reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

A my już mamy choinkę :) :) :)

Ubraliśmy przed chwilą, mąż już śpi a ja jeszcze poprasowałam no i chwila relaksu, zaraz idę spać. Na jutro zostało mi jeszcze umycie łazienki i toalety i ugotowanie barszczu. Niech mi ktoś przypomni, co mnie skłoniło do tego, by mimo iż spędzamy święta poza domem robić barszcz z uszkami??? Cały kłopot z tym jutrem polega na tym, że na 16 jedziemy do teściowej, na przedwigilijne spotkanie z bratem męża, kóry wyjeżdża na święta do swoich teściów. I muszę nie dość, że ze wszystkim zdążyć, to jeszcze wyglądać jak człowiek...

Wojtek dziękuje za życzenia zdrowia i zawiadamia, że czuje się już lepiej :) Pospał nawet w ciągu dnia 2 godzinki więc taki dzarski się obudził, teraz też śpi i wcale nie charcze, tylko trochę jeszcze ten katarek słychać. Super, a tak się martwiłam :)

Nic to, zmykam, dobranoc.

reklama
Hej, ja tylko na momencik

Wszystkim pólroczniakom wczorajszym przedwczorajszym, dzisiejszym i jutrzejszym dużo zdrówka i uśmiechu

Cudownych, białych, miłych, radosnych, pogodnych, spokojnych i zdrowych Świąt upływających w rodzinnej atmosferze
życzą Hania z Ewą

A to nasza choinka z gwiazdeczką Hanią i mamą
if3n06auvjdehf7c.jpg

Dzien Dobry,

Najlepsze zyczonka dla Karolinki Colletty z okazji skonczenia pol roku!!

No widze Evik,ze Haneczce choineczka sie podoba :) Fajniuchne zdjecie!!

A ja dzisiaj pieknie pospalam ;D Od 21 do 6 bez przerwy,potem cyc i sen do 9 ;D

A teraz mykam...

a ja tylko na chwilkę:

Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia! Dużo zdrowia, pociechy z dzieciaczków, "kangurzycom" szczęśliwego rozwiązania, wielu prawdziwych przyjaciół, jak najmniej problemów a Shirleyce i Szkrabikowi upragnionej czerwonej kreseczki :-)

U nas remont trwa. Swieta jak zwykle w rozjazdach, dzis wyjezdzamy. Nadrobic nie mam szans. Ale pamietam o Was i dlatego chce Wam zlozyc zyczenia swiateczne:
Na scyńści, na zdrowie
na to Boże Narodzyni
Cobyście byli zdrowi, weseli
jako w niebie janieli
Cobyście mieli pełno gosci
jako na gałonzce łości
Cobyście mieli pełne łobory, pełne pudła
coby Wom gospodyni przy piecu nie schudła
Coby sie Wom darzyło, kopiło
dyślem do stodoły łobróciło
Tak Wom Boże dej
HEJ HEJ HEJ!!!

i ja również na chwilkę
:)
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku  życzę Wam wszystkiego najpiekniejszego i najcieplejszego na świecie
Pociechy -  z naszych maluszków,
Zdrowia - żeby Was omijały wszystkie choróbska;    
Miłości - żeby była taka co porywa za soba na koniec świata;  
Przyjaźni - takiej co wyciągnie do Was rękę w trudnych momentach Waszego życia;  
Marzeń - po których nie chce się otwierać oczu ....  
Świąt prawdziwie świątecznych , ciepłych w sercu , zimowych na zewnątrz, jaśniejących pierwszą gwiazdką , dającą nadzieję na następny 2006 rok

Beata z rodzinką

Paula, dzięki! :) Misio śliczny!

Frotko, cieszę się, że Wojtus ma się lepiej. Oby tak dalej! :)

A teraz przyjmijcie, Czerwcóweczki, świąteczne życzenia:

Chorującym- duzo zdrowia
Zmęczonym- odpoczynku
Małym niejadkom- apetytu
Nocnym markom i ich niewyspanym mamom- snu
Tym, którym tego brakuje- dużo kasiorki
Smutnym- radości
Dzieciaczkom- super zabawek, wypoczętych i uśmiechniętych rodziców, dużo przytuleń i usmiechu na pysiach
Mamom- pociechy z Waszych Skarbów, niezapomnianych i magicznych, prawdziwie rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia
I absolutnie wszystkim- duuuużo szczęścia!!! ;D

Świąt białych, pachnących choinką,
skrzypiących śniegiem pod butami,
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,
pełnych niespodziewanych prezentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję, że Nowy Rok będzie jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija.

Czerwcówkom z rodzinkami,
życzy Aśka

reklama
Hejka
Paulo – cieszę się bardzo, że Szymek tak ładnie się rozwija. Będę trzymała mocno kciuki by wizyta styczniowa była ostatnia.
Lila – zgadza się 7 stycznia tak jak Ty :laugh:

I ja również z moimi dwoma Łosiami :laugh: składam Wam, Waszym rodzinom i Dzieciaczkom zyczenia świąteczne już dziś bo niestety nie jestem pewna czy uda mi sie do Was zajrzeć jutro.

Jak obyczaj każe stary
według ojców naszej wiary,
pragnę złożyć Wam życzenia
w Dzień Bożego Narodzenia.
Niech ta Gwiazdka Betlejemska
która świeci nam o zmroku,
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku.

Beata, Piotr i Matuś​
BozeNarodz.__4_.gif

ador0036.gif

Chciałam się też pochwalić, że...................................

MAMY TRZECIEGO ZĄBALA!!!!

Cały czas szukałam kolejnych ząbków na górze a tu wczoraj przy myciu ząbalków patrze, że mamy lewą dolną dwójeczkę i to taką konkretną. Dziwię się więc, że dopiero wczoraj ją zauważyłam. Hymmm....

Do góry