Hej laseczki !
No to 100 - lat wszystkim wczorajszym i dziesiejszym solenizantom !!!! :laugh:
Agast - Haneczka rewelacja. Sprytna dziewczynka Ci rosnie, to dobrze bo czasy sa teraz wymagajace
Wiesz kupilam mojej mlodej HIPP 2 zwykly i HIPP 3 waniliowy i wszystko jest bleeee.... W zwiazku z czym odpuszczam mleko i przechodze tylko na kaszki. Te jak narazie wcina tfu, tfu...
No i zycze zeby Ci czas szybko minal bez meza, ja to co innego przyzwyczajona jestem i od poniedzialku znow sama na 2 tygodnie.
Megan - Piotrus slodziutki jak zwykle. I widze, ze ranny ptaszek z niego. Moja mloda wstaje rano kolo 8:00 a zasypia o 20:00 wiec spi 12 godzin ciagiem, za co jestem jej bardzo wdzieczna
No coż w dzien spi 3 razy po 0,5 h i tylko na spacerkach. I to jest wlasnie cos za cos
Lileczko - Miki rosnie w zawrotnym tempie. Robi sie z niego maly facet. I musze Ci powiedziec, ze i ty w roli mamusi pezentujesz sie dumnie ! Aha i jezeli moge Cie prosic to podaj mi przepis na ten budyn i kluski lane z mleczka modyfikowanego. Musze teraz kombinowac z tym mlekiem, prosciej z butli ale nic nie poradze ;D
Szkrabiku - Zabieram jutro mloda do CCC zobaczymy moze i nam uda sie cos upolowac
I cieszwe sie, ze trafilas na lekarza z powolania. Nieczesto tak mozna trafic. Buziaki dla calej Twojej rodzinki, calkiem juz dużej zreszta
Mad - Powalilas mnie postem. Ty to jestes hehehe...
Jucia - Odpusc te wody i wcale o tym nie mysl. W ostatnim miesiacu ciazy ma prawo ich ubywac i jest to jak najbardziej normalne. Trzeba to tylko monitorowac. Najwazniejsze, ze Julek kopie i czuje sie swietnie. Dla porownania podam ci, ze ja juz na 2 m-ce przed porodem mialam AFI 4-6. Bylo to ponizej dolnej granicy. Chodzilam na KTG 2 razy w tygodniu az do konca ciazy. Malutka urodzila sie zdrowa i w terminie. Lekarz stwierdzil, ze te wody to chyba taka moja norma
Trzymam mocno kciuki za Was. To takie wzruszajace przytulic takie malenstwo zaraz po urodzeniu...ech ....
Minka - No to Wiki to maly spioszek
W wannie to juz nie lada wyczyn :laugh:
A gdzie sie Mondzi podziewa HOP HOP !!!
Slonecznego weekendu Wam zycze ! U mnie tutaj troche zimno od rana, przymrozki czy co ?
Kwiaty do posadzenia caly czas w garazu bo boje sie, ze mi zmarzna na zewnatrz.... no gdzie jest ta ciepla wiosna co ???
Papa