reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Szkrabiku, gratulacje ząbka :)

Agast, spokojnie. Wojtek też jest bezzębny. Jeden ząbek taki wypukły ale próbuje się wybić już ze dwa tygodnie i nic.

Asiu, cieszę się, że prezenty tak Was ucieszyły :)

U nas święta bardzo miłe i full pysznego jedzenia, ledwo się ruszam. Mąż chciał jutro iść na basen ale z tym brzuchem - na pewno nie!!!

Wojtek dostał mnóstwo super prezentów, radość była ogromna, choć najbardziej mu się podobało opakowanie od krawata, który dostał tata...

Jutro odpoczywamy w domku, trochę oddechu nam się na pewno przyda. Mam zresztą siostrę u siebie więc gadamy, siedzimy do późnej nocy i w ogóle jest fajnie.

Na razie kończę i uciekam, pa pa.

reklama
No to i ja znalazlam chwilke, bo zaraz sniadanie!!

ZALEGLE ZYCZONKA WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA ADASIA,  MIKIEGO I WOJTUSIA Z OKAZJI PÓŁROCZNICY ORAZ DLA TYMKA MONDZI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 7 MIESIĘCY!!!

oraz

DZISIEJSZE WSZYSTKIEGO NAJ DLA TYMONA SZKRABIKA Z OKAZJI UKONCZENIA 7 MIESIECY!!

oraz ;D

JESZCZE TUTAJ I JESZCZE RAZ ;D PAULO - WSZYSTKIEGO NAJ!!!

Szkrabiku - gratuluje zabka!!
Asiu - no to super,ze jestes zadowolona!!

Swieta, swieta i po swietach...rzekloby sie...Czas leci nieublaganie, wciaz do przodu, ech...
A u nas swieta w porzadku, nie powiem,zeby swieta u tesciowej mnie sie podobaly, u mnie w domu jakies inne zwyczaje zawsze panowaly,a tu tylko tv,zero rozmow,ale to mi akurat pasuje,tylko Arek ma dosc juz takich pustych swiat i sam juz pyta, czy za rok beda u mnie. I zrobilismy sobie z Arkiem prezenty,jestem bardzo zadowolona, Miki tez dostal troche, my mu tez drobiazgi jakies kupilismy, takze jest fajnie ;D

A teraz mykam...

Dzień dobry :) Na wstępie proszę ucałować od ciotki szkrabikowej wszystkie maluszki z okazji wciąż trwających świąt oraz te, którym ostatnio minęły szczególne okazje  :D Szczególnie gorąco pozdrawiamy oczywiście Tymka Mondzi  ;D Proszę też nasze solenizantki o przyjęcie najserdeczniejszych życzeń  :D I dziękujemy za życzenia dla nas z okazji ukończenia 7 m-cy życia przez mojego małego łobuza (ależ ten czas leci...) :D

A my dziękujemy bardzo za gratulacje ząbkowe :) Agast, nasz ząbek wychodził chyba z 1,5 m-ca (przepraszam, jeśli Cię pocieszyłam...), w dodatku pojawiał się i znikał, na zmianę z sąsiadem  ::) Sąsiad jeszcze się nie przepchnął, ale nadal jest wypukły, więc może niedługo dołączy do kolegi... pewnie za jakiś miesiąc  ;D

Moje dziecko się przez święta rozszalało. Śpi tylko 2 razy dziennie, zasuwa po całym domu (pełza i podnosi dupkę do góry, pewnie niedługo zacznie raczkować brrr), wlazło już nawet do jednej szafki. I próbowało otworzyć moje szuflady  :o A przed chwilką mój Tymcio wypluł smoka i popełzł dalej, po czym wrócił, wziął smoka i włożył go sobie do paszczy :| Zaczynam czuć się niepotrzebna...  ::)  ;D

Dzisiaj jedziemy na basen. Życzę Wam miłego dnia ;)

Witam
Ale mi dzisiaj żle :( mielismy isc do tesciów na obiad i nie wiem bo moja mama i mój tata są ciezko na mnie zli ze do nich na obiad nie chce przyjsc ale z tesciami sie juz umówiłam predzej i ciągle dzwoni moja mama i płacze że nie chce do niej na obiad przyjsc ze czasu dla niej nie mam.Ale wczoraj mama była cały dzien u rodziny i ja pretensij nie miałam i tata mój tez zły ::) bym musiała sie roztroić nie wiem co robić jak pójde do mamy to co mam powiedziec tesciom???? w sumie mama juz w srode wyjezdza i wolałabym z nią posiedzieć ugh co ja mam zrobić

PAULOC  WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN. DUŻO ZDRÓWKA, SZCZĘSCIA I MIŁOŚCI, POCIECHY Z SZYMKA I MĘŻULKA!!!

Szkrabikowski - gratuluję pierwszego ząbka!!!

No i już praktycznie po świętach....
Wigilia była nawet całkiem, całkiem. Jednak wszyscy razem usiedliśmy do stołu choć przyznam szczerze, że nie było tak jak zawsze. Mateusz dostał dużo prezentów w tym dwie większe od niego maskotki misia i takiego dziwnego piesia, który dzwoni i ma duzą dupkę he he. Dostał też ciuszki, pływające żabki do wanienki i taką śmieszną kaczuchę, która ma dzwoneczki i się kula. Mi też się skapnęły 3 prezenciki. Od mamy sweterek od teściowej perfum no i od męża też fajowy biały swetr. Hymmm...nie mieliśmy robić sobie prezencików ale Piotr powiedział, że mi to się prezent jak najbardziej należy więc go kupił :laugh:Ehhh ten mój kofffany Trollek. ::)

Muszę się Wam również pochwalić tym, że w sobotę miałam 4-kę w dużym lotku. Tak marudziłma, że nie czuję tych świąt, strasznie jakoś tak przykro mi było no i chyba ktoś tam na górze o mnie pomyślał i wygrałam stówkę :laugh: Chyba jednka komuś zależało, żeby mi się ciut lepiej zrobiło hi hi
Pozdrawiam

Przzepraszam, ze tak dawno sie nie odzywałam, ale urządzałam u siebie Wigilię, wiec przygotowań miałam sporo, potem nie było mnie w domu  ;)
Mam nadzieję jednak, że wiecie, że bez wzgledu na to, czy są to Święta, czy zwykłe dni życzę Wam jak najlepiej! Mimo to pragnę Wam złożyć spóżnione życzenia ("załapałam sie na ost. dzień Świąt").

Spokojnego, rodzinnego świetowania Bożego Narodzenia oraz wielu miłych chwil i powodów do uśmiechu, sukcesów tych małych i tych dużych w Nowym Roku -2006 :) :) :) :)

Dziękuję za życzenia!!! :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TYMKA SZKRABIKA Z OKAZJI UKOŃCZENIA 7 MIESIĘCY!!!

i gratuluję ząbka i samodzielności synka!

Agast nic się nie martw u nas ząbki widać, ale się jeszcze nie przebiły. Trwa to już 2 miesiące ::)

Beatko gratuluję wygranej w totka.

Lileczko i tutaj dziękuję za życzenia ;)

Asiu a nie dasz rady tak tego zorganizować by pójść i tu i tu?

A mój mężyk znowu w pracy. W sumie to nie czuję, że są Święta bo dni mijają jak codzień tylko sklepy pozamykane, ale trudno. Może w przyszłym roku będzie miał wolne, a już w tym jest szansa, że spędzimy razem Sylwestra i Nowy Rok, ale nie mówię głośno żeby nie zapeszyć.

Życzenia wszystkiego najlepszego dla Adasia, Mikiego, Wojtusia i Tymków dwóch :)

Paulo, dużo szczęścia i miłości i spełnienia marzeń.

A teraz zmykam, bo byliśmy na spacerku i ghłodna jestem strasznie. A potem muszę się porozglądać trochę, bo zgapiliśmy się fatalnie i dopiero wymyślamy plany na sylwestra. Także ostatni dzień świąt całkiem pracowity się szykuje... ;)

Beatko24, dziękujemy :) A Tobie gratuluję wygranej! Super, że Ci się humor poprawił :D

Juciu, jak najbardziej Ci wybaczam  ;D Co u Ciebie? Brzuszek rośnie? Jak się czujesz?

PaulaC, w imieniu Tymka i swoim bardzo dziękuję :)

Frotko, jeden z tych dwóch Tymków bardzo dziękuje  ;D

Ale było fajnie. Tymek strasznie lubi wodę. Taplał się piszcząc przy tym z radości :D Zrobił furorę, wszyscy na Niego patrzyli z błogimi uśmiechami na gębusiach  :D  8)

reklama
Witam,
my wreszcie w domku. Jestem pełna podziwu, że Hania tak dzielnie zniosła wizyty u praktycznie nieznanej jej rodzinki. Tyle obcych miejsc, tyle obcych ludzi, a ona śmiała się, śpiewała i naturalnie pluła na wszystko.

Agast moja Hanka też bezzębna. Może Hanie tak mają?! :)

Do góry