reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
dscn24454lp.jpg

Frotko, dzięki :) A z chłopami to tak już jest - z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej... ;D

Dostalem ciuchcie...
img00082ct.jpg

Heh  ::)To ma byc ciuchcia?? Z jednym wagonem??
img00072iu.jpg

O!! I juz nie jedzie. Popsulem.
img00067vt.jpg

Pojadlem, popilem, sie uswinilem ;D
img00269mr.jpg

Fąfą - fąfą...Czy jakos tak, Easy  ;)
img00443uj.jpg

A ja bym tutaj cosik przykrecil jeszcze...
img00456ir.jpg

Idziemy na spacerek!!!
img00525ba.jpg

img00155vw.jpg

Pierwszy raz stoje na jaworskim rynku :)
img00705kp.jpg

Aaa i moje dziecie ma przerwe miedzy zebami jak ja!! A tak tego nie chcialam!! :mad: Jeszcze nadzieja,ze w stalych zebach tego nie bedzie, ze sie zejda ::) Ech...

Szkrabiku - butki bardzo fajne!! Tylko moj Mikulec to by sie juz od nich nie odczepil,non stop by przy nich majstrowal i odklejal te rzepy, juz teraz sznurowadla dwa razy mu wiaze, na guzka ::)
Agast - ee tam, raz na jakis czas mozna ;) Ja jak przegielam w tamten weekend to przestac nie moge, ladnie mi raz na jakis czas :-[

Agast Chodząca Hania rewelacja!!! :D
Szkrabiku Butki fajowe! :)
W sumie dobre wieści, że to nie AZS, oby sie potwierdziły! :)

Uwaga! Dzisiaj był pierwszy dzień bez wieczornego cyca! ;D Poszło jak z płatka! :D Już w kapieli zasnęła ;D , potem zaniosłam do łożeczka, była zdziwiona, raz kwęknęła, ale dałam smoka, zawinęła sie na boczek, przytuliła do Pafika i zasnęła, na moich oczach zanim wyszłam z pokoju :D No kocham ją!

Lila- zdjęcia zajebiste normalnie!!! A szczegolnie to Pojadłem, popiłem... No taki Mikulec fajny ze tylko wyściskac i wycałowac!
A jesli chodzi o przedzialek miedzy zebami to kazde dziecko tak ma! ;)

Lila, zadziobiste foty!!! ;D Urósł już Miki, zmienił się bardzo. To już prawie facet! Tymek też ma przerwę między zębami (ale po tatusiu :p). Nie wiem, czy wszystkie dzieci tak mają, ale moje ma ;D

Minko, pożyjemy zobaczymy. Tymek dostał dzisiaj Bebiko. Jeśli nic się nie będzie działo to znaczy, że nie ma alergii. Gratki dla córeczki, którą tak bardzo kochasz :D No boska jest, fakt ;)

Lileczko Rozbroiły mnie fotki Mikiego!, a zwłaszcza "pojadłem, popiłem..." ;D Śliczny uśmiech i piekne ząbki! I razem też cudnie wyglądacie! :D

szkrabiku Buciki bomba!!! Trzymam za Tymka mocno kciuki by nie było alergii!!! A jak tam brzusio??

Lileczko Fotki pierwsza klasa :) Normalnie super! A co do lodów,to wczoraj u teściów jadłam ale zaraz po powrocie je zwruciłam :) A wiec choć bym chciał to sobie nie pojem takich pyszności :)

agast Normalnie nie da się opisać jak rewelacyjnie chodzi Hania przy tym wózeczku :) Ja to bym juz skakała do samego sufity chyba jak by moja gwiazda tak super chodziła ;)

Minka Normalnie gratki dla kochanej twojej córeczki :)

reklama
Zapomniałam napisać. Naya, moja koleżanka była w Deichmannie i nie widziała niestety tych skórzanych bucików. Ale mamy już Gufo, więc Tymek nie będzie na bosaka biegał :D

Lila, Tymek też już za rzepy łapał. I nie jestem pewna, czy jest szczęśliwy w tych bucikach, bo w sklepie niby ok, ale w domu chciał je ściągnąć. Odniosłam wrażenie, że chodzi o to, że chce na bosaka biegać. No ale buciki będą na spacerki, a jeszcze nie zasuwa sam, więc mam nadzieję, że się przyzwyczai :)

Idę spać. Dobranoc :)

Ekhm jeszcze chwila, bo ktoś mi tu coś napisał... 8) Czarnulko, cieszę się, że Ci się buciki podobają. A brzulek rośnie i ma się świetnie. Za to ja biegam w portkach sprzed ciąży i ciągle są na mnie dobre :o >:D

To pa ;D

Do góry