reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

No takie SPA to by mi się teraz przydało :tak: Ale nie chce zostawiać Sandry a z nia to ostatnio nawet w sklepie nie można za długo przebywać bo dostaje wscieku
U nas znowu wymyslili wycieczkę w przedszkolu tym razem do http://www.lecholand.pl/pliki/of_2.htm troche to daleko ...dzieciaczki mogą być zmęczone ale w sumie ciekawie się zapowiada

reklama
Kakaw świetne miejsce, napisz czy Sandrze się podobało, czy się bała baby jagi itp. Sama z chęcią bym tam pojechała :)

Iza jutro też jedzie do teatru lalek ale we Wrocku :)

Kakaw ja tez bym sobie na takie cos poszla :-)

A teraz sobie poprzelatywalam kilka watkow od samego poczatku... calkowicie juz zapomialam jak to kiedys bylo..jak nam dzieci spaly,jak zabkowaly :-) fajnie tak powspominac :-)

no NIGDY nigdy nie powiedzialam ;-)

A tak apropo prezentow na urodziny to chyba mloda dostanie swinke morksa...zawsze bylam przeciwko ale pies to zbyt duzy obowiazek,chomik za maly..wlezie w kazda szpare...potem jeszcze wxchodza takie historie jak u mojego wujka ze choimik nigby sie zgubil dszukali wszedzie i po dwoch latach przy remoncie sypialni znaleli chomikapod szafa-tzn.sama jego szczeke praktycznie :/ kroliki to gryzonie potworne wiec tez odpadaja... nie wiem jeszucze sie nie zdecydowalam-doradzcie cos... :-)

reklama
Pati i mi chodzi po glowie jakies zwierzatko...dowiadywalam sie na temat krolika..ale ponoc zbyt klopotliwe zwierzatko...gryzie i duze boby wszedzie zostawia;/...chomik- masz racje...ja mialam ...choc bez tak traumatycznych wspomniej(przeczytalam o Twoim wujku Adamowi...struchlelismy, a pozniej smialismy sie z tego...niezly cyrk)...no i tak mysle, ze swinka morska bylaby naj...na chwile obecna..
Ja na pewno kupilabnym pasa...ale nie tu w UK..bo nie mialabym go komu w razie wyjazdu podrzucic pod opieke...

Do góry