reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
PaulaC, Lila, Swiezynka, Beatusek - dziekuje za pocieszenie odnosnie chrzcin - jakos to bedzie - no i za 2 dni bede miec to za soba ;)

Beatusek - sorki za tak pozna odpowiedz, ale dopiero teraz mam chwilke: Ingusie ubieramy w komplecik z miesistego welurku (taki grubszy) i dodatkowo do tego jest jeszcze kurteczka

Dziewczyny ja juz wam mówie dowidzenia po świętach :)
Bo jutro idziemy do męża rodzinki i wyjeżdżamy do Wrocławia do moich bliskich :) Tak sie ciesze :) Ale za wami będe bardzo tęskniłą!!! Wracam na swoje urodzinki 27.12. bo mąż idzie do pracy :( Buziaczki dla was i maluszków :)
Mam nadzieje ze dla was wszystkich bardzo miło miną te święta :)
papa

Witajcie! Od razu z góry przepraszam, że nie odpisuję nikomu, ale ostatnio nie mam w ogóle czasu na siedzenie przy kompie. Chciałam tylko podziękować za życzenia dla Agnieszki z okazji ukończenia pół roczku i złożyć Wam wszystkim najserdeczniejsze życzenia Bożonarodzeniowo-Noworoczne! Oby minęły Wam w ciepłej, rodzinnej atmosferze i były niezapomniane!

No Dzien Dobry,

Ja zasiadlam do szybkiego sniadanka :)

Mongea - Ingusia slodziutka na tej slicznej kartce, wyglada bosko!!

A Słowo stało się ciałem
i zamieszkało wśród nas.
I oglądaliśmy Jego chwalę,
chwalę, jaką Jednorodzony
otrzymuje od Ojca
pełen łaski i prawdy.
Ewangelia wg św. Jana l, 14

Zdrowych Wesołych świąt Bożego Narodzenia
oraz Szczęśliwego Nowego Roku AD 2006
ador0036.gif

i dziękuję serdecznie za pamięć o Karolinki półrocznicy :)
przesyłamy buziaczki ;)

i MOC GORĄCYCH ŻYCZEŃ DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW

Dla Wojtusia Rity z okazji skonczenia pol roczku oraz Szymonka Shortt z okazji ukonczenia 7 miesiecy przesylam buziaki!!!

Paulo te życzenia są dla Ciebie!!

(26.12.)

Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samego siebie,
trafnych zrządzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażeń i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
szczęście w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego ... zgadnij kto ... Ja ;D

Czarnulko i dla Ciebie!!

(27.12.)

Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone ;D

Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życze ja -   Lila, mój mąż Arek i nasz najukochańszy synek Mikołaj

A to dla Was ;D

http://www.icq.com/img/friendship/static/card_7944_rs.swf

reklama
Witajcie kochane czerwcówki
evergreeenswaga5.gif

I ja w ten wyjątkowy dzień dokładam się z najcieplejszymi zyczeniami świątecznymi:
W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
życzę wam zrowia, życzę miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi,
i w okół pełno życzliwych ludzi.

arvoree.gif

Jestem z wami calutki czas ale nie wyrabiam sie z pisaniem,niestety...
Oczywiście ślemy z Mikołajem najserdeczniejsze półrocznicowe życzonka dla wszystkich solenizantów,i tych byłych i dziejszych i przyszłych ;D ;) My właśnie powoli szykujemy sie do wyjscia..Tegoroczne swieta spedzamy poza domem,tzn u moich rodziców i tesciów :p Ale w domku i tak trza było zrobic generalne porzadki no i cosik upichcić 8) Choinke ubrałam w biegu przedwczoraj,mamy sztuczna,ale nawet ładna jest ;D Mikołaj właśnie naparza z całej siły w klawiature,dlatego sorki za błedy... :laugh: Udało mi sie upolowac na allegro cudny komplet mikołajowy,i w niego dzisiaj przystroje mojego synka ;) Porobie zdjecia to potem wam pokaze ;)
Wogóle Miki zaczał sie raptownie zmieniac,ruchliwszy sie zrobił,taka mała wiercipieta :) Za wszelką cene próbuje siadać,łapie za co moze i podciąga sie do góry. Posadzony przeze mnie siedzi,ale jeszcze zdarza mu sie obalić na pyszczek albo na boki,hehe.Mały akrobata :D Zębolków dalej niet,ani widu ani słychu,choć łapki w buzi i rzeka sliny ::) Jesli chodzi o postępy w jedzonku,to owszem jest poprawa,tylko musze dobrze ucelować,w moment ze jest głodny.Jak się troche pospiesze i dam mu szybciej zupke to jest ostry sprzeciw i plucie na odległośc.. ::)
Aha..W sprawie prezentów,to my mielismy kupić tylko cos symbolicznie Mikusiowi,ale tatus nie wytrzymał i dał kaske na coś extra ;D Wobec czego mały dostanie fajniusi zestaw zabawek do kąpieli z workiem do suszenia na wanne,i super kierownice z melodyjką,grzechotkami itp.Pomocna rzecz przy nauce raczkowania :laugh: Takze jestem zadowolona.A sobie w tym roku nie robilismy wogóle prezentów,stwierdzilismy że trzeba odłożyć hajs na rachunki...Bo będą w styczniu duże,buuuu.
Pozdrawiamy serdecznie was wszystkie,kochane foremeczki :laugh: ,niech każda z was i wasze pociechy spędzą dziś cudowne chwile w spokoju,miłości i radości świąt Bożego Narodzenia :)
Tilli i Mikołaj

Do góry