reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja dzis miałam dzień rozjazdowy po urzędach i poradniach. No ale w końcu wszystko mam pozałatwiane już a dziś w nocy mąż przyjeżdża więc pewnie mnie może nie być też.
Baśka ale masz fajnie ja się nie mogę doczekać kiedy w końcu dom skończymy i pójdziemy tam
Pati normalnie się z robotą ogarniesz raz dwa i wyjdzie że masz długi weekend;-)

reklama
Baśka, ale fajnie :-)

Ja chwilowo jestem słomiana wdowa, bo Marcin poleciał rano służbowo do Mediolanu. Dzis miał dzien dla siebie (słonko, 12 oC:-)), a jutro rano spotkania. Jutro późno wieczorem mam być spowrotem.

ja dzis albo jutro wychodne z kumpela...rozchodzi sie ze swoim partnerem... mamy do pogadania ;) a na urodziny planujemy wspolny wypad na Spa... ciekawe co na to moj A...on nie lubi mnie puszczac sama gdzies.... :-D

Baśka super że już na swoim nowym wypachnionym wychuchanym wysprzrątanym ( mimo kartonów) mieszkanku :-)

widzę ze wszystkie gdzieś latają :-) i plotkują :-) a ja nigdzie nie wychodzę ale za to do mnie zwalają się znajomi więc dzisiaj mega sprzątanie a jutro sajgon 6 dorosłych 5 dzieci .. BOZE już się boję :-)

reklama
Do góry