reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
To i ja życzę Wam wszystkim i Waszym rodzinom pogodnych, radosnych i zdrowych Świą Bożego Narodzenia. Pięknej choinki, jasno świecącej gwiazdki i wymarzonych prezentów. Życzę również by były to święta wyjątkowe, wszak po raz pierwszy będą w nich uczestniczyć nasze dzieci :)

Beatko - gratuluje!!

Ciasto juz upieczone, przenty zakupione,jednak jakos dalo rade ;D Teraz Arek i Miki poszedl na spotkanie z Mikolajem.

Dziekuje Wam wszystkim za zyczonka, tak dzisiaj je skladacie,ze i chyba na mnie czas by byl ;D Ale ja jutro ;D

BYłam dzisiaj z mamą w szpitalu u cici i jej dzidzi byłam chyba ze dwie godzinki taki ten Kubuś ładniusi i słodziutki ciągle się śmiał bosiuu jak mi przykro było tyle dizieciaczków w szpitalu na święta :( :( :( jak tam byłam to aż zatęskniłam za Robertem żeby go przytulić niesprawiedliwe to życie dzieci nie powinny chorować nigdy.A jescze przed wyjściem siedziała taka malutka dziewczynka we wieku Wanesi gdzieś i tak płakała :( bo mama posżła do domu kurcze uważam że matki cały czas powinny być z dziećmi w szpitalu ani na chwilke ich samych nie zostawiać ja tam z Waneską jak leżałam w styczniu to byłam w ciąży i siedziałam całe noce i dnie z nią spałam na taborecie albo na podłodze albo zmieniał mnie na godzinke mąż żebym mogła się wykąpać i siedziął razem z nami nawet wolne brał żeby z nami w szpitalu siedzieć,ale niestety moja cicia na prawdziwego męża nie trafiła mówi że nawet jej nie odwiedza albo przychodzi nachlany :mad:.pytałam dlaczego nie ma w domu zastrzyków bo ma zapalenie oskrzeli a on ma dopiero 2 miesiące to mówi że teraz jest taki przepis że do 3 miesiąca pielęgniarki z przychodni nie przychodzą ::) to niech oni siedzą w wigilie z dzieckiem w szpitalu to zobaczymy. :mad:

Kurcze Robertowi się coś odwidziało i nie chce mi jeść ani kaszek ani deserków kaszki nie lubi z owocami leśnymi wysłałam chłopa po kaszke z nestle z malinami może zje ::)

Witajcie. Chciałabym życzyć Wam wszystkiego co najcudowniejsze, najradośniejsze, najsłodsze i najbardziej wartościowe. A święta niechaj będą spokojne, szczęśliwe, rodzinne. Buziaki od szkrabikowskiego i Tymusia :)

wstepprawo2.gif

I przy okazji: Yariva, wielkie dzięki za TE życzenia!!! ;D

Zdrowych, wesołych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia z naszymi maluszkami u boku życzą Minka z Wikusią!!!

I serdecznie dziekujemy za Wasze zyczenia! :-*

reklama
Witam się wieczorkiem.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KAROLINKI Z OKAZJI UKOŃCZENIA PÓŁ ROCZKU!!!

i od razu na jutro bo mnie nie będzie:

DLA WOJTUSIA RITY Z OKAZJI UKOŃCZENIA PÓŁ ROCZKU I SZYMONKA SHORTT Z OKAZJI UKOŃCZENIA 7 MIESIĘCY!!!

Junonko dziękuję Ci kochana za życzenia te świąteczne i te urodzinowe. A bez obrazka się obejdzie  ;)

Easy to super, że i u Was pomyślne wieści z rehabilitacji.   :)

Rita, Mondzi dziękuję za gratulacje dla Szymka.  :)

Lila gratulacje dla Mikiego!

Frotko to super, że Wojtuś zdrowieje. Oby tak dalej!

Beatko gratuluję trzeciego ząbka Matiego!

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE!
A ponieważ jutro mnie nie będzie chciałabym i Wam złożyć życzenia:

Niech te święta Bożego Narodzenia
przyniosą Wam wiele radości,
Niech uśmiech zagości w domach,
Niech ogarnie Was ciepło wigilijnej świecy,
a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,
Niech samotność odejdzie w niepamięć,
Niech zima otula Was białym puchem,
jak ciepły koc przy kominku,
Niech bieluteńkie gwiazdeczki
skrzypią wesoło pod Waszymi butami
na wieczornym spacerze.
Niech dobry Bóg namaluje
szczęście na Waszych twarzach,
Niech miłość dotyka Was delikatnie,
lecz bez ustanku,
Niech marzenia płyną wysoko w górę
i spełniają się...

A teraz uciekam. Skończyłam już świąteczne przygotowania. Teraz idę zrobić sobie peeling, maseczkę i nakremować się kremem relaksującym żeby jutro wyglądać jak człowiek, a nie jak cień  ;)
Dobranoc kochane Foremki.

Do góry