Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Raczej rozwieraj, bo jak będziesz zaciskać, to jeszcze faktycznie do niedzieli dotrwasz 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Dobrze żeś celnie celowała, bo by było znów mase sprzątania.
mi wczoraj za dobrze to wino szlo...nie mam kontroli jak gadam przez telefon..
tak se gadalam i polewalam
chcoiaz bywa ze nie mam kaca ogolnie...ale tym razem chyba ta deszczowa pogoda zrobila swoje....na szczescie juz mi lepiej...przelecial mnie pare razy wiatr i swiezynka jestem...zabieram sie za prace...ktorej mam mega duzo... bo trzy dni sie opitalam...do wczoraj zrobilam tyle co normalnie robie w 1,5 h... 
Fusik a co to za roznica czy srodek tygodnia czy sobota-kac jest zawszemi wczoraj za dobrze to wino szlo...nie mam kontroli jak gadam przez telefon..
tak se gadalam i polewalam
chcoiaz bywa ze nie mam kaca ogolnie...ale tym razem chyba ta deszczowa pogoda zrobila swoje....na szczescie juz mi lepiej...przelecial mnie pare razy wiatr i swiezynka jestem...zabieram sie za prace...ktorej mam mega duzo... bo trzy dni sie opitalam...do wczoraj zrobilam tyle co normalnie robie w 1,5 h...
![]()