reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

ewa wystarczylo edytowac posta i dopisac :p dostaniesz po glowie nastepnym razem zobaczysz :D

Cmok :-D:-D ja też Cię lubię ;-) późna pora była, gorąco i wyszło mi to zgłowy, daruj kobietooooo!!!! :-D:-D:-D

witajcie kochane :-D
u na parno i duszno, póki nie pada, zjemy obiad i spadamy na placyk zabaw.. bo zapowiadają zmianę pogody brrrrrr

reklama
Hej

U nas wszystko dobrze.
Malo ostatnio siedze na neciku bo jakos mi tak ochoty in weny brak.

Dzieciaczki sa cudowne i kochaniutkie :tak::-)

Alanek sie prozestawil i chodzi spac o 22 a wstaje o 4-5 na pierwsze jedzonko a potem dopiero kolo 9:tak:

to tule co u nas ;-)

Poazdrawiam mamuski i buziam dzieciaczki :-D

:-)Czesc dziewczyny.

U nas weekendy szybko uciekają. Remontujemy naze stare mieszkanie do wynajęcia. Tak wiięc zdobywam nowe umiejętności budowlane w dodatku wykonywane jedną ręką.:tak:
W piątek byłyśmy na szczepieniu. Gabi była bardzo dzielna. Waży już 4.700
W sobote był 3ci dzień bez kupki. Jak się wreszcie pojawiła to mała bya w niej od pach w dół plus całe nogawki. Gdzie to się mieści w tym małym brzuszku.:confused:
Dziś 2gi dzień bez kupki. Dziwne że tak się zmieniło.

witam

u nas dzis burzowo deszczowo przez co musimy siedziec w domku:wściekła/y:
mala teraz spi sobie cwaniara w lozeczku nie chciala spac co chwila sie budzila teraz ja polozylam na swoim wyrku i od razu spi.
jutro ide do lekarza w koncu bo zwlekalam ze wzgledu na legitymacje ubezp. ale ide ze swoja bo rodzinnej jeszcze nie pzyslali mi z pracy mam nadzieje ze mnie zarejstruja na moja.jak to u was jest z tym?

reklama
Witam kobietki!
Dawno się nie odzywałam bo nie było kiedy u mnie bez zmian Piotruś ciągle na okrągło beksoli i całymi dniami wisiałby na cycku na początku myślałam ze jest taki głodny że ciągle chce wisieć i zrobiłam eksperyment dałam mu kilka razy pełną flaszkę sztucznego i myślałam że on uśnie a tu figa szukał dalej cyca i płakał uspokoił się dopiero jak już dostał, w ciągu dnia śpi góra 2,3 godz. i to czasami jak zniknę mu z horyzontu to odrazu płacz ciżgle by chciał aby się z nim bawić.ale najważniejsze że jest zdray i ładnie przybiera na wadze.
Jeśli chodzi o @ to ja zanią też nie tęsknię, tylko szkoda że to taka nie wiadoma bo niby karmienie piersią nie czni nas niepłodnymi a zawsze najpierw jest owulacja potem@ i tak na prawde można czekać na @ i się nie doczekać:-);-)

Do góry