swoja bo rodzinnej jeszcze nie pzyslali mi z pracy mam nadzieje ze mnie zarejstruja na moja.jak to u was jest z tym?

reklama
Witam kobietki!
Dawno się nie odzywałam bo nie było kiedy u mnie bez zmian Piotruś ciągle na okrągło beksoli i całymi dniami wisiałby na cycku na początku myślałam ze jest taki głodny że ciągle chce wisieć i zrobiłam eksperyment dałam mu kilka razy pełną flaszkę sztucznego i myślałam że on uśnie a tu figa szukał dalej cyca i płakał uspokoił się dopiero jak już dostał, w ciągu dnia śpi góra 2,3 godz. i to czasami jak zniknę mu z horyzontu to odrazu płacz ciżgle by chciał aby się z nim bawić.ale najważniejsze że jest zdray i ładnie przybiera na wadze.
Jeśli chodzi o @ to ja zanią też nie tęsknię, tylko szkoda że to taka nie wiadoma bo niby karmienie piersią nie czni nas niepłodnymi a zawsze najpierw jest owulacja potem@ i tak na prawde można czekać na @ i się nie doczekać:-);-)

Do góry