reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Szkrabikowy Tymku w dniu twojego swieta wszystkiego co najlepsze. Samych pieknych dni i oby siostra okazala sie juz wkrotce swietna kumpela do zabaw.
Z_souvenirem_d.jpg

Mondzi sesja urodzinowa super.

Szkrabiku pamietam kopniaki i czasami juz teraz mi ich brakuje. Chociaz stasznie sie ciesze ze moj Tuffik jest po drugiej stronie brzucha i wlasnie szleje w lozeczku przemawiajac do dziewczynki z ksiazeczki.
A wszystkim mamom wszystkeigo najlepszego z okazji DNIA MATKI. Jejku ale fajne swieto i strasznie sie ciesze, ze rowniez moge je obchodzic juz w tym roku.

Krowka_z_kwiatami_d.jpg

reklama
Tymku kochany wszystkiego naj nie tylko od taty i mamy!!!! To już roczek!!!!!!

Wszystkim mamusiom najpiękniejsze życzenia z okazji ich dnia!!!

Kochanemu Tymusiowi 100 lat życzy Szymuś z mamą :) Niech Ci słonko zawsze świeci byś miał buźkę roześmianą :)

Dziękuję Wam kochane ciotki w imieniu syna i swoim za wszyyyyyystkie życzonka urodzinkowe :)
Co do imprezki , to my będziemy dmuchać świeczke dopiero(a może już...wrrr)w sobotę . Taki los ludzi pracy...
Lileczko - ściskam Cię okropaśnie mocno  :-* ( a pisze rzadko , bo tak mi jakoś było okropnie w tym maju ...)
Easy - gratuluję awansu - tak trzymaj kobieto!
Mondzi - Tymek jest cudny - prawdziwy mężczyzna !
ale ten czas zasuwa ...już niedługo wszystkie będziemy rozdwojone  ;) :laugh:Fajny był ten rok !
Wszystkiego najlepszego mamusie w dniu naszego święta !!

Sto lat dla Tymka Szkrabikowego!!!!!

Ale fajnie dziewczyny, teraz bedziemy imprezowac caly miesiac.
I oczywiście najlepsze życzenia dla wszystkich mamuś z okazji ich świeta.
U nas w domu ten dzień matki zawsze jest obchodzony na drugim planie bo moj mąż ma urodziny 26 maja, wiec samo przez sie jakos tak uwaga zawsze sie skupia na  nim.

Mondzi- zdjecia super. A co do uczuc wobec teściowej troche rozumiem. Ja mam podobnie odkad Gosik jest na swiece. Kiedys nie widywalismy za czesto, nie dzwonilismy do siebie, a teraz jak do obowiazku, srednio co dwa tygodnie. Z drugiej strony tlumacze soobie, ze przeciez tesciowa jest w stosunku do mnie serdeczna, ze kocha Gosie i powinnam sie cieszyc, bo zawsze to wiecej osob do kochania i od tego sie lepiej rosnie, ale zawsze znajduje jakies ale i w logiczny sposob nie umiem sobie tego wytlumaczyc. Chyba mam o cos zal, moze o stosunek do mojego meza, kiedy jeszcze mieszkal z nimi, ze byl nie doceniany, a wszelkie jego wysilki i osiagniecia byly bagatelizowane, w przeciwienstwie do jego brata, ktory nie robil nic, a zawsze byl naj. Gdzies to we mnie siedzi i nie umiem tego zdefiniowac. Pamietam, ze jakos jak moj maz skonczyl jedne studia dzienne, potem dwie podyplomowki, to pochodzili do tego bez entuzjazmu, a jego brat byl ciagle z jakiejs szkoly wyrzucany i byl bidulek, nieszczesnik i trzeba sie bylo nim specjalnie opiekowac, a moj maz mial sie wyprowadzic szybko z domu najlepiej.eh

okazyjne__19_.gif

Wszystkiego naj, naj, naj dla Tymka Szkrabikowego. Niech zawsze świeci dla Ciebie słoneczko.

A dla wszystkich mamuś z okazji ich święta dużo radości, miłości i zadowolenia ze swoich pociech
kwiatek__11_.gif

Już pierwszy roczek minął!!!
Jak to szybko leci!!!
Lecz o tym nie wiedzą
Takie małe dzieci.
Niech Wam czas powoli płynie
W szcząściu i radości
I codziennie na Waszej buzi
Piękny uśmiech ciągle gości!!!!!!!!!!
index.php
index.php

Z okazji PIERWSZEGO ROCZKU dużo zdrówka kochanemu TYMUSIOWI życzą ciotka TIILI i Mikołaj ;D

Ze wspominek...

DZIEWCZYNKI!!!
nie znasz dnia ani godziny )
O 3,50 w Nocy dostaam smsa od SZKRABIKA o nastepujacej tresci!!!
Chciaam tylko napisac ze ok. 0.30 odeszy mi wody i jestem w szpitalu.. o 8 mam miec operacje i Tymek bedzie z nami. Pozdrawiam. Szkrabik  "
Tak wiec za godzinke bedziemy miay nowego obywatela, i widze ze Tymki ida eb w eb )

Niezy prezent na Dzie Matki.

TYMEK JEST NA WIECIE !!!!! A SZKRABIK JUZ JEST MAMA!!!!!

Wasnie sie urodzil !! Przez CC, wazy 3900 ..... i ucieo mi smsa wiec nie wiem ile ma cm. Wrwrwrwr

Idzie misio, idzie konik,
małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- masz już jeden roczek więcej!

TYMECZKU STO LAT!!!

Małe rączki potrafią
ulepić kwiatek z plasteliny
Narysują słońce roześmiane
Zbudują domek z klocków
Małe rączki potrafią napisać nam mama,
i przynoszą nam jabłko czerwone
ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją.
W małych rączkach mieści się cała miłość

TEN WIERSZYK Z CALA PEWNOSCIA JEST DLA NAS - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSIE!!!!!

reklama
Tymku kochany!!! Niech nastepny rok Twojego życia będzie równie szczęśliwy jak ten pierwszy, pełen uśmiechu i miłości i radości!

A Was, kochane Mamusie sciskam serdecznie w dniu naszego święta!

Mondzi, sesja super, czekamy na następne zdjęcia!!!

Do góry