reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Tak, jeszcze rano (ok 7) i wieczorem ( ok 20) ::) Gdyby ktos mi obiecal,ze nocki beda w calosci przespane to bym poszla na zywiol ;D On oprocz tych dwoch cycan pije modyfikowane ok 24-2.

Chyba Miko zasnal,a to oznacza nauke :mad:

Dla Igi i Piotrusia wszytskiego dobrego :)

Zakupiłam szałwię, nawet się obandażowałam i guzik. Tzn guzek, bolesny jak sto pięćdziesiąt :( Ale jak dziadek wróci ze spaceru z psem, oddam mu Wojtka i wejdę do ciepłej kąpieli, to może jak rozmasuję, zejdzie. Bo boli :(

Wojtek jeszcze chodzi w kombinezonie, ale nakładam mu tylko kurtkę, a spodnie od takiego innego kompleciku, tez ocieplane ale jednak lżejsze. Czapa już nie zimowa, ta zimowa była na baranku, taka cieplusia, teraz by się w niej ugotował.

Asiu, zdrówka!!!

Aletko, udanych łowów! Ja też bym chciała małą lekką spacerówkę, bo ta nasza jest super, tylko okrutnie ciężka i na spacerach terenowych jest rewelacyjna ale w drodze nad morze zajmie pewnie cały bagażnik ::) No ale raczej nic z tego, mój mąż tylko na mnie dziwnie patrzy, jak mówię, że chcę trzeci wózek...

Agast, gratuluję nocki :) Mi się Wojtek poprzestawiał zupełnie, śpi (tfu tfu) od 20 do 8 rano, bez przerw, za to w dzień wcale nie jest śpiący, zalicza godzinną drzemkę w okolicy 12-13 a potem około 18 już pada po prostu, przy czym ja go nie kładę, bo boję się, że w nocy nie zaśnie. Chyba sobie znowu przestawia swój rytm dnia, tym razem do jednej drzemki, i jeszcze nie wyczaił, która pora najlepsza. Poczekamy na efekty ;)

A ja dzisiaj jadę do urzędu, odebrać dowód rejestracyjny, i będę w okolicach mojej pracy i tak się zastanawiam, czy nie wpaść, chociaz na chwilę. Mąż mi wprawdzie zakazał, powiedział, że jestem na odwyku i nie mogę ;) ale jednak ciagnie wilka do lasu... Przynajmniej na sekundkę, zobaczyłabym co słychać i jak się tam sprawują ;)

Witam w wiosenny , cudny dzień :)
U nas okropny drugi tydzień sie ciągnie - od poniedzialku do czwartku zeszlego tygodnia "trzydniowka" z koszmarnymi nocami... a od piatku cholerna biegunka ....juz codziennie jestem u lekarza z malym... :( Wczoraj to nas juz niechcieli nawet przyjac-bo kije strajk maja, a co ja mam zrobic jak dziecko ma biegunke ? Poszlam prywatnie- nasz cudny kraj powinna bomba roz%$#@. A dzisiaj zanioslam probke kalu na posiew , a babsko mnie zjechalo w laboratorium ze tak duzo przynioslam :mad:Zamurowalo mnie i nie wiedzialam co mam jej odpalic...Co za cholerny swiat.
Na dodatek już nie moge wytrzymac z mezem w domu i nienawidze pracy...Jakos tak mi okropnie dzisiaj .
Zazdroszcze Wam przespanych nocy i zdrowych dzieci...
Nie gniewajcie sie kochane na mnie ze smedze , ale naprawde juz nie daje rady , plakac mi sie chce .
Napisze cos optymistycznego jak Szymuniowi przejdzie juz to cholerstwo...

Biesy, przytulam wirtualnie!

Ja tylko na chwilkę. Chciałam napisać, że u nas dzisiaj to na 100% wiosna. Kilkanaście stopni jest, słoneczko grzeje, zatem śpiworek wyrzucamy z wózka, może zmienimy czapeczkę na wiosenną ;) Ale szaliczek na szyję koniecznie, bo Tymek ma chrypkę! Śmieszny ma głos :D To pa ;)

Hej Laseczki !

Mam juz neta Yupi !!!

Biesy - kochana wiem, że Ci ciężko. Pocieszę Cie tylko, ze takie małe szkraby szybciutko zdrowieją. Przytulam Cie mocno ! A może jak mały wyzdrowieje pomyślałabyś troszke o sobie ? Czasami trzeba troszkę odsapnąć, wszystkim to wyjdzie na dobre.

Szkrabiku - u nas tez wiosna, młoda wyszła z tatą w wiosennej kurteczce i czapeczce ale spiworek jeszcze zostawiłam bo ona śpi na spacerku wiec trzeba ją czymś przykryc.

Lileczko - nie moge nie napisać jak bardzo sie ciesze z Waszych starań. Trzymam mocno kciuki żeby byla to dziewczynka. Chociaż ja zawsze chciałam 2 lub 3 chłopaków. Takich z piekła rodem hehehehe.... No cóz Martyna zapowiada się na takiego tylko,że w sukience ;)

Agast - u nas tez już druga nocka bez jedzonka, ciągiem od 20:00 do 07:45. Nie musze Ci pisać jaka jestem szczesliwa, z wrazenia sama kiepsko śpie ;)
No i pisz nam co z Twoim Meżem ? Trzymam kciuki żeby szybciutko wyzdrowiał ! Zdrowie przede wszystkim !

Paula - jak tam Szymus ? rozumiem, ze uczulenie zeszło ? a jak z jedzeniem jest już lepiej ?

To tak w troszke napisałam, wiecej czasu nie mam teraz. Poczytam zaległosći wieczorkiem.

Pozdrawiam mocno wszystkie mamcie i ich pociechy !!

Martynko- my juz od dwoch tygodni nie jemy w nocy, a Hania i tak sie budzila i dostawala herbatke. Teraz dwie noce przespala cale bez zadnych pobudek ;D
Odnosnie meza to jest właśnie na izbie przyjęć w szpitalu :(

Aletko no własnie ja cały czas myslę, że to są spacerówki dla starszych dzieci. Ale może się myle?
Maja krótki podnóżek ::)

reklama
Kurcze, Aletko! Spodobały mi sie te wózeczki... szczególnie ten błękitno beżowy baby dreams ::) Cena i waga super. Moze i ja taki kupie... byłoby tak wygodnie... Tylko nie da sie w takim wozku spac i nie wiem czy oparcie jest sztywne// ( chyba nie :()

Do góry