reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Tymonku!!!!! wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń, pięknych przeżyć, samych radości i najcudowniejszej siostrzyczki ;D

reklama
Tymku, wszystkiego co najmilsze, najsłodsze, najkochańsze i najulubieńsze i niech kolejny roczek będzie jeszcze bardziej fantastyczny

Co za dzień... i jak mam pracować ??? W imieniu Tymka bardzo dziękuję za wszystkie życzenia. Jesteście wspaniałe!!! Do tego niania przyniosła Tymkowi prezent z okazji urodzin, sms-ki dostaję jako mama, no po prostu odlot!!!  :-[ Siedzę, a z oczodołów mi kapie, kurka wodna... :-[

Od 6.25 Tymek jest już na świecie, waży 3800, mierzy 61 cm :D

Haha Szkrabiczku kochany!!A kapie, kapie!!Ja dzis uslyszalam w pytaniu na sniadanie piosenke ,, Cudownych rodzicow mam,, i poryczalam sie jak glupia tulac do siebie Mikulca mojego :angel: Buziak dla Ciebie Wielgachny!!

A Miki wstal dzis o 4, znaczy potem cos kimal do 5, zasnal z wielkim bolem o 6:45 i spal 2 godziny. Mam nadzieje,ze to byl jeden, jedyny raz ::) I wiecej sie nie powtorzy, znaczy taka wczesna pobudka ::)

A mi Hania zrobiła niespodziankę i pięknie spała do 7.15. Dawno nie miałam przespanej nocy. Natomiast na moje prośby "powiedz mama" z szelmowskim uśmiechem mówi tata.

Tymusiu KOCHANY!!!! Przyjmij najserdeczniejsze zyczenia od ciotki Agi i forumowej koleżanki Hani :) Rośnij zdrowo, bądź zawsze szczęśliwy i uśmiechnięty!!! STO LAT!!!

chcialam napisac dziewczyny ze jestem z Was dumna ... i w imieniu waszych pociech juz wcale nie takich malych chcialam Wam napisac, ze one bardzo dziekuja za kazda chwile gdy trzymalyscie je w ramionach, za kazda minute nieprzespanych nocy, za kazda nutke waszego glosu i za to, ze kazda z Was zdecydowala sie byc MAMA - i jeszcze jedno: dla przynajmniej jednego malego czlowieczka na tym swiecie jestescie kims najwazniejszym kogo najbardziej kocha - i mimo, ze jeszcze sam tego powiedziec nie umie - to kazdy jego najmniejszy usmiech niech wam o tym przypomina ;)
Kochamy bardzo nasze Mamy ! - podpisano ... czerwcowkowe bobasy

no i juniorze Szkrabikowsky - super ze jestes z nami... choc nie znamy sie z widzenia to wiele o tobie wiemy ;)
i zyczymi Ci bys nadal byl takim szczesliwym, rozbrykanym szkrabem swoich rodzicow i zeby Amelia byla twoja najlepsza w zyciu przyjaciolka... o rodzicow sie nie martwie - kochaja Cie calym sercem i zawsze juz tak bedzie

Aletko do mnie też nikt nie wysłał :( Za to ja wysłałam do mojej bratowej ;) Natomiast jak mąż wróci pewnie zapomni i nawet kwiatka od Hani nie kupi. Ale co tam, może wrócę do domku a moja mała na mój widok powie mama, tak sie łudzę :laugh:

tymianku szkrabikowy, dorosły chłopaku ty  :laugh:  :laugh: !! a więc to już cały roczek minął... życzymy ci z kwiatkiem kolejnych tak samo dobrych, lub - jeśli to w ogóle możliwe - lepszych niż ten pierwszy.

a ja muszę przyznać, że - podobnie jak aletka - jakoś nie czuję tego dzisiejszego święta.  :-[ może to , jak wiele innych "stopni wtajemniczenia" w macierzyństwo - osiąga się z czasem?

reklama
Dla Tymka najlepsze życzenia!!! Dużo radości, samych słonecznych dni !!!

Ja podobnie jak Aletka nie czuje tego święta.

Do góry