reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

NO I OCZYWIŚCIE SKŁADAMY NAJGORĘTSZE ŻYCZONKA DLA URODZINOWYCH SOLENIZANTEK PAULI C I CZARNULKI A WIĘC KOCHANE:

WIERZ W LEPSZE JUTRO
DELEKTUJ SIĘ PIĘKNYMI WSPOMNIENIAMI
KOCHAJ NA ZAWSZE CAŁYM SERCEM
I Z KAŻDYM POWAŻNYM KROKIEM
ŻEBYŚ ZAWSZE MIAŁA Z KIM, MIAŁA GDZIE
NADZIEII W SERCU
WIARY W SAMEGO SIEBIE!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

k163.jpg
kwiaty.gif

reklama
Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci, przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym, pełnych życia i miłości Świąt Bożego Narodzenia dla Was i Waszych najbliższych

Pozdrawiam!

Asia_24 pisze:
pytałam dlaczego nie ma w domu zastrzyków bo ma zapalenie oskrzeli a on ma dopiero 2 miesiące to mówi że teraz jest taki przepis że do 3 miesiąca pielęgniarki z przychodni nie przychodzą ::) to niech oni siedzą w wigilie z dzieckiem w szpitalu to zobaczymy. :mad:

tzn wynika to z tego że sa wytyczne by dzieci do 3 miesiąca w razie koniecznego leczenia nie otrzymywałyiniekcji domięśniowych-gdyż w tym okresie leki te robią bardzo dużo krzywdy dziecku-niezależnie od efektu terapeutycznego-mam na myśli zbyt małą masę mięśniową i taka biedna mała dupka jest po prostu rozrywana przez ciecz-lek,no i faktycznie trzeba podawać droga dozylną-a tu szpital nieunikniony,są oczywiście wyjątki od reguły-dotyczące dzieci z duża masą urodzeniową
a jeśli lekarz nie stosuje się tej reguły to robi to na własną odpowiedzialność

Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech, a gwiazda Betlejemska prowadziła Was ku dobremu.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MIKIEGO, ADASIA I WOJTUSIA Z OKAZJI PÓŁROCZNICY ORAZ DLA TYMKA Z OKAZJI UKOŃCZENIA 7 MIESIĘCY!!!

Dziękuję za życzenia urodzinowe!  :D

Tilli gratuluję ruchliwości Mikiego.

Mężyk właśnie poszedł do pracy, a Szymek spać. Przyznam się że jestem tak przejedzona, że nie mam siły nawet patrzeć na jedzenie.
Pusto tutaj. Pewnie spędzacie ten czas w gronie najbliższych.  :)
Szkoda, że Tomek pracuje i dziś i jutro, ale dobrze, że chociaż wczoraj mogliśmy być razem.
Zmykam bo nie będę pisać sama do siebie.  ;)
Ale coś czuję, że po Świętach zabierzemy się za nadrabianie.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZIJ URODZIN DLA PAULIC I CZARNULKI ZYCZE WAM żEBYSCIE ZAWSZE BYłY UśMIECHNIęTE I RADOSNE :-*

No wreszcie po wigilii choc powiem że byłam zaskoczona zachowaniem teściowej pozytywnie była naprawde miła nie było przykrych życzeń i wszyscy byli mili może wreszcie zrozumiała że nie jestem taka zła :p.Nawet chciała byśmy zostali u nich na noc ale taka dobra to az nie jestem ;D,zaprosili nas na dzisiaj na obiad ale mówiłam ze zisiaj nigdzie nie chce mi sie wychodzic to ....przyjdą z obiadem do nas ::) prezenty dzieciaczki dostały super i nawet my z mężem dostalismy mężuś dostał maszynke do golenia brauna a ja dostałam perfumy C-THRU pachną ślicznie i pewnie drogie były....Robercik dostał zabaweczki i 50 zł a Wanesia dostała 4 ksiażki disneya puzzle słodycze taką dużą tablice do rysowania i rozstać się z nią nie chce i też 50 zł także może się wreszcie coś miezy anmi zmieni zobaczymy..Wanesia została u nich na noc też zaraz mają przyjść z obiadem a ja dopiero ogaernęłam dom i siedze jeszcze w piżamie :-[ więc uciekam sie doprowadzić do ludzkiego stanu hehe ale musiałam sie z wami podzielić moją radoscią :laugh:

coletta niestety nie pomyślałam o tym z tej strony ale mały Kubuś dostaje w szpitalu zastrzyki normalnie w dupke więc czemu nie mógłby dostawać ich w domku :(
Agast kochaniutka mocno przytulam tak jak pisałam ważne ze Ty wiesz jak jest :-*

reklama
Kochane, ja tez tylko w przelocie :)
No wiec moc zyczen dla Jubilatow dzisiejszych i tych z poprzednich dwoch dni :)))

Gratulujemy pierwszysch zabkow :))))

Wiecie co? Szkoda ze te swieta takie krotkie bo jednak przydaloby sie wiecej odpoczynku od tego pospiechu... Buziaczki i od razu urodzinowe zyczonka juz na jutro dla Pauli :) Paula, wszystkiego najlepszego :)))

Do góry