Cześć Laseczki !
Dawno mnie tu nie było ale widze, że stara gwardia dalej na posterunku
No tak to może najpierw pogratuluje taj najmlodszej kruszynce MAJECZCE co sie pojawiła na świecie i jej Mamusi oczywiście !!!!
Teraz napisze troszke co u nas. Pracuje nadal dzielnie na 1/2 etatu. Ostatnio byłam na tym szkoleniu w Szkocji całe 2 tygodnie. Tatuś z Martynka dali sobie rade świetnie. Czas cyckowania poszedł w niepamiec a co za tym idzie i nocki sie porawily, spimy od 19 do 5 rana - 120 ml mleczka i ciagniemy do 7.
Jeżeli chodzi o postepy małej to daleko jej do Hani czy Kornelki ale kiwamy sie na nóżkach, zaczynamy raczkować, robimu kosi kosi i "jaka duża Martynka ", mówimy tata i baba oraz papa, mama jeszcze nie uslyszalam ;D Malutka jest bardzo kochana chociaz czasami daje czadu mamusi
Niestety nie jest aż tak różowo bo pojawiły sie problemy z opieką. Dotychczas opiekował sie nia małżonek przez 2 tygodnie a potem moja teściowa nastepne 2. Niestety choroba tescia powaliła ja i zaczyna mi szwankowac odmawijąc opieki w pojedyncze dni. Jest to dla mnie kłopot wiec chyba musze pomyslec o opiekunce. I tu pozdrawiam SZKRABIKA, ktoremu pisałam, że teściowe nie sprawdzją sie jako opiekunki ;D
Dziewczyny nie nadrobie wszystkiego ale widze, że dzieciaczki podrosły bardzo, wszystkie są śliczne i bardzo zdolne.
Paula szymek wyglada superancko w pozycji do raczkowania, slodki chlopaczek.
Aletka super avatar.
Mondzi czasami zmiany sa potrzebne, powiem wiecej pamietaj nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Duza buzka dla choraska.
Beatusku duzo zdrowia na te 18-te urodzinki !!!!!
No i może jeszcze napisze jak to moje malenstwo
je bo ktos pytał chyba Frotka /pozdrawiam Ciebie i Totulka /:
8:00 serek Bakus
11:00 180 ml mleka Hipp
14:00 Zupka z mieskiem 220 ml
17:00 Owoce 150 ml
19:00 220 ml mleka Hipp
no i o 5 rano 120 ml mleczka - nie udaje mi sie tego wyeliminowac ale bedziemy nad tym pracować
Pozdrawiam Was Wszystkie ciepło, oby wiosna szybko przyszła Co nie EASY ??? UCAŁUJ ZAWSZE UŚMIECHNIETA MARYŚKE !
Assia + Martynka