reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Wiecie co? A ja myślę, że tak naprawdę, to my poczujemy ten dzień, jak nasze Szkraby w przedszkolach przedstawienia na Dzień Matki będa urządzać...

reklama
szkrabiku kochana,wielkie gratulacje dla twojego małego a za razem wielkiego mężczyzny z okazji piewszych urodzinek!!!

A JA MAMUSIA,SKŁADAM WSZYSTKIM MAMUSIOM W TAK WYJĄTKOWYM DNIU DLA NAS WSZYSTKICH JAK DZIEŃ MATKI :D WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ORAZ WIELE RADOSCI Z NASZYCH MALUTKICH POCIECH :D

DLA TYMKA SZKRABIKOWEGO DUŻO RADOSCI, ZDROWIA I PREZENCIORÓW!!!

6.gif

DLA WSZYSTKICH MAM WSZYSTKIEGO NAJ.....I SAMYCH RADOSCI PŁYNACYCH Z MACIERZYŃSTWA!!!!

23.gif

Normalnie jak czytam te wszystkie wspominki to aż mi się ryczeć chce. Bardzo sie wzruszam tym, ze nasze dzieci przezyły juz  znami rok, do tego dzisiaj Dzień Matki ehhh. Z tejże okazji włączyłam sobie rano filmiki z Mateuszkiem jak miał 5 miesiecy i.... Bozzziu jaki on był malutki!!! I wiecie co ja już nawet nie pamiętam jak to jest mieć w domu takie nieporadne dzieciatko a to było zaledwie 7 miesiecy temu. Wiem, ze przede mna jeszcze wiele pięknych i niezapomnianych chwil ale jakoś tak i smutno i wesoło za razem dzisiaj mi się na serduszku zrobiło jak zobaczyłam mojego Smerfa tylko lezącego, nic nie mówiacego tylko piszczącego. Już wiem, ze tego 16 czerwca będę ryczeć jak bóbr i chyba za wczasu obmyślę jakis sprytny plan by mnie nikt w tym stanie nie widział bo sie póxniej ze mnie śmieją. No ale co ja na tro poradze, że tak tego mojego Mateuszka kocham i wszystko z nim związane tak bardzo mnie wrusza?

Ehhh leće bo i dzisiaj będę tu Wam wyć​

TYmonku, mały wielki Człowieku, z okazji Twoich pierwszych Urodzin, życzymy Ci, by każdy dzień był dla Ciebie radosnym odkrywaniem świata.

hyzyk_m.gif

A dla wszystkich Mamuś mój ulubiony wierszyk:

Ze wszystkich kwiatów świata chciałabym zerwać... słońce
i dać je potem tobie, złociste i gorące.
Słoneczko jest daleko, ale się nie martw, mamo,
narysowałam drugie... Jest prawie takie samo!
Teraz cię wycałuję, jak mogę najgoręcej,
bo tak cię kocham bardzo, że już nie można więcej!

Dobrze, że jesteś kochana Mamo :)

mamo_small.gif

W Dniu Tymonkowego Święta Wszystkiego Najlepszego, Stoliczka Zaczarowanego, Co spełni wszystkie Sny, Marzenia i Pragnienia!!!!

4_518_2308.jpg

Wszystkim Mamom :) :) :) :)
logosrv.aspx

hej hej
U nas pogoda dziwna,to słonce zaswieci to pare kropel deszczu spadnie,duzy wiatr, przed poludniem byla ulewa,no to czajenie z wyprawą do mojej Mamy( ja idę z Karolą) a mąż do swojej
Dziecko dziś zresetowało Mamie komputer,oraz zjadło kawałek karteczki ;)
Raczkuje po całym domu,wszędzie jej pełno.
Obecnie ma dwa cele :zwalić szklany stojak z cd -albo chociaz powyciagać stamtąd wszystkie płyty
oraz dobrac się do szafki z książkami,moja wina bo pokazałam a teraz jest dramat bo o tym pamięta i stara się tą szafkę za wszelką cenę otworzyć.

Mondzi Tymek na zdjęciach ekstra.Romantik  :) w scenerii ogródkowej.Rozczulająca jest fotka z brzuszkiem :).Poza tym bardzo jest ładniutki ;)

Ja też dnia Matki nie czuję poza tym że idę do swojej Mamy.
Macie rację że najszybciej to w czasach przedszkolnych naszych dzieci to odczujemy.Nie mogę się doczekać pierwszych takich laurek ;)

A ja tam czuję dzien matki :) ;D Rano dostałam słodkiego buziaka od córci i od razu mi się przypomniało, że rok temu tydzień po dniu matki Wiki była juz z nami :D

Mondzi Fotki śliczne, ale Tymek przystojniak!!! :)
Evik Jak dla mnie Hania zasuwa jak sie patrzy! Brawa! :)

Tymusiu! Przyjmij w swe Pierwsze Urodziny moc najgorętszych życzeń !!!

bluebear0023pd.jpg

A dla wszystkich Mamuś w dniu ich święta wspaniałego doświadczania macierzyństwa !
klimtbmp5lr.jpg

reklama

Szkrabiku, już Ci tłumaczę, jak to jest z tą moją teściową. Nie chciałam żeby przychodziła, bo mój scenariusz tego dnia był inny i absolutnie nie było w nim miejsca na tego typu gości. A potem sobie pomyślałam, że to nie moje święto, tylko Tymka i skoro on w swojej niezwykłej towarzyskości dobrze się bawi, to to jest dużo ważniejsze, niż to, co ja na ten temat myślę. No i natłumaczyłam się, a dalej nie wiem czy rozumiesz.

Piszecie o Dniu Matki. Mi dzisiaj strasznie smutno. Nawet mi się o tym pisać nie chce. W każdym razie "szuflad" ciąg dalszy. Gdyby faceci byli trochę bardziej kumaci, to ten dzisiejszy dzień byłby dużo bardziej odczuwalny i dla nas. Bo przecież z rocznym dzieckiem spokojnie można nazbierać trochę kwiatków, odbić łapkę, czy nawet coś narysować. Ale co tam, mój w najlepszym przypadku przyniesie jakiegoś kwiatka z kwiaciarni, bo tak najprościej. Zresztą już wczoraj mi było bardzo smutno, bo uważam, że w Tymkowe urodziny rok w rok powinnam kwiaty dostawać, był, widział i chyba pamięta, jaka to była męczarnia. Jak mu o tym powiedziałam, to powiedział, że on mi chciał kupić kwiatki dzisiaj, więc się wkurzyłam, że jego matką nie jestem. A Tymek tez dzisiaj jakiś "trudny", więc dzień zbyt fajny nie jest. Pogoda do bani, więc do teściowej Michał poszedł sam. A że Dziecię śpi, to ja poszukam jakichś sałatek na imprezkę niedzielną.

Do góry