reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja na weekend biore sie za przesiew szafy...mam mega burdel-jak nigdy bo nie umiem juz sie pomiescic ...no i po nowa komode pojade ...jak zdaze... zeby bylo wiecej miejsca...

reklama
Ja bym też musiała przesiew zrobić bo ostatnio dostałam parę szmatek od kumpeli ze Szwecji i tak nie bardzo mam się gdzie z tym zmieścić

Mamoot zawsze możesz się zdecydować na imię jak ja zobaczysz;)

Wojtek powiedział, że jak się siostra urodzi, to nam powie jak się nazywa :-D

Mnie tez czekają wielkie porzadki. Mam kilka pudęł dziecięcyh ubrań (od 0 do 5 lat) - wszystko przemieszane. Do tego moje ciuchy i Marcina do przejrzenia. Masa roboty. Chałupę do góry nogami trzeba będzie wywrócić.

hej dziewczyny
my po pierwszej nocce na nowym
fajnie:)
tylko nie wiem kiedy z kartonów wyjde-chyba za miesiąc
no i jeszcze mnóstwo rzeczy na starym...
Bartek znów ma gile do kolan:( normalnie drugi miesiąc ciągle mu coś:(:(:(
netu tam narazie nei ma - i dobrze i żle - dobrze bo zamiast w necie siedzieć będe rozpakowywać wieczorem ;) a żle-bo jeszcze dużo zakupów mam, na razie wpadłam na stare śmieci opłaty zrobić i pare rzzeczy zabrać,miłego dnia!!!

Wkrecilam sie tak w prace ze w sumie juz przed 16:00 moglam zrobic na dzis koniec... i jeszcze jutro tylko i caly piatek plus weekend wolny..a ja nie umiem odejsc!!!! robie dalej :-D no coz...bedzie mniej jutro...ale o 19:00 robie przerwe :) tzn.koniec ;)

reklama
Do góry