reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
PaulaC, Lila, Swiezynka, Beatusek - dziekuje za pocieszenie odnosnie chrzcin - jakos to bedzie - no i za 2 dni bede miec to za soba ;)

Beatusek - sorki za tak pozna odpowiedz, ale dopiero teraz mam chwilke: Ingusie ubieramy w komplecik z miesistego welurku (taki grubszy) i dodatkowo do tego jest jeszcze kurteczka

Dziewczyny ja juz wam mówie dowidzenia po świętach :)
Bo jutro idziemy do męża rodzinki i wyjeżdżamy do Wrocławia do moich bliskich :) Tak sie ciesze :) Ale za wami będe bardzo tęskniłą!!! Wracam na swoje urodzinki 27.12. bo mąż idzie do pracy :( Buziaczki dla was i maluszków :)
Mam nadzieje ze dla was wszystkich bardzo miło miną te święta :)
papa

Witajcie! Od razu z góry przepraszam, że nie odpisuję nikomu, ale ostatnio nie mam w ogóle czasu na siedzenie przy kompie. Chciałam tylko podziękować za życzenia dla Agnieszki z okazji ukończenia pół roczku i złożyć Wam wszystkim najserdeczniejsze życzenia Bożonarodzeniowo-Noworoczne! Oby minęły Wam w ciepłej, rodzinnej atmosferze i były niezapomniane!

No Dzien Dobry,

Ja zasiadlam do szybkiego sniadanka :)

Mongea - Ingusia slodziutka na tej slicznej kartce, wyglada bosko!!

A Słowo stało się ciałem
i zamieszkało wśród nas.
I oglądaliśmy Jego chwalę,
chwalę, jaką Jednorodzony
otrzymuje od Ojca
pełen łaski i prawdy.
Ewangelia wg św. Jana l, 14

Zdrowych Wesołych świąt Bożego Narodzenia
oraz Szczęśliwego Nowego Roku AD 2006
ador0036.gif

i dziękuję serdecznie za pamięć o Karolinki półrocznicy :)
przesyłamy buziaczki ;)

i MOC GORĄCYCH ŻYCZEŃ DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW

Dla Wojtusia Rity z okazji skonczenia pol roczku oraz Szymonka Shortt z okazji ukonczenia 7 miesiecy przesylam buziaki!!!

Paulo te życzenia są dla Ciebie!!

(26.12.)

Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samego siebie,
trafnych zrządzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażeń i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
szczęście w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego ... zgadnij kto ... Ja ;D

Czarnulko i dla Ciebie!!

(27.12.)

Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone ;D

Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życze ja -   Lila, mój mąż Arek i nasz najukochańszy synek Mikołaj

A to dla Was ;D

http://www.icq.com/img/friendship/static/card_7944_rs.swf

reklama
Witajcie kochane czerwcówki
evergreeenswaga5.gif

I ja w ten wyjątkowy dzień dokładam się z najcieplejszymi zyczeniami świątecznymi:
W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
życzę wam zrowia, życzę miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi,
i w okół pełno życzliwych ludzi.

arvoree.gif

Jestem z wami calutki czas ale nie wyrabiam sie z pisaniem,niestety...
Oczywiście ślemy z Mikołajem najserdeczniejsze półrocznicowe życzonka dla wszystkich solenizantów,i tych byłych i dziejszych i przyszłych ;D ;) My właśnie powoli szykujemy sie do wyjscia..Tegoroczne swieta spedzamy poza domem,tzn u moich rodziców i tesciów :p Ale w domku i tak trza było zrobic generalne porzadki no i cosik upichcić 8) Choinke ubrałam w biegu przedwczoraj,mamy sztuczna,ale nawet ładna jest ;D Mikołaj właśnie naparza z całej siły w klawiature,dlatego sorki za błedy... :laugh: Udało mi sie upolowac na allegro cudny komplet mikołajowy,i w niego dzisiaj przystroje mojego synka ;) Porobie zdjecia to potem wam pokaze ;)
Wogóle Miki zaczał sie raptownie zmieniac,ruchliwszy sie zrobił,taka mała wiercipieta :) Za wszelką cene próbuje siadać,łapie za co moze i podciąga sie do góry. Posadzony przeze mnie siedzi,ale jeszcze zdarza mu sie obalić na pyszczek albo na boki,hehe.Mały akrobata :D Zębolków dalej niet,ani widu ani słychu,choć łapki w buzi i rzeka sliny ::) Jesli chodzi o postępy w jedzonku,to owszem jest poprawa,tylko musze dobrze ucelować,w moment ze jest głodny.Jak się troche pospiesze i dam mu szybciej zupke to jest ostry sprzeciw i plucie na odległośc.. ::)
Aha..W sprawie prezentów,to my mielismy kupić tylko cos symbolicznie Mikusiowi,ale tatus nie wytrzymał i dał kaske na coś extra ;D Wobec czego mały dostanie fajniusi zestaw zabawek do kąpieli z workiem do suszenia na wanne,i super kierownice z melodyjką,grzechotkami itp.Pomocna rzecz przy nauce raczkowania :laugh: Takze jestem zadowolona.A sobie w tym roku nie robilismy wogóle prezentów,stwierdzilismy że trzeba odłożyć hajs na rachunki...Bo będą w styczniu duże,buuuu.
Pozdrawiamy serdecznie was wszystkie,kochane foremeczki :laugh: ,niech każda z was i wasze pociechy spędzą dziś cudowne chwile w spokoju,miłości i radości świąt Bożego Narodzenia :)
Tilli i Mikołaj

Do góry