Witajcie kochane czerwcówki
I ja w ten wyjątkowy dzień dokładam się z najcieplejszymi zyczeniami świątecznymi:
W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
życzę wam zrowia, życzę miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi,
i w okół pełno życzliwych ludzi.
Jestem z wami calutki czas ale nie wyrabiam sie z pisaniem,niestety...
Oczywiście ślemy z Mikołajem najserdeczniejsze półrocznicowe życzonka dla wszystkich solenizantów,i tych byłych i dziejszych i przyszłych ;D
My właśnie powoli szykujemy sie do wyjscia..Tegoroczne swieta spedzamy poza domem,tzn u moich rodziców i tesciów
Ale w domku i tak trza było zrobic generalne porzadki no i cosik upichcić 8) Choinke ubrałam w biegu przedwczoraj,mamy sztuczna,ale nawet ładna jest ;D Mikołaj właśnie naparza z całej siły w klawiature,dlatego sorki za błedy... :laugh: Udało mi sie upolowac na allegro cudny komplet mikołajowy,i w niego dzisiaj przystroje mojego synka
Porobie zdjecia to potem wam pokaze
Wogóle Miki zaczał sie raptownie zmieniac,ruchliwszy sie zrobił,taka mała wiercipieta
Za wszelką cene próbuje siadać,łapie za co moze i podciąga sie do góry. Posadzony przeze mnie siedzi,ale jeszcze zdarza mu sie obalić na pyszczek albo na boki,hehe.Mały akrobata
Zębolków dalej niet,ani widu ani słychu,choć łapki w buzi i rzeka sliny :
Jesli chodzi o postępy w jedzonku,to owszem jest poprawa,tylko musze dobrze ucelować,w moment ze jest głodny.Jak się troche pospiesze i dam mu szybciej zupke to jest ostry sprzeciw i plucie na odległośc.. :
Aha..W sprawie prezentów,to my mielismy kupić tylko cos symbolicznie Mikusiowi,ale tatus nie wytrzymał i dał kaske na coś extra ;D Wobec czego mały dostanie fajniusi zestaw zabawek do kąpieli z workiem do suszenia na wanne,i super kierownice z melodyjką,grzechotkami itp.Pomocna rzecz przy nauce raczkowania :laugh: Takze jestem zadowolona.A sobie w tym roku nie robilismy wogóle prezentów,stwierdzilismy że trzeba odłożyć hajs na rachunki...Bo będą w styczniu duże,buuuu.
Pozdrawiamy serdecznie was wszystkie,kochane foremeczki :laugh: ,niech każda z was i wasze pociechy spędzą dziś cudowne chwile w spokoju,miłości i radości świąt Bożego Narodzenia
Tilli i Mikołaj